Izpalīdzīgā suņa enerģētika

Suņu ietekme uz cilvēku dzīvi ir lieliska. Tāpat kā kaķi, šie mājdzīvnieki var ne tikai radīt prieku īpašniekiem, bet arī būt par pozitīvas enerģijas avotiem, kas ir vajadzīgi stresa situācijās.

Pūkainā drauga iegāde ir nopietns solis, pilns ar atbildības sajūtu, taču, izņemot brīnišķīgu sargu un pavadoni, jūs savās ģimenēs uzņemat dzīvnieku, kas var uzlabot jūsu dzīvi.

Lasīt arī: Turpinās reģistrācija kontaktbiržai Baltic Fashion and Textile Riga

Suņu enerģija

Suns ir lielisks psihologs. Pēc smagas, atbildīgu lēmumu un stresa pilnas dienas, jūs varat dalīties ar savām emocijām ar savu mājdzīvnieku. Glāstot dzīvniekus, cilvēki saņem zināšanas par spilgtumu un pozitīvām emocijām, kuras mēs tik bieži pietrūkst ikdienas dzīvē. Tādējādi jūs varat atbrīvot negatīvu, ka jūs satricina un neļauj pilnībā atpūsties un relaksēties.

Lasīt arī: Kāds nelabais spēks tu esi, ņemot vērā tavu Zodiaka zīmi

Suns ir pozitīvu emociju avots, kas ir draudzības centrs jūsu mājās. Suņu īpašnieki atzīmē, ka viņu dzīve dramatiski mainās, parādoties sunim, stress iet prom, dodoties uz pozitīvu, situācija ģimenē kļūst atvieglinātāka un harmonizēta.

Cilvēki, kas tur suņus, mazāk saslimst. Tas ir saistīts ar dzīvesveida izmaiņām: pasivitāti aizstāj ar aktivitātēm, mājas pulcēšanās vietas tiek aizstātas ar biežām āra pastaigām. Fiziskie vingrinājumi dzīvnieka treniņa un pastaigu laikā palīdz normalizēt spiedienu, uzturot ķermeni tonusā. Turklāt suņiem ir brīnišķīgs deguns, un viņi var brīdināt savu īpašnieku par gaidāmo slimību.

Suņi spēj absorbēt saimnieka negatīvo enerģiju, kā arī uzņemt dažas Sli**bas sevī. Psihologi un ezoteristi norāda, ka, ja suns bieži ir slims ģimenē, tas nozīmē, ka īpašniekiem vajadzētu rūpēties par savu veselību un sazināties ar ārstu. Turklāt suņi bieži cieš no tādām pašām slimībām kā cilvēki, kas vēlreiz apstiprina viņu unikālo spēju “noņemt” negatīvo.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops nedēļai: 26. marts – 1.aprīlis – gaidāms enerģijas pieplūdums

Suņi spēj sadarboties ar cilvēkiem, un daudzi zodiaka zīmes astrologi iesaka pārtraukt izvēli pie šiem lieliskajiem dzīvniekiem.

Spēcīgajam Aunam vajadzīgs mājdzīvnieks, kas spēj atbalstīt īpašnieku un kopā ar viņu vadīt aktīvo dzīvesveidu. Pateicoties suņiem, Aunam būs vieglāk izsviest agresiju un emocijas apmācību un tālu skrējienu laikā.

Vērsim ar viņu saasinātām taustes sajūtām un skaistuma izjūtu būs piemēroti nelielās suņu šķirnēs ar mīkstu vilnu. Viņi priecāsies par to skaistumu, un tos var “pakutināt”, lai iegūtu mieru.

Lasīt arī: No 2018.gada 23. marta līdz14. aprīlim retrograda Merkūrs: ietekme uz Zodiaka zīmēm

Skrupulozajai Jaunavai ir piemēroti lielie dzīvnieki, kuriem ir grācija un tīrība. Turklāt šie pavadoņi spēj izvest sapņaino Jaunavu no savām ilūzijām un parādīt viņiem skaistumu reālajā pasaulē ar tās saullēktiem, saulrietiem, saulainām dienām un zvaigžņotām debesīm.

Strēlniekiem ir arī piemēroti lielu cēlu šķirņu suņi, kam ir neparasts intelekts. Pateicoties šim partnerim, Strēlniekam būs vieglāk realizēt savu radošumu un uzturēt enerģisku dzīvesveidu.

Uz praktiskajiem un mērķtiecīgajiem Mežāžiem vērsīsies aktīvie sargsuņi, kas spēj loģiski domāt, disciplinēties un piemīt milzīga paklausība.


Suņi ir daudzšķautnaini dzīvnieki, enerģija, kas palīdz cilvēkiem iegūt pārliecību par savām spējām, apzināties nepieciešamību pēc komunikācijas, kustības, laimes un prieka. Tāpat kā kaķi, suņi ir ideāls “instruments cīņā” pret ļaunajiem gariem un negatīvo enerģiju, uzmācīga riešana aizbiedē prom visas negatīvās izpausmes jūsu mājās un dzīvē.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment