Sens un efektīvs Vangas padoms: kādi priekšmeti piesaistīs laimi jūsu mājās!

3. Medus – pārticības un bagātības simbols mājā. Tas ir nepieciešams ikvienam, kurš vēlas, lai būtu mājās pilns kauss. Turklāt medus – pirmais veids, kā iedraudzēties ar mājas gariņu. Viņa klātbūtne mājā vēsta, ka īpašnieki ir droši aizsargāti.

4. Virtuvē ir nepieciešami āboli . Vanga teica, ka labklājība mājā sākas ar nogatavinātiem āboliem. Turklāt šiem augļiem ir iespēja atpazīt mājas negatīvo enerģiju. Uz nakti atstātais ābols, jums no rīta, pastāstīs par jūsu mājas enerģiju. Ja tas ir sabojājies, tad ir pienācis laiks tīrīt māju no negatīvās enerģijas.

5. Spraužamadatas un zvani – amuleti pret sliktām domām, ļaunām acīm un lāstiem. Tie uzņem negatīvo enerģiju, aizsargājot jūsu ģimeni. Tiem jābūt piekārtiem un iespraustiem pie mājas ieejas un jānomaina, ja tie ir pārklāti ar rūsu.

Lasīt arī: Suvenīri, kurus ir nevēlams iegādāties tūristiem

6. Zābaki – komforta, Vese***as un ilgmūžības simbols. Liktenis atbalsta mājas, kurās viņai vienmēr atradīsies zābaku pāris. Vanga teica, ka liktenis, bez šaubām, dos dāsnas dāvanas mājsaimniecībām, par viņu rūpēm.

7. Ceļotāja nūja ir pārmaiņu simbols un vēlme vienmēr sākt ceļu. Tas uzkrāj ģimenes enerģiju un palīdz jauniem sākumiem, ceļojumiem, ilgiem braucieniem un krustojumiem. Nūja palīdz nostiprināt garu.

8. Ziepes ir vajadzīga lieta jebkurā mājā. Vienmēr turiet gabaliņu visbiežāk sastopamās ziepes bez smaržvielām un krāsām. Tas ne tikai palīdz nomazgāt Sli**bas, bet arī izkliedē ļaunos garus . Atlikušo gabalu var sadalīt tumšākajos stūros, lai ļaunie gari neiedomātos tur apmesties.

9. Baznīcas sveces un ikonas ir galvenais aizsardzības līdzeklis. Katrs pareizticīgo kristietis, kuram savā mājā ir ikonas un sveces apgaismo, aizsargā sevi un savu māju no ļauna.

10. Spogulim jābūt apaļam un jūsu. Vanga teica, ka īpašnieks, kam ir spogulis savā mājā, ir laimīgs. Tomēr tam nevajadzētu atspoguļot negatīvo – Nā*es gadījumus, skandālus, strīdus – tas viss veicina smagās enerģijas uzkrāšanos.

11. Vēja rotaļlieta spēj palīdzēt saimniekam iemācīties runāt ar vēju un izmantot savu varu, lai atbrīvotu savu māju no ļauna.

Lasīt arī: Rožukronis: kam nepieciešamas un kā izmanto

12. Vilnas diegu kamols ir komforta un miera simbols. Katra mājsaimniece, kam ir tik liela nozīme mājā, palīdzēs radīt mājā laimi un labklājību.

13. Dzintars kalpo kā amulets ne tikai naudas piesaistei, bet arī ilgmūžības un Vese***as simbols. Ikvienam, kam mājās ir dzintars, ir ļoti priecīgs.

14. Naža asināmais , pēc Vangas domām, ir atjaunošanas un attīrīšanas simbols. Ar šādu spēka objektu jūsu mājās, ieroči pret ļaunajiem gariem vienmēr būs pie rokas.

15. Smilšu pulkstenis – tas nav tikai ornaments jūsu mājās, bet arī veids, kā ietaupīt laiku. “Jūs pielabināt laiku, stiklā sasalušu un pārvērtušos smiltīs, jūs varat to pārvaldīt un izmantot to pašu labā.”

16. Dzīvi augi ir labklājības zīme mājā. Vanga sacīja, ka jebkurā mājā jābūt vismaz vienam dzīvam augam, kas labvēlīgi ietekmē situāciju mājā. Veiksmes rādītājs ir tā izaugsme un ziedēšana.

17. Melns ceļmalas akmens , ko jūs uzņemsiet pēc garā ceļojuma, aizsargās jūsu māju. Viņa spēks ir tajā, ka viņš dzen prom no ģimenes sliktus sapņus.

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment