Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

Zivis

Šie zvaigžņu zīmes pārstāvji var audzēt, ko vien vēlas. Gan stādot, gan pārstādot, to augi (īpaši ziedi) ātri iesakņojas un lieliski attīstās visos aspektos. Tomēr bieži vien problēma slēpjas apstāklī, ka Zivis īsti nepievērš uzmanību laikapstākļiem, tāpēc viņām jāņem stādīšanas kalendārs un jāiemācās ar to iepazīties.

Skorpions

Skorpions spēj izaudzētt daudz un kvalitatīvi. Pārsteidzoši, ka šīs zīmes pārstāvju koptie augi spēj izturēt gan kaitēkļus, gan nelabvēlīgus apstākļus. Problēmas mājas lietās Skorpioniem rodas, kad viņi apgriež vai potē augus. Bieži gadās, ka pēdējie nespēj pārdzīvot šādus satricinājumus.

 

Sliktākie vasarnīcas iedzīvotāji un dārznieki

Vēži

Hipohondriālie Vēži bieži pat nevar izvēlēties šķirni, ko viņi vēlas redzēt savā dobē. Tāpēc, piemēram, viņi var stādīt uzreiz piecas redīsu šķirnes un tad cerēt, ka vismaz viena no tām iedos pieklājīgu ražu.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Vēži pastāvīgi izmēģina dažādus mēslojumus, praksē pārbauda kaimiņu padomus un ieteikumus no interneta. Viņi steidzas starp dažādām pieejām, lai noteikti atrastu labāko. Rezultātā nemitīgā rosība vasaras iemītniekam kļūst tik garlaicīga, ka viņš vienkārši pārdod zemes gabalu un aizmirst šo pieredzi kā sliktu sapni.

Strēlnieks

Šiem vasarnīcas iemītniekiem bieži pietrūkst sistemātiskas pieejas. Ja Strēlniekam augs patika, viņš to noteikti iestādīs savā dobē. Taču viņš vispirms nejautās, kādai jābūt aprūpei, kādi apstākļi nepieciešami, kādas sēklas vislabāk ņemt… Cerība uz nejaušību parasti neko labu nenes. Tāpēc Strēlnieks var tikai kārtējo reizi sūdzēties par niecīgo ražu.

Šādi zvaogžņu ekspertu acīs izskatās vasarnīcu iedzīvotāji un dažādu zvaigžņu zīmju dārznieki. Noteikti uzrakstiet, cik lielā mērā tas atbilst jūsu pieredzei. Un vai tiešām šajos aprakstos ir daudz patiesības?