Attiecību saderības prognoze: kas sagaida jūsu pāri 2023. gadā

Uguns elements + Gaisa elements

Šī būs “sprādzienbīstamākā” kombinācija no visām 2023. gadā. Šo divu elementu cilvēki nespēs veiksmīgi risināt sarunas, jo Ugunīgās zīmes centīsies izrādīt agresiju, bet Gaisa zīmes meklēs brīvību. Nav izslēgti strīdi, skandāli un pat šķiršanās. Tomēr mīlestības saglabāšana ir vairāk nekā iespējama. Lai to izdarītu, jums vienkārši biežāk jāaizmirst par savu “es” un nav jābaidās rūpēties vienam par otru.

Uguns elements + Ūdens elements

Šī būs laba kombinācija 2023. gadam. Lauva, Strēlnieks un Auns būs drošās rokās. Jūs varat droši pacelt attiecības jaunā līmenī, apprecēties, radīt bērnus. Visiem, kas gribēs pārņemt varas grožus savās rokās, nāksies saskarties ar problēmām. Ir svarīgi pieņemt lēmumus, izvirzot tos diskusijām, nevis rīkojoties pašiem.

Zemes elements + Zemes elements

Divas Zemes zīmes ir ārkārtīgi stabila kombinācija jebkurā gadā, bet bīstamajā un neparedzamajā 2023. gadā tā būs vēl labvēlīgāka. Šāda alianse iezīmēsies ar milzīgu spēku, stabilu enerģiju. Divi Zemes elementu cilvēki varēs darīt visu nepieciešamo, lai pasargātu sevi no problēmām un kļūtu par sevis labāko versiju. Šie cilvēki labvēlīgi ietekmēs viens otru.

Zemes elements + Gaisa elements

Šī ir viena no līdzsvarotākajām sadarbībām 2023. gadā. Tajā būs viss – nedaudz kaisles, tieksmes pēc gaišākas nākotnes, gudrības, motivācijas. Zvaigžņu pētnieki iesaka šādiem pāriem neielikt sevi stingros rāmjos, cenšoties palīdzēt viens otram iegūt pārliecību par sevi. Ir iespējams un pat nepieciešams dot dvēseles radiniekam brīvību, bet tajā pašā laikā nebūt šķirtam. Šis ir ideāls gads kāzām, kopdzīves sākumam.

Zemes elements + Ūdens elements

Zeme un ūdens ir labākā kombinācija 2023. gadam. Šādiem pāriem nevajadzēs izcīnīt dažas skaļas uzvaras darbā un lietās, lai būtu labs garastāvoklis. Pietiek ar vienkāršu saziņu ar otro pusīti. Šiem cilvēkiem ir jābūt tuvu savai ģimenei, ar mīļoto cilvēku. Tā ir labākā izvēle tiem, kas vēlas laimi, stabilitāti un pozitivitāti.

Gaisa elements + Gaisa elements

Divi “gaisīgi” un viegli cilvēki ir labi, it īpaši tādā gadā kā 2023. Šāds pāris spēs ārkārtīgi viegli pārvarēt problēmas un nelolot ļaunu ne vienam pret otru, ne citiem. Šādiem cilvēkiem sanāk visretāk šķirties vai ļoti smagi sastrīdēties. Visiem šādiem pāriem starp ģimeni un darbu zvaigžņu pētnieki iesaka vienmēr izvēlēties ģimeni.

Lasi arī: Kā izrotāt Ziemassvētku eglīti, lai piesaistītu veiksmi, naudu un mīlestību 2023. gadā

Gaisa elements + Ūdens elements

Gaiss un ūdens ir lieliski apvienoti arī 2023. gadā. Šādās attiecībās būs minimāla disharmonija, nekārtības un haoss. Šādu cilvēku dzīve būs piepildīta ar laipnību, sapratni. Jā, var gadīties strīdi un pārpratumi, tomēr šādas problēmas tiks pārvarētas ļoti ātri. Nekas, kas varētu atstāt rētas uz katra no diviem šo divu elementu cilvēkiem, sirdī.

Ūdens elements + Ūdens elements

Ūdens un ūdens ir 2023. gada spēcīgākā un pozitīvākā savienība, taču šādās attiecībās iespējama radoša stagnācija. Šie cilvēki nespiedīs viens otru attīstīties, tāpēc viņiem vajadzētu atrast iedvesmas avotu, bet ātri. Šādās attiecībās nebūs lielas kaisles, bet būs rūpes, siltums, mīlestība. Divi Ūdens stihijas cilvēki 2023. gadu spēs izdzīvot ar vismazākajiem zaudējumiem.

 

Leave a Comment