Horo***ps 18. jūlijam – esiet gatavi jaunumiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 18. jūlijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šodien Auna ķermenis negaidīti var reaģēt uz ārējām ietekmēm. Sli**bas, par kurām neesat aizdomājušies, var izjust sevi. Izvairieties no nervu pārslodzes un traumatiskām situācijām. Jums būs jāsamazina slodze fitnesa klubā. Nav vērts riskēt, lai vēlāk novērstu traumas, sastiepumus.

Vērsis

Šodien jums tiek dota iespēja saprast noteiktu noslēpumu, pēc kura jūs atklāsiet sev pārsteidzošas spējas. Ir grūti pretoties jūsu burvībai. Starp faniem būs tuvākais un iecienītākais. Draugi palīdzēs jums sasniegt materiālo neatkarību. Jūtieties brīvi dalīties ar savām domām un neparastām idejām. Viņi varēs ieteikt pareizo kustību.

Dvīņi

Tagad tiek veidots nākotnes materiālais pamats. Labvēlīgi kontakti ar mātes organizācijām. Dvīņiem būs jādara jaunas lietas, lai atrisinātu svarīgas problēmas. Iespējams, ir problēmas ar dokumentiem. Labprāt novērtējiet savas stiprās puses un spējas, pirms piekrītat jaunai pozīcijai.

Vēzis

Sakarā ar darba slodzi darbā daudziem Vēžiem nebūs laika atpūsties, viņiem pat būs jāatsakās nodarboties trenažieru zālē vai apmeklēt baseinu. Nepamatojiet savu slinkumu jebkādos apstākļos. Veiciet vismaz rīta vingrinājumus vai dodieties ar kājām uz darbu vai uz veikalu.

LASI ARĪ: Lielākā kļūda, ko jūsu zodiaka zīme rada attiecībās!

Lauva

Maz ticams, ka šajā vasaras dienā iekšējās lietas iedvesmos Lauvu. Daudzi cilvēki vēlas vietas maiņu, jaunas pieredzes! Jūs esat gatavs viņus steidzināt uz pasaules galiem. Bet kāds no kaimiņiem skaidri ignorē jūsu iniciatīvu, lai tas būtu! Jūs esat laimīgs, ja atrodaties kompānijā. Šajā gadījumā ceļojums un izklaide būs neaizmirstama.

Jaunava

Šodien šīs zīmes pārstāvjiem var būt nesaskaņas ar radiniekiem par mantojumu, kustamo un nekustamo īpašumu. Iespējams bērnu greizsirdība starp brāļiem un māsām. Ja ir šāda vajadzība, tad ir vērts veikt iedzimtas lietas.

Svari

Svari var gūt panākumus karjerā. Augstākā izglītība, iegūstot titulu, filozofijas jautājumu izpēte palīdzēs viņiem. Tāpēc gatavojieties karjeras sākšanai. Noregulējiet savus darbiniekus, partnerus un līdzīgi domājošus cilvēkus.

LASI ARĪ: 10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

Skorpions

Šodien jūs nevarat baidīties no nelabvēļiem un viņu naidīgajiem skatieniem. Zvaigznes pasargās jūs no uzbrukumiem. Galvenais neko nebaidīties. Parādiet savas gribas īpašības un pozitīvās rakstura iezīmes – centību, ieskatu, piesardzību, uzticamību, centību, pamatīgumu uzņēmējdarbībā.

Strēlnieks

Daudziem Strēlniekiem šodien būs jāsāk no nulles. Tā ir mērlente. Un nav garantiju. Jūs esat kontrindicēts un paskatieties uz zvaigznēm, ir pienācis laiks uzrotīt jūsu piedurknes un strādāt.

Mežāzis

Daudzi šīs zīmes pārstāvji palielinās ne tikai sabiedriskumu, patriotisma sajūtu un vēlmi pēc harmonijas, bet arī ambīcijas un iedomību. No labā labuma, kas nav meklējams. Pieņemiet to, kas nāk ar jums, un nemēģiniet kaut ko būtiski mainīt.

LASI ARĪ: Kuras Zodiaka zīmes kļūs bagātas 2019. gadā

Ūdensvīrs

Jūs varat dzīvot mīlestības sapņos, bet situācija prasīs reālu skatījumu uz lietām. Neliela sadursme ar savu laulāto var nedaudz sajaukt jūsu ģimenes dzīves plakano virsmu. Meklējiet partneri, kas labi izturētos pret jums un ļautu jums būt pašam, un vissvarīgākais – uzskatīt par svarīgāko ģimenes dzīvi.

Zivis

Nav izslēgts, ka šodien Zivis atklās izcilas spējas un parādīsies savā apkārtnē visā savā godībā. Diena dos lieliskas izredzes sevi pierādīt. Ir nepieciešams klausīties savu intuīciju un nedarboties vienatnē.

avots: vedmochka

Leave a Comment