Piedalies bezmaksas seminārā “Uzturi sevi formā veselīgi”

Gandrīz ikviens no mums pavasarī izjūt velmi pievērsties veselīgākam dzīvesveidam un sevis pilnveidošanai, tomēr ne vienmēr zinām, kā to darīt pareizi, veselīgi un efektīvi. Lai arī veselīga dzīvesveida padomi atrodami lielā skaitā, bieži vien tie mēdz būt arī pretrunīgi, turklāt – vai varam paļauties uz to, ka tas, kas der kādam citam, būs piemērots arī mums?

Lai rūpētos par sevi veselīgā veidā, vispirms ir ieteicams noskaidrot, kas ir vajadzīgs tieši Jums. Par to, kā noskaidrot informāciju par savu ķermeni un uzzināt sev vispiemērotākos veselīga dzīvesveida padomus, “BENU Aptiekas” rīkotajā bezmaksas seminārā “Uzturi sevi formā veselīgi” diskutēs atzīsti jomas speciālisti.

Par veselīgu dzīvesveidu pastāv daudz mītu un visdažādākās pieejas. Tomēr, neskatoties uz šo dažādību, jāņem vērā, ka arī mūsu ķermeņa nianses var būt ļoti atšķirīgas. Tādēļ, lai noskaidrotu sev piemērotākos veselīga dzīvesveida pamatprincipus, jāsāk ar sevis izzināšanu, noskaidrojot, piemēram, kāds ir tauku, muskuļu un ūdens procents Jūsu ķermenī, kāda ir Jūsu vielmaiņa un kā organismā varētu trūkt. Par to, kā ātrā, ērtā un uzticamā veidā iegūt šo un citu būtisku informāciju par Jūsu ķermeni, diskusijas laikā pastāstīs “BENU Aptiekas” farmaceits Konstantīns Čerjomuhins, savukārt sertificēta uztura speciāliste Liene Sondore dalīsies padomos par pareizu uzturu, bet viens no ielu vingrošanas un crossfit pamatlicējiem Latvijā Kaspars Zlidnis pastāstīs par piemērotas fiziskās slodzes un kustības nozīmi mūsu ikdienā un ceļā uz veselīgu dzīvesveidu. Diskusiju vadīs Valdis Melderis.

Diskusijas laikā klātesošajiem būs iespēja ne vien uzdot viņus interesējošos jautājumus ekspertiem, bet arī iepazīties ar jaunā “BENU Aptiekas” pakalpojuma “Ķermeņa sastāva pārbaude” norisi – noskaidrot, kā tā notiek, kādus datus par savu ķermeni ļauj noskaidrot un kā tie var Jums palīdzēt dzīvot veselīgāk, rūpējoties par sevi tieši Jums piemērotā veidā.

„BENU Vese***as un skaistuma akadēmijas” lekciju cikla seminārs “Uzturi sevi formā veselīgi” norisināsies 10.aprīlī plkst. 18.00 viesnīcā „Monika” Rīgā, Elizabetes ielā 21. Bezmaksas seminārā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs – BENU lojalitātes kartes īpašnieks, iepriekš piesakoties pa tālruni 25748140. BENU lojalitātes kartei iespējams bez maksas pieteikties ikvienā “BENU Aptiekā” vai aptieku tīkla mājaslapā.

Lai padarītu “BENU Aptiekas” farmaceitu un ekspertu Vese***as un skaistuma padomus pieejamus ikvienam, turpmāk “BENU Vese***as un skaistuma akadēmijas” materiāli būs atrodami benu.lv sadaļā “BENU Akadēmija” un “BENU Aptiekas” Facebook lapā facebook.com.

BENU Aptiekas ir daļa no Eiropas mēroga aptieku tīkla, kas apvieno aptuveni 700 aptieku Čehijā, Šveicē, Nīderlandē, Ungārijā, Serbijā, Slovākijā, Igaunijā un Lietuvā. BENU Aptieku tīkls ir viens no vadošajiem zāļu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kas apvieno vairāk nekā 70 aptiekas visos lielākajos valsts reģionos. BENU Aptiekās Latvijā strādā vairāk nekā 400 darbinieku.

Leave a Comment