Jā, Rafaello ir ne tikai maiga konfekte, kas pārkaisīta ar kokosriekstu skaidiņām, bet arī šī neparastā uzkoda, kas radīs lielu interesi, lai saprastu kas gan tas ir
Šī zivju kāruma izskats noteikti mulsinās jūsu viesus! Unikālie zivju salāti noteikti paliks katra gardēža atmiņā ar savu apetīti rosinošo izskatu un īpatnējo garšu. Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.
Gatavošanas process:
Sasmalciniet siļķi smalkos kubiņos, bet mīkstos sierus un iepriekš vārītas cieti vārītas olas ar gaļasmašīnu vai virtuves kombainu samaliet. Maisījumu kārtīgi samaisa, pievieno kubiņu istabas temperatūras sviesta kopā ar sagriezto siļķi. Vēlreiz spēcīgi samaisa, lai maisījums būtu viendabīgs un gluds.
No gatavās masas veido apaļas bumbiņas, sniega baltās bumbiņas pārkaisa ar sezama sēklām un pa virsu nedaudz kokosriekstu skaidiņas, lai rezultāts būtu ticamāks. Neaizmirstiet garšvielas!
Vidusjūras garšaugu zariņi un aso piparu pārslas padarīs ēdienu tikai garšīgāku. Ievietojiet sagataves glītās papīra formiņās, ielieciet tās ledusskapī uz 1-2 stundām, lai uzkoda ievilktos. Var arī viducī ielikt kādu sīpola šķēli vai garšaugu, lai panāktu “pildījuma” efektu. Ļaujiet vaļu fantāzijām.
Lasi vēl: Pīrāgu mīkla bez rauga – recepte, kas nododama no paaudzes paaudzē
Izmantotie produkti:
200 g siļķu filejas
80 g sezama sēklu
4 vistu olas
2 kausēti sieri
50 g sviesta
10 g kokosriekstu skaidiņu
Kā galveno sastāvdaļu var izmantot ne tikai siļķi, bet arī citas jūras veltes. Pagatavojiet, piemēram, pikantus saldumus no avokado mīkstuma, smalki sasmalcinātiem zaļumiem un tunča konserviem. Noteikti izmēģiniet arī sarkano zivju, krējuma siera un gurķu kombināciju.