Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam – gatavojieties tikties ar savu likteni

Šonedēļ sākas ilgi gaidītā vasara, un planētas sola mums labvēlīgu periodu. Arī Pāvels Globa nākamo periodu pasludina kā ļoti pozitīvu laiku. Šī iemesla dēļ jums un man būs jāaktivizē visi mūsu resursi.

Par to, kas sagaida visu Zvaigžņu zīmju pārstāvjus laika posmā no 29.maija līdz 4.jūnijam, pastāstīja Globa, daloties ar mums pārdomās. Pāvels Globa uzskata, ka šī nedēļa var nest gan pārmaiņas, gan būt izsvērts un mierīgs laiks, ideāli piemērots atpūtai. Abas šīs iespējas ir ļoti veiksmīgas.

Auns

Auni, kuri nepilda savu dzīves mērķi, šo faktu varēs apzināties šonedēļ, turklāt diezgan ātri. Viņi to varēs arī salabot, kas ir ne mazāk svarīgi. Tiem, kuru iekšējā balss neko noderīgu neliecinās, der atcerēties, ka ir pazīmes, pēc kurām var izsekot šai dzīves kļūdai un novirzei no sava ceļa. Tagad ir laiks, kad Auns labi uztver jebkuru informāciju. Šis ir īstais laiks mācīties un apgūt jaunas prasmes. Var palielināt arī fizisko aktivitāti.

Vērsis

Šī nedēļa ir ideāls laiks biznesa jautājumu risināšanai un mīlas nepatikšanām, ja tādas, protams, ir. Jūs varat atrisināt problēmas, kas prasa lielu fizisko un morālo atdevi. Turklāt Pāvels Globa iesaka nemēģināt izprast savas jūtas un veikt dziļu pašpārbaudi. Pagaidām vari atstāt visu, kā ir, atpūšoties un izšķīdinot kaut ko patīkamā. Ir svarīgi darīt to, kas nāk par labu dvēselei un ķermenim. Šis būs īstais laiks, lai mēģinātu pārvarēt sliktos ieradumus. Vērsi nevar nobremzēt Vese***as problēmām.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam – ideāls laiks, lai sāktu sasniegt savus mērķus

Lasi arī: Druīdu prognoze: kā noteikt savu patrona koku un izmantot veiksmes gūšanai

Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ nepieciešama kārtīga atpūta, taču, ja šie cilvēki ir enerģijas pilni, tad vari turpināt izdarīt spiedienu uz rāpuli, neatlaidīgi censties nopelnīt vairāk. Lieli panākumi sagaida Dvīņus ģimenes un mīlas lietās. Nesaskaņas pazudīs. Nedaudz diplomātijas nekad nenāk par ļaunu. Jums ir jācenšas mazināt situāciju un meklēt cilvēkus, kuri ir gatavi palīdzēt ar to – mājās un darbā. Tāpat Pāvels Globa iesaka dzīvot ar interesi, cenšoties cilvēkos izraisīt pozitīvu emociju parādīšanos. Ir svarīgi vairāk jokot, vairāk smaidīt un būt godīgam pret citiem.

Vēzis

Pirmdiena un otrdiena, pretēji visām prognozēm, jums būs veiksmīgākās šīs nedēļas dienas. Šis laiks ir ārkārtīgi pozitīvs radošumam, kaut kā jauna meklējumiem. Varat arī veidot drosmīgus nākotnes plānus. Šajās septiņās dienās labāk nodarboties ar aktuālāko problēmu risināšanu. Pāvels Globa atzīmē, ka Vēžiem šonedēļ nebūs garlaicīgi. Būs daudz interesantu pasākumu un tikšanos. Galvenais ir stiprināt savu biolauku, lai izmaiņas nebūtu sāpīgas. Šos cilvēkus gaida spilgti iespaidi visās frontēs, tostarp biznesā un mīlestībā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment