Prognoze 2023. gada aprīlim no Andželas Pērlas

Lauva

Merkurs ieies 10. sasniegumu un statusa mājā no 4. aprīļa, kas nozīmē, ka Lauvas varēs gūt jaunus panākumus biznesa vidē. Būs arī Venēra un Urāns, planētas, kas piesaista labsajūtu, dod spēku un enerģiju aktīvam darbam. Līdz 21. aprīlim, kamēr Merkurs nav pārgājis retrogrādā kustībā, Zīmes pārstāvji varēs realizēt savu potenciālu, pavērt jaunus apvāršņus, paplašināt biznesu, kā arī satikt jaunus interesantus cilvēkus.

Jaunava

Jaunavas Merkura valdnieks no 4. aprīļa ienāks 9. mājā, kas atbild par informācijas vākšanu, mācīšanos un randiņiem. Zīmes pārstāvjus gaida jaunas iespējas, kas saistītas ar mācīšanu, rakstnieka karjeru. Jaunavas varēs paplašināt savu redzesloku, doties tālā ceļojumā un iegūt arī noderīgas saiknes. Andžela iesaka visus apņemšanos laikus noteikt mēneša pirmajai pusei, jo Merkurs no 21.aprīļa būs retrogrādā kustībā, palēninot aktivitāti.

Svari

Merkurs no 4. aprīļa ienāks 8. finanšu, dokumentu un savstarpējās palīdzības mājā. Svari varēs gūt materiālo labklājību, saņemt palīdzību no valsts, kā arī pretendēt uz vēlamo amatu. Venēras un Urāna ietekme vienā mājā iedzīvinās spilgtas krāsas un dos jaunas iespējas, pateicoties kurām Svari var atrast ērtu dzīvi. No 21. aprīļa Merkurs dosies retrogrādā kustībā, tāpēc Andžela iesaka īstenot drosmīgus sapņus pirms šī datuma.

Skorpions

Merkurs 7. mājā no 4. aprīļa ietekmēs attiecības biznesa vidē un personīgajā dzīvē. Tas var dot attiecību izjukšanu vai nostiprināšanos , jaunus biznesa partnerus, pāreju uz jaunu amatu. Skorpioni spēs atrast laimi, ja pievērsīs uzmanību savām vajadzībām, un nesekos svešinieku vadībai. Andžela iesaka atraisīt savu potenciālu un svarīgas lietas saplānot mēneša pirmajai pusei, lai no 21. datuma nepakļūtu retrogrādā Merkura iespaidā.

Strēlnieks

Merkura ienākšana 6.namā pievērsīs Strēlnieka uzmanību lietām, kas saistītas ar darbu, režīmu un pienākumiem. Zīmes pārstāvji daudz komunicēs, satiks interesantus cilvēkus, ceļos vai ceļos darba darīšanās. Līdz 21. aprīlim, kad Merkurs dodas retrogrādā, Strēlnieks var īstenot drosmīgas idejas, uzsākt kaut ko jaunu un risināt Vese***as problēmas. Pēc 21. datuma Andžela iesaka pievērst uzmanību iepriekš atliktiem un pazīstamiem gadījumiem.

Mežāzis

Mēnesis sākas ar Merkura ienākšanu mīlestības, ziņu, iepazīšanās un ceļojumu 5. mājā. No 4. aprīļa Mežāži varēs sajust dzīvesprieku, iepazīties ar jauniem cilvēkiem, rast laimi personīgajā dzīvē, kā arī uzsākt Vese***as vingrojumu kursu. Pievienojiet optimismu un Urānu ar Venēru vienā mājā. Šo planētu ietekme ir atbildīga par  materiālo labklājību, patīkamu pārsteigumu saņemšanu un veiksmi mīlestībā. Andžela iesaka aprīli sākt aktīvi, lai paspētu visas ieplānotās lietas pirms Merkura apvērsuma 21.aprīlī.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada aprīlī

Ūdensvīrs

Ūdensvīru gaida aktīvs mēnesis, Merkurs 4. datumā ienāk nekustamā īpašuma, mājas un ģimenes 4. mājā. Zīmes pārstāvji varēs paplašināt savu dzīvojamo platību vai pārvākties, noslēgt darījumu un izdevīgi pārdot vasarnīcu, māju vai dzīvokli. Andžela iesaka lietas plānot pirms 21. aprīļa, lai nenokļūtu retrogrādas planētas ietekmē. Tāpat Ūdensvīrus gaida patīkami pārsteigumi un jaunas iespējas, ko sniegs Venēra un Urāns, kas arī būs ceturtajā mājā.

Zivis

No 4. aprīļa Merkurs ienāks 3. mājā, kas atbild par informāciju, kontaktiem un komunikāciju. Tas nozīmē, ka Zivis gaida aktīvs mēneša sākums, kad pienācis laiks iegūt jaunas zināšanas un pieredzi, iegūt noderīgus sakarus un slēgt darījumus. Šis periods beigsies 21. aprīlī, kad Merkurs dosies retrogrādā kustībā, tāpēc Zīmes pārstāvjiem jābūt gataviem pielikt pūles, lai gūtu panākumus un laimi. pēc 21. aprīļa lietas palēnināsies un nav izslēgta atgriešanās pie iepriekš pamestiem pienākumiem.

Aprīlī mūs gaida daudz interesantu lietu un pārsteigumu, kas noteikti mainīs dzīvi uz labo pusi. Andžela Pērla iesaka nezaudēt drosmi, ja kaut kas noiet greizi, raudzīties nākotnē ar optimismu un noteikti ņemt vērā situāciju, lai nekļūdītos, pieņemot atbildīgus lēmumus.

COMMENTS

Leave a Comment