Sieviešu apģērbi vasaras festivāliem: labākais outfits?

Vasara ir āra aktivitāšu sezona – visdažādākie festivāli, tirdziņi, pilsētu svētki un brīvdabas pasākumi notiek teju katru nedēļu.

 Vasaras festivāls nav gluži opera, tāpēc apmeklētājiem nav jāievēro striktais dreskods, taču ikvienai sievietei gribas izskatīties stilīgi arī neformālos pasākumos. Lasi šajā rakstā, kādi sieviešu apģērbi ir vislabāk piemēroti festivālu sezonai un kā izveidot gaumīgu garderobi, kas neapniks pat pēc vairākiem gadiem!

sieviešu apģērbi

Foto: Shutterstock.com

Kleitas, svārki un pārējie apģērbi sievišķīgam tēlam

Mūsdienās tradicionālais sievišķīgais ģērbšanas stils ir adaptēts moderniem apstākļiem. Dodoties uz vasaras festivālu, atstāj skapī princešu kleitas un klasiskas kurpes-laiviņas un iedvesmojies no boho idejām. Sieviešu apģērbi boho stilā ir vienlaikus romantiski un brīvi, svinīgi un ikdienišķi. Raksturīgākās boho pazīmes ir:

A-tipa silueti;

daudzkrāsaina apdruka;

siksnas gan uz apaviem, gan uz apģērbiem;

mežģīņu ielaidumi un volāni;

matu rotājumi ar ziedu motīviem.

sieviešu apģērbi

Foto: Shutterstock.com

Zamša, denims, kokvilna un lini ir piemērotākie materiāli vasaras festivālu apģērbam. Tie ir pietiekami izturīgi, lai Tu varētu droši ballēties stundām ilgi, un ideāli atbilst Latvijas vasaras laikapstākļiem.

sieviešu apģērbi

Foto: Shutterstock.com

Koši, pamanāmi un traki – apģērbi “garšīgam” izskatam

Vasaras festivāli ir īstais laiks un vieta, kur ģērbties neparasti un uzdrīkstēties pielaikot nestandarta apģērbus un apavus. Ja romantiskais stils Tevi īsti nepiesaista, izvēlies agresīvāku dizainu un košākas krāsas. Meklē veikalos:

  • legingus ar drosmīgu apdruku;
  • nestandarta piegriezuma blūzes;
  • vasaras kombinezonus;
  • vasaras zābakus vai sandales ar šņorējumu līdz pat ceļgaliem.

Vasarā vienmēr aktuāli ir etniskie raksti, ziedu apdruka, bārkstis un spalvu dekori apģērbā un aksesuāros. Lai vakaros nesaltu, paņem līdzi pončo vai vasaras virsjaku un izrotā to ar spalvām, spīguļiem vai vintāžas piespraudēm.

Lai kāds būtu Tevis izvēlētais stils, neaizmirsti, ka vasaras apģērbi  izskatās vēl labāk kombinācijā ar visdažādākajiem aksesuāriem. Salmu cepures, naģenes, saulesbrilles, saulessargi, lielas somas un mazas somiņas – bez šiem priekšmetiem brīvdabas pasākumā neiztikt.

Sieviešu vasaras apģērbi pieejami neskaitāmos variantos, taču, jo skaistāka ir kleita vai šorti, jo tie parasti dārgāki. Kura gan sieviete nav prātojusi, vai vērts izlikt lielas summas par apģērbiem, ko Latvijas vasarā sanāks uzvilkt vien dažas reizes? Ja nevēlies upurēt savu finanšu stabilitāti par labu modei, pievērs uzmanību lietotu apģērbu piedāvājumam!

sieviešu apģērbi

Foto: Shutterstock.com

Sieviešu apģērbi internetā – aizraujoši un ekonomiski

Mūsdienās lietoti apģērbi nav risinājums tikai cilvēkiem grūtos apstākļos – gluži otrādi, cilvēki ar stabiliem ienākumiem un iespēju pirkt apģērbus zīmolu veikalos regulāri iepērkas humpalu bodītēs un meklē modes retumus sludinājumos sociālajos tīklos. Vai esi kādreiz redzējusi garas rindas pie lietotu apģērbu veikalu durvīm? Iespējams, ka tā satriecošā kleita, ko esi apbrīnojusi pēdējā ballītē, ir atrasta tieši tur!

Ja Tev pietrūkst laika, lai apstaigātu lietotu apģērbu bodītes, vai vienkārši dodi priekšroku pirkumiem internetā, ielūkojies Andele Mandele platformā www.andelemandele.lv – tur atradīsi simtiem sludinājumu ar sieviešu apģērbiem ikvienai sezonai un ikvienam pasākumam. Salīdzinājumā ar parastu apģērbu veikalu, Andele Mandele nodrošina ciešāku komunikāciju starp pircēju un pārdevēju – abas puses patstāvīgi vienojas par apģērbu pielaikošanu un pirkšanu, turklāt pirms pirkšanas var noskaidrot, cik bieži prece tika valkāta un kā to pareizi kopt.

Sieviešu apģērbi ir plašākais modes ražošanas segments, un milzīgajā piedāvājumā ir lieliski tērpi ikvienai sievietei, taču tie jāprot atrast. Lai lieliski izskatītos vasaras festivālos un ballītes, Tev nav jātērē ne laiks, ne lieka nauda – ienāc Andele Mandele un noķer unikālu pērli par smieklīgu naudu!

Leave a Comment