Retrograda Jupiters no 9.marta līdz 9.jūlijam: tā ietekme uz Zodiaka zīmēm

Dvīņi

Dvīņiem Jupitera atgriezeniskais stāvoklis raksturo tenkas un nepastāvīgumu, kas kavē darba mirkļus. Virspusēji spriedumi un impulsivitāte var piesaistīt neveiksmes, tāpēc jūsu zīmju pārstāvjiem vajadzētu padomāt vairākas reizes pirms kaut ko sākt. Tomēr planētas enerģijai var būt pozitīva ietekme: saziņas prasmes tiks uzlabotas, lai jūs varētu viegli atrast kopīgu valodu ar jebkuru personu.

Lasīt arī: Hibla Gerzmava sniegs koncertu Latvijas Nacionālajā Operā

Vēzis

Vēzim Jupiters sniegs mazāku jutīgumu, kas palīdzēs sazināties. Arī Jupiters ietekmēs neatlaidību, ļaujot vēžiem nekontrolēt mērķa sasniegšanu , neuztraucoties par pieredzi. Jūsu zīmes pārstāvjiem būs iespēja paļauties uz savu spēku un atteikties no slinkuma, kas agrāk traucēja darbam un panākumiem personiskajā dzīvē.

Lauva

Jūsu zīmes pārstāvjiem, Jupitera enerģija, palīdzēs tikt galā ar sprādzienbīstamo temperamentu, iemācīs ne tikai klausīties savās vēlmes, bet arī izrādīt solidaritāti apkārtējiem cilvēkiem. Lauvām planētas atpakaļgaitas kustībā vajadzētu pievērst lielāku uzmanību savam garastāvoklim un sākt cīnīties ar egoismu, kas neļauj baudīt dzīvi.

Jaunava

Jaunavai planētas enerģija var liegt baudīt katru nodzīvoto dienu. Jūs varat ierobežot sevi vēl smagāk, noteikt sistēmu, no kuras jūs noteikti vēlaties izkļūt. Astrologi iesaka jūsu zīmes pārstāvjiem atstāt konvencijas un iemācīties atbrīvoties. Stingrība un ierobežojumi nepalīdzēs jums sasniegt panākumus ne jūsu personīgajā dzīvē, ne biznesa vidē.

Lasīt arī: Izlase tehnoloģiju cienītājiem un ne tikai – inovatīvas, praktiskas un ekstravagantas ierīces

Svari

Svariem planētas atgriešanās laikā astrologi iesaka atpūsties. Darbs un personiskā dzīve netraucē viens otru, iemācīties nošķirt šīs jomas un atpūsties biežāk. Kontrole un pastāvīgs stress var ātri atņemt jums spēku, kas negatīvi ietekmēs gan biznesu, gan attiecības ģimenē.

Skorpions

Skorpionam, Jupiters nesīs harmoniju un vairāk atvieglinātu atmosfēru, kurā viņi var atpūsties un darīt lietas nepārtraukti. Retrogradā planēta dalīsies ar pozitīvo enerģiju, ko var izmantot, plānotā izpildi nesteidzīgās lietās un baudīt atpūtas aktivitātes. Šajā laika posmā, Skorpions var rūpēties par savu veselību un vitalitātes uzturēšanu.

Strēlnieks

Strēlniekiem retrogradā planētas kustība var aktīvi attīstīties visās dzīves jomās. Astrologi iesaka būt mazāk neviendabīgam, lai nebūtu neērtā situācijā. Kopumā ietekme no Jupitera būs pārtikusi un būs iespēja sasniegt daudz panākumus biznesa dzīvē, kā arī personīgajā sfērā. Novērsiet spontānas darbības, lai sasniegtu labklājību.

Lasīt arī: Izpalīdzīgā suņa enerģētika

Mežāzis

Mežāzim vajadzētu pievērst uzmanību personiskajām ambīcijām. Jūsu zīmes pārstāvjiem, astrologi iesaka kļūt neatkarīgākiem un atbrīvotākiem. Pozitīva attieksme un vēlme sasniegt jaunus panākumus kopā ar spēju paust emocijas brīvāk, dos jums priekšrocības, kas nodarbojas ar biznesa partneriem, kā arī, ja tikšanās ar potenciālo partneri romantiskām attiecībām.

Ūdensvīrs

Retrograda Jupitera ietekmes periodā, Ūdensvīra zvaigznāja pārstāvjiem vajadzētu iemācīties atrast kompromisu. Ja tu iemācies izteikt savu gribu un ietekmēt notikumus tavā dzīvē, tad panākumi būs laika jautājums. Neaizmirstiet, ka laimē var un vajag dalīties ar mīļajiem. Viņu atbalsts palīdzēs jums atrast harmoniju un labklājību dzīvē.

Zivis

Zivis iebilst pret viņa spēcīgo jutīgumu. Uzziniet, kā kontrolēt emocijas, kas bieži vien izraisās vairāk, nekā jums nepieciešams. Neatņemiet sev iespēju pilnīgi dzīvot un piedzīvot ne tikai negatīvas emocijas, bet arī pozitīvu. Retrograda Jupiters palīdzēs jums atrast laimi un harmoniju.

Jupiters ir planēta, kas palīdz realizēt savu potenciālu. Ar atpakaļgaitas kustību cilvēki kļūst arvien cilvēcīgāki, kas spēj palīdzēt tuvākiem cilvēkiem. Nav izslēgts, ka laikposmā no 9. marta līdz 9. jūlijam daudzi tiks iesaistīti labdarībā. Planētas enerģija retrograda kustībā arī veicina mācīšanos, it īpaši humanitārajās zinātnēs, palīdzot iegūt neatkarību un harmoniju.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment