Prognoze 2023. gada 30. novembrim: Dvīņiem vēlams atteikties no lieliem pirkumiem, Svariem jāatrod laiks fiziskām aktivitātēm!

Lauva

Beidzot esat atgriezies formā un jūsu iekšējais spēks ir pamodies no dziļā miega! Jūs esat gatavs pārvietot kalnus un pārvarēt visus šķēršļus, veiksme jūs pavada visos jautājumos. Darīt!

Jaunava

Ceturtdien tev būs ārkārtīgi grūti atrast kopīgu valodu ar citiem, it īpaši, ja runājam par nepazīstamiem cilvēkiem. Lai nesabojātu garastāvokli, neiesaistieties strīdos, vienkārši pārtrauciet saziņu. Vēl labāk, pavadi šo dienu kopā ar savu mīļoto – viņš tevi noteikti sapratīs un atbalstīs.

Svari

Šajā dienā iespējamas konfliktsituācijas – kāds tavas intereses uzskatīs par otršķirīgām un nevēlēsies ar tām rēķināties. Turiet savu pozīciju un nepadodieties, it īpaši, ja runa ir par principiem. Un, lai mazinātu dienas laikā uzkrāto stresu, apmeklējiet sporta zāli, baseinu vai vakarā dodieties paskriet. Pat nesteidzīga pastaiga dos jūtamu labumu, ja nebūsi noskaņots lielai aktivitātei.

Skorpions

Šajā dienā tu neesi noskaņots aktīvai darbībai, bet esi vairāk tendēts uz intelektuālu darbu. Šis ir lielisks laiks, lai izveidotu plānu, kā īstenot vecas idejas, kas joprojām ir jums aktuālas. Nesteidzieties rīkoties; vēl nav pienācis laiks īstenot jūsu idejas.

Strēlnieks

Ja šodien rēķinājāties ar kāda palīdzību, būsiet vīlušies – ar lietām būs jātiek galā pašam. Turklāt labus rezultātus nebūs iespējams sasniegt, izmantojot “uzlauztas” metodes, ir nepieciešama nestandarta pieeja. Un arī nevajadzētu tērēt laiku tukšām sarunām pa tālruni un sociālajiem tīkliem, tas ievērojami novērsīs jūsu uzmanību un nozags daudz laika.

Lasi arī: Biju pārsteigta, kad kāds gados vecs santehniķis iemeta tualetē aizdedzinātu sērkociņu, bet tagad to daru pati

Lasi arī: Lai atbrīvotos no lāsta un negatīvisma, jāņem viena lieta un jāiet ar to tualetē

Mežāzis

Ceturtdien jākoncentrē enerģija, lai atbrīvotos no visa nevajadzīgā, sakoptu ne tikai savus skapjus, bet arī biznesu. Ja iespējams, nerīkojies viens, sadali pienākumus. Bet tikai neaizmirstiet no sirds pateikties saviem palīgiem!

Ūdensvīrs

Šodien jūs riskējat sabojāt savu garastāvokli vairākas dienas uz priekšu, ja neuzmanīgi ļaujieties provokācijām. Neliels ķīviņš uzreiz izvērsīsies garā un skaļā skandālā. Izvairieties no negatīviem cilvēkiem un nekavējoties atstājiet konfliktu, negaidiet, kamēr uzliesmo uguns.

Zivis

Lielisks brīdis, lai izvērtētu, pabeigtu lietas un pārskatītu uzdevumus. Panākumi pavadīs gan lietišķās sarunās, gan darījumu slēgšanā, gan birokrātisku jautājumu risināšanā. Un arī ceturtdien būs labas ziņas.

Leave a Comment