Peles organizēti dosies prom no jūsu mājas, ja visur izkaisīsiet nedaudz šī produkta, arī mans vecvectēvs izmantoja šo metodi

Iegādātie peļu slazdi efektīvi iznīcina grauzējus. Bet šāds slazds ir paredzēts tikai vienam indivīdam. Lai noķertu visu peļu populāciju, būs vajadzīgs laiks. Pašdarināti slazdi ir sevi labi pierādījuši. “Veiktspējas” ziņā tie nav zemāki par zīmola ierīcēm.

Īpašs Velkro palīdz ievērojami samazināt peles pakaišus. Tie ir paredzēti vienreizējai lietošanai, tāpēc atkritumi kopā ar noķertiem grauzējiem ir jāiznīcina.

Indes un peļu slazdi jānovieto bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamā vietā. Rīkojoties ar toksiskām zālēm, jums jāievēro drošības noteikumi un jālieto gumijas cimdi. Beigtos grauzējus un indes atliekas ieteicams apglabāt vismaz pusmetra dziļumā. Pēc peļu fiziskas iznīcināšanas jums ir jārūpējas, lai turpmāk novērstu to iebrukumu jūsu vietnē.

Veidi, kā peles turēt prom no mājām

1.Grauzēju veidotajās bedrēs iebīdiet vates plāksnītes vai lupatas, kas samērcētas sāls, bērza darvas un piparmētru ekstrakta šķīdumā, ņemot proporcijā viens pret vienu. Varat arī sajaukt piparmētru koncentrātu ar amonjaku. Smaržīgas vielas atbaidīs peles, līdz noturīgā smaka izkliedēsies. Un, kad tas notiks, sāls uz auduma neļaus mātītēm no tā izveidot ligzdu.

2.Noblīvējiet visas plaisas un caurumus ar ģipša vai cementa šķīdumu, kas sajaukts ar stikla šķembām.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim: sarežģīts un smags periods, neuzticieties pirmajam pretī nācējam!

Lasi arī: Šīm zvaigžņu zīmēm, neaprakstāmi veiksies 2023. gada decembrī! Jūs būsiet īsti laimes luteklīši!

3.Rūpīgi iztīriet visas telpas un noslaukiet grīdas ar balinātāja vai etiķa šķīdumu.

4.Pērciet ultraskaņas ierīces grauzēju atbaidīšanai.

5.Ap māju novietojiet sausu aromātisku garšaugu pušķus: piparmētru, kumelītes, vērmeles vai koriandru.

6.Iegūstiet kaķi. Pelēm nepatīk smarža. Pat ja mājas “plēsējs” tās nemedīs, grauzēji no tā izvairīsies.

Izmantojiet šos padomus un pārliecinieties, ka tie patiešām palīdz peles izvest no mājām!

Leave a Comment