Nopietni? Pazīmes pēc kurām noteikt, ka sievietei trūkstot seksa

Iedomāsimies “burvīgu” sievieti, kura ir atteikusies no seksa, kas notiek ar viņu un viņas izskatu?

1. Neizgulējusies sieviete (atteikšanās no oksitocīna hormona, kas rodas orgasma laikā, kas liek tavām asinīm riņķot straujāk pa tavu ķermeni, sieviete pa naktīm grozās un nespēj ilgi aizmigt.)

2. Sieviete ar iekaisušu ādu (Progesterons, kas izstrādājas seksa laikā, palīdz sievietēm tikt vaļā no pumpām, ļenganām krūtīm un neizteiktiem muskuļiem.)

3. Novecojoša āda sievietei (Kolagēns, kas izstrādājas regulāra seksa laikā, padara seju gludu un zīdainu.)

 

Lasi arī: Ja ilgi nav bijis seksa – ko tas nodara tavai Vese***ai?

 

Un tagad izskatīsim kā uzvedas vecmeitas.

4. Saļimst skatoties uz apkārtējiem (Endorfīna trūkums ietekmē viņas pasaules uztveri.)

5. Regulāri visu aizmirst (Sekss piesātina As**is ar skābekli, kas pēc tam nonāk smadzenēs, kas uzlabo atmiņu un jaunu zināšanu apguvi.)

6. Bieži dzer pretsāpju zāles (Ja viņa biežāk nodarbotos ar seksu, dzert zāles viņai nevajadzētu – oksitocīns un estrogēns samazina sāpju uzplūdumus.)

7. Pastāvīgi slimo (Intīmā tuvība paaugstina pretvīrusa antivielu daudzumu par 30%.)

8. Neapmierināta sieviete ar sevi (Kā lai tu negrozītos, bet sekss ietekmē sievietes pašnovērtējumu.)

 

Avots: www.infouse.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Labi guļoša "vecmeita"</cite>

    ak jel, kādas muļķības, kuras visticamāk sarakstījis kāds viduvējs vīrietis. Nav pat tā vērts, lai sāktu rakstīt pretī faktus un visus pārējos pretargumentus. Sorry, nav vērts.

  • <cite class="fn">Zita</cite>

    Un kāds šim marasmam arī tic?? Nopietni? Kas ir mērķauditorija?

  • <cite class="fn">musdienudomatajs</cite>

    Sievietes ir domātas tikai –
    1) Lai audzinātu bērnus.
    2) Uzkoptu māju.
    3) Sešām, nekam vairāk.

  • <cite class="fn">Attiecībāsesošā</cite>

    AK dievs, nu jā, piekritīšu tām, kuras saka, ka šis raksts ir murgs! Jā..tikai sekss, un sekss, un visa dzive sastāv tikai no seksa.. nez kā tad meitenes cīnījās ar šo bezseksa laikmetu līdz nevainības zaudēšanai? Vai ar šo rakstu būtu mudināts, ka 7 un 8 gadu vecumā tas arī būtu noderīgs? Pilnīgas muļķības! Tagad saprotu no kurienes rodas šie lētticīgie vīrieši, kuri sievietēs meklē tikai un vienīgi apmierinājumu.
    Teikšu tā, sekss ir labs, bet normas robežās. Un esmu sastapusi cilvēkus, kuriem tas ir reizi gadā un viņu brīvais laiks ir tik ļoti aizpildīts, ka nav laika tādām muļķībām! DZĪVĒ IR ARĪ DAUDZ CITU BRĪNIŠĶĪGU NODARBJU, KAS PALIELINA VISUS AUGSTĀK MINĒTOS FAKTORUS..IEMĀCIETIES IZBAUDĪT ARĪ PĀRĒJOS!

    • <cite class="fn">Dakteris..</cite>

      Ej ārstēties..

    • <cite class="fn">ARu</cite>

      Te ir runa par sievietēm, ne par bērniem.
      Nācies saskarties ar sievietēm – psihoterapeitēm. Viennozīmīgi, lielākajai daļai no viņām, pašām ir vajadzīga speciālista palīdzība. Uzkrītoši redzams, cik viņām pašām savu samilzušu problēmu. Pārsvarā tās ir vientuļas vai , vēl sliktāk – vientuļās mātes (sevišķi šķirtenes), dzīves samocītas, pārgurušas (tēlodamas stiprās sievietes), vairumā – visus ienīzdamas, citu viedokļus nepieņemošas, pašpārliecinātas egoistes. Tādas parasti izstaro uzspēlētu pozitīvismu un dzīvesziņu. Bieds, jo pašas ir totālas neveiksminieces, kas sevi nostādījušas mūžīgās cietējas lomā, cenšas citiem, it kā, palīdzēt, bet patiesībā – mēģina glābt savu grimstošo pašnovērtējumu. Tas notiek, ja sākumā, ieguvušas labu izglītību (var būt), tikušas labā darbā ( kā un par ko), “lidinās mākoņos”, sevi mēģinot pacelt pāri visiem, tad smagi krīt un neapzinās, ka vienai (esot lepnai) ir grūti piecelties. Šo savu neapmierinātību jāizgāž uz līdzcilvēkiem, kurus noteikti vērtē, kā niecības. Daudzkārt nācies saskarties un lasīt, par daudzajām neiecietīgajām un pārgudrajām ierēdnēm valsts iestādēs, pašvaldībās, reti – privātajās struktūrās. Uzziniet par šīm “laipnajām būtnēm”, kas viņas ir dzīvē un jūs sapratīsiet, kā tādām pietrūkst (seksu te vispār nepieminēju, bet arī TAS ir viens no būtiskiem iemesliem viņu nedienās). Žēl šādu cilvēku, bet tur tiešām var palīdzēt tikai īsts speciālists un atziņa – sāc pārveidot sevi, jo pasauli pārveidot – pietrūks laika.

  • <cite class="fn">Jūlija</cite>

    Tik nepatiesu rakstu sen nebiju lasījusi. Man nav bijis sekss.. nekad.. lai gan nu jau visi 30 – laikam skaitos vecmeita 😀 nu bet slimoju tiešām ļoti reti (1x 4 gados labi ja).. pretsāpju zāles ar ļoti reti lietoju.. kolēģi saka ka atmiņa man esot ļoti laba.. smaidu daudz tāpēc īsti nevaru pateikt ka būtu ar sevi neapmierināta 🙂 ar ādu arī viss ir kārtībā…
    Tās pašas lietas notiek ar cilvēku kurš sāk smēķēt vai pārmērīgi lietot alkoholu, arī vnk pārlieku liels stress var radīt šādas sekas. – jebkurš cilvēks kurš nerūpejas par sevi būs neapmierināts ne ar sevi ne ar dzīvi kopumā.
    Ticība,cerība un mīlestība, bet lielākā no tām ir mīlestība.. dzīvoju ar saskaņā ar savu pārliecību un esmu laimīga un pateicīga..

  • <cite class="fn">eko</cite>

    sievietei ir jabut sexam,,,vecmeitas pat nenojaush ko palaizhj gar degunu

  • <cite class="fn">anna</cite>

    paskatos spogulī – āda gluda, pumpu nav, naktī guļu lieliski, neslimoju un pretsāpju zāles nedzeru. nezinu, kas ir domāts ar “saļimšanu skatoties uz svešiniekiem” – mīlējos tikai tad kad gribas, Ja nav mīlama partnera, tad iztieku bez seksa gadiem, tāpat kā gadiem ilgi seksoju pāris reizes dienā, Organisms ir gana gudrs un pielāgojas manām vajadzībām. Nevis otrādi.

  • <cite class="fn">priecīgā</cite>

    Katrā ziņā uz mani seksa trūkums šādas sekas nav atstājis. Kāds tur ir stipri kļūdījies ar pētījumiem vai arī tas ir tendenciozs raksts, kas liek mesties jebkuram ap kaklu, ka tik būtu sekss.

  • <cite class="fn">didam</cite>

    re kā dzīvē sanācis. esmu vecmeita, kura precēta apaļus 20 gadus, un kurai regulārs sex ir 20 ar astīti gadus 😀

    paskaidrošu kādēļ:
    neizguļos. nevaru aizmigt. jo sāp locītavas.
    šur tur ir arī pa pumpai. jo sevišķi pirms mēnešreizēm, un ja esmu tikusi caurvējā. izteiktu muskuļu nav, jo ar sportu kā apmāta nenodarbojos…
    loģiski ka novecoju. pamazām. kā nekā ir 40+ gadi 😉
    ”Saļimst skatoties uz apkārtējiem” – šo daļu gan nesaprotu…. bet reizēm ir bijis ka jāpiesēž, jo nav spēka… skaties uz apkārtējiem vai nē 😀

    aizmirstu visu pat biežāk kā regulāri 😀 pat jāsaka – neatceros. tādēļ izmantoju plānotāju.

    vismaz 4dienas nedēļā dzeru pretsāpju līdzekļus 🙁 dēļ locītavām.
    diemžēl arī slimoju pastāvīgi… te tāda kaite, te šāda. daudzas vienkārši ignorēju, daudzas ārstēju, daudzas pašas pāriet…

    ar sevi esmu nu ļoooti neapmierināta. jo laiks skrien, ārstēšanās process smags, bet darbi tāpat jāpadara.
    nu traki…. 😀

  • <cite class="fn">Lilija</cite>

    Sho ir izdomåjis kåds nabadzinsh kuram neviena nedod. Traki driiz uzmåksies bezmiegs un parådiisies pumpas.

  • <cite class="fn">Selva</cite>

    Nu man nav bijis sekss nekad… kaut gan ir 40 un neviena no šeit aprakstītajiem simptomiem nav ….. un somājams arī nebūs…
    Tiešām jāpiekrīt ka raksta autors/e ir tāds kam neveicas seksā un tas viņu uztrauc… uztrauc līdz tādam marazmam kā – saļimšanu uzskatot apkārtējos…..

  • <cite class="fn">Pikachu</cite>

    Un bildee aktrise kurai rakstinja taisiishanas laikaa bija tikai 17..:D

  • <cite class="fn">Jana</cite>

    Man ir 32, seksa nav bijis 9 gadus. Pēc tā arī nealkstu. Katram ir savas prioritātes dzīvē. Atmiņa laba, uz apkārtējiem skatoties neļimstu, guļu labi un apmierināta esmu gan ar sevi, gan dzīvi kopumā.

  • <cite class="fn">Arita Citrons</cite>

    lai vai kā visām te patīk gudri spriedelēt..un dažam arī pārspīlēt..tas laikam no nervozitātes no STO 😀 ar laiku tomēr “nedabūjis” cilvēks paliek nervozāks..tas nu ir fakts.. protams neviens te neliek aizstāt visas dzīves lietas ar seksu,jo katram ir savas prioritātes,kas sagādā prieku..un tomēr nevar noliegt,sekss ir foršs un tam ir tik daudz plusu! visu taču dzīvē var apvienot..
    taj .kura apgalvo,ka nodarbošanās ar seksu ir muļķības-IEMĀCIES PATI TO IZBAUDĪT LĪDZ GALAM! ķerot visu pārējo lietu brīnišķigumu,esi palaidusi garām šo sajūtu..
    un es te nebūt nereklamēju seksu,ka vienīgi dzīves baudījumu..vnk visu dzīvē var līdzsvarot un neaiziet galējības..ne uz vienu pusi!

  • <cite class="fn">Elizabete</cite>

    Varu teikt no savas personīgās pieredzes, kā sieviete, kurai dažādu apstākļu dēļ ir bijis garš posms, kurā nav seksa. Ietekmē tas sievietes organismu, un kā vēl! Agrāk arī es uzskatīju, ka kas tad tur ir, nu nav seksa – nav, ir – ir, kāda gan starpība. Bet, kad pati nonācu šādā situācijā, kad nav, pēc ļoti regulāras seksa dzīves laulībā, pirmais, ko pamanīju, protams, bija tas, ka nāca virsū raudulība (nu jā, pietrūka taču ikvakara apskāvienu, regulāra seksa, organismam un dvēselei šoks), vēlāk sāku pamanīt arī dīvainas pārvērtības organismā. Aizgāja līdz tam, ka nācās apmeklēt ginekologu ar visai dīvainiem simptomiem un rezultāts izrādījās-hormonu disbalanss organismā tieši šīs aprautās seksuālās dzīves dēļ. Dzēru visādas zāles, kuras,diemžēl, sāka ietekmēt arī manu ārējo izskatu un nācās vairāk piestrādāt, lai sevi turētu formā (brīžam tas šķita pat pilnīgi nereāli). Kādu laiku sev seksa trūkumu aizvietoju ar visu ko-dejoju, sportoju, dziedāju, meklēju visā pozitīvo un jā, tas strādāja. Bet tad kad sāka uznākt paguruma periodi, sāku kļūt kašķīga, sejas āda izmainījās (parādījās vairāk grumbu, pigmentu, pumpu kā pusaudzim), neskatoties uz to, ka it kā pat centos atvēlēt miegam pietiekami daudz laika, sāku mocīties ar neizgulēšanos, bieži nevarēju aizmigt, mati palika nespodri un plāni, figūra, protams, samazinot slodzi, jo jutos sagurusi no visa, sāka izplūst. Un katru reizi, lai atkal atgūtos nācās ļoti sevi saņemt rokās. Tagad varētu pajautāt, kāpēc gan es nemeklēju sev vīrieti seksam? Tāpēc, ka tā nevaru – iespējams audzināšana, iespējams tas, ka dzīvoju mazā pilsētiņā. Vēl mani attur fakts, ka vēl joprojām esmu oficiālās attiecībās ar vīru, jo viņš negrib šķirties. Brīnišķīgi, vīrs, kurš negrib šķirties. Tomēr, arī vīrs-brunču mednieks, ar laiku sievietē var uzkrāt tādu negatīvisma daudzumu, ka vienā brīdī viņas acīs mirst kā vīrietis. Nav tā, ka nebūtu dzīvē mēģinājusi citus vīriešus, tāpat arī nav tā, ka nav vispār vēlme pēc seksa. Un saprotu, ka vienkārši jāsaved dzīve kārtībā pašai, lai atrastu to man nepieciešamo balansu un pozitīvu. Štrunts par to, kāpēc es personīgi dzīvoju bez seksa, bet lielākai daļai šī raksta varu piekrist, balstoties uz savu pieredzi.

  • <cite class="fn">vigour</cite>

    Specīga viagra Vigour 800 iepakojumā 10 kapsulas ,sūtu pa pastu vai pakomātu ,ļooti labas atsauksmes no klientiem. ; [email protected] ,vai 2 2 3 4 1 6 3 6

  • <cite class="fn">vigour</cite>

    Vigour 800 – ļoti efektīvas potences kapsulas ,iepakojumā 10 kaps. piegādāju pa pastu vai pakomātu . 2 2 3 4 1 6 3 6

Leave a Comment