5 soļi, lai atbrīvotos no vientulības

Miljoniem sieviešu rodas viens vienkāršs jautājums: kā atbrīvoties no vientulības? Kurp doties, ko darīt, lai beidzot atrastu vīrieti un sāktu laimīgas un nopietnas attiecības ar viņu.

Labā ziņa ir tāda, ka cilvēka atrašana nav tik grūta kā jūs domājat. Protams, ne katrs cilvēks ir pietiekami labs, lai glābtu jūs no vientulības. Tāpēc mēs esam apkopojuši jums vislabākās idejas un padomus, kas ļaus jums vienlaikus atrisināt divas problēmas: vientuļnieka dzīves stila problēmu un vīrieša neesamības problēmu.

1. solis. Kļūsti par sevi

Kad jūs satiekat kādu pirmo reizi, jūs varat vēlēties parādīt sevi vislabākajā gaismā, pielāgoties vīrietim, parādīt sevi kā sievieti, kuru pēc jūsu domām, viņš vēlas. Principā nekas jau nav slikti vai dīvaini, vēloties radīt labu iespaidu.
Tomēr, ja jūs savā centībā sākat pārspīlēt, tad jūs riskējat vienkārši aizbaidīt vīrieti prom. Tas pats attiecas uz novecojušo domu, ka, kad jūs pirmo reizi satiekat, jums ir jāizskatās hiperseksuāli. Īsi svārki un dziļa dekoltē nepadarīs jūs pievilcīgāku, bet gan norādīs par jūsu izmisīgo vientulību. Un šāds ziņojums nepalīdz atrast un piesaistīt vīrieti. Tātad ģērbieties ērti, jums pazīstamā un komfortablā stilā. Uzvedieties tā, kā jūs uzvedaties ar tuviem cilvēkiem: sirsnīgi, viegli, patiesi. Varbūt esot par sevi, jūs piesaistīsiet un atradīsiet mazāk vīriešu nekā seksa bumbas veidā. Bet šo vīriešu kvalitāte būs daudz lielāka!

Lasīt arī: Depresija tiek atcelta: kā pārvarēt ziemas melanholiju

2. solis. Eksperimentējiet!

Dzīvo savu dzīvi. Kuru interesēs sieviete, kuras vienīgais hobijs ir centieni atrast vīrieti un cīņa ar vientulību? Sieviete jūtas vientuļa ne tikai tad, kad viņai nav vīrieša, vīra, mīļotā utt.

Vientulība rodas tāpēc, ka jūsu dzīve ir tukša, tajā ir maz notikumu, komunikācijas, piedzīvojumu un aktivitāšu. Sāc atbrīvoties no vientulības, lai piepildītu savu dzīvi ar jēgu, vaļaspriekiem, paziņām, braucieniem utt. Iestatiet savus mērķus, atcerieties savas intereses un preferences, eksperimentējiet un izmēģiniet kaut ko jaunu.

Paplašiniet savu redzesloku. Dodieties nedēļas nogalē ārpus pilsētas, dodieties uz sporta zāli, atrodiet jaunus draugus vai vaļaspriekus. Spilgta, piesātināta dzīve ir labākais veids, kā atbrīvoties no vientulības un atrast vīrieti!

Solis 3. Droši flirtējiet

Saprotiet, ka vīrieši un sievietes dažādi uztver komunikāciju. Vīrieši bieži vien baidās interpretēt jūsu žestus, jokus un nepiedienīgu flirtu. Tāpēc, smalkus mājienus caur puķēm, viņi parasti nesaprot un ignorē.

Tāpēc flirtējiet droši un spilgti. Lai jūsu simpātija būtu acīmredzama pat visvairāk nesaprotamam vīrietim! Bet neaizmirstiet pavērot, kā viņš reaģē uz tevi! Jūs vēlaties viņam parādīt savu patieso situāciju, nevis murgainu apsēstību?

4. darbība. Esiet godīgi

Izziniet sevi ar aizrautību! Psiholoģiskie pētījumi liecina, ka cilvēki meklē partnerus, kuri spēj aizpildīt savus psiholoģiskos tukšumus. Ieskatieties sevī un pajautājiet sev, kāpēc jūs tik izmisīgi meklējiet vīrieti? Esi patiesi godīgi pret sevi.

Ja vēlaties labas, veselīgas attiecības ar īsto personu, pārliecinieties, ka jūsu psiholoģiskais stāvoklis un nodomi ir veselīgi.

Lasīt arī: Medus ārstnieciskās īpašības

5. solis. Maksimāls patiesums

Pārtrauciet spēlēt spēles. Nevienam nav vajadzīgas meitenes manipulatores un intrigantes. Esiet reālas, un labi cilvēki cienīs jūs, un varbūt pat tieksies pie jums. Jā, ir vīrieši, kuriem patīk spēles un kuri vēlas sajūsmināties par attiecībām, justies kā mednieki.

Bet lielākā daļa labu vīriešu, ir vērsti uz ilgtermiņa attiecībām, uzticību, mīlestību un ģimeni, savukārt, dos priekšroku vissirsnīgākajai meitenei, kurai nav veidotas mākslīgās barjeras un šķēršļi ceļā uz viņas sirdi. Šādi vīrieši uztvers tavu uzvedību burtiski. Un, ja jūs rīkosieties tā, ka jūs nevēlaties viņu, viņš domās, ka jūs viņu patiešām nevēlaties. Un liks jums mieru …

Viens veids, kā atbrīvoties no vientulības, ir lūgties. Tas ir tieši adresēts Dievam, tas nav saistīts ar maģiju. Šāds rituāls netiek uzskatīts par grēku kristietības ziņā. Lūgšanu skaitīt no rīta un vakarā. Lūgšana pret vientulību:

“Lūk, Dievs, dzird mani, parādi man jaunu ceļu, lai tava palīdzība piepilda manu dvēseli ar gaismu, tā, ka mana vientulība beidzas un vairs neatgriežas. Es nezaudēšu vairs savu laimi, Kunga ietekme pār mani nāks, tāpēc brīnums manā dzīvē notiks. Mani ceļi krustosies ar tiem, kam vajag mani, kuri mīlēs mani un kurus es varētu mīlēt. Tā tas ir. Amen. Amen. Amen. “

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment