Sieviešu horoskops 2019. gada aprīlim – nāksies cīnīties ar pārmērīgu emocionalitāti!

Vēzis

Aprīlī Vēzi var kavēt pārmērīga emocionalitāte, ko veicina aktīvā Venēra. Planētas ietekme var pasliktināt prāta stāvokli vai veicināt nevēlamas domas un darbības. Turklāt ieradumi kļūs spēcīgāki, kā arī piesaistīšanās, kas ierobežos un kavēs plānu īstenošanu. Lai no tā izvairītos, eksperti iesaka jums iesaistīties mācībās, kas mazina stresu un negatīvu.

Venēra paliks Zivīs līdz 19. aprīlim, pēc tam viņa pāries uz Auns, un Vēža sievietes atgriezīsies savā parastajā dzīvē. Ja Vēzis nezaudēs darbības paliekas, viņas varēs noķert pēdējo vilcienu, kas viņus nogādās pie prieka un mīlestības.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada aprīlim – aprīlis daudziem var kļūt par lūzuma punktu!

Lauva

Šomēnes sievietes Lauvas atbalstīs Saule. Patrona enerģija līdz 20. aprīlim būs pārspīlēta pāri malai, kas ļaus jums izkļūt no ēnām un darīt vissvarīgākās lietas. Astrologi iesaka Lauvām sagatavoties pacelšanās brīdim – viņas gaida dramatiskas pārmaiņas dzīvē neatkarīgi no tā, vai viņas to vēlas vai nē. Jau pirmajās aprīļa dienās pirmais pārmaiņu posms neatstās Lauvu garlaikotu: jauni plāni, daudzsološas iespējas, pretējā dzimuma uzmanība, interesanti priekšlikumi un milzīgas uzvaras sāks aizstāt viena otru gandrīz katru dienu.

Lauvas spēs sasniegt reālus panākumus, ja viņām ir nedaudz vairāk izpildvaras un entuziasma. Aprīlī vissvarīgākais neatstumt no sevis mīļoto un vecos draugus. To risks ir ievērojami palielinājies, īpaši mēneša beigās.

Jaunava

Jaunavas gaida demonstrācijas mēnesi: viņu rīcība tieši ietekmēs turpmāko dzīvi. Astrologi iesaka sacensties par savu laimi, jo šī iespēja ne vienmēr izzūd. Ja nesen Jaunavas sievietes jutās nomāktas un pieredzējušas neveiksmes dažādās sfērās, tad nākamajā mēnesī tumsa sabruks, un horizonts būs tīrāks nekā jebkad.

Interesants punkts, ko astrologi brīdina: Marss būs pie stūres, kas ir mainījis enerģiju. Planēta ienāca Dvīņu zvaigznājā, kas nozīmē, ka visi šī perioda notikumi būs pilnīgi atkarīgi no Jaunavu patiesajām vēlmēm. Šobrīd īpaša nozīme ir spējai klausīties jūsu intuīciju.

Svari

Pirmais par labo – Jupiters Strēlniekā neatstās Svaru sievietes bez naudas. Pat neskatoties uz to, ka 10. aprīlī tas kļūs retrograda, mēnesis kopumā būs izdevīgs finanšu darījumiem un operācijām ar naudu. Pateicoties Jupitera ietekmei, Svari varēs atrisināt daudzas finansiālas grūtības un pat ietaupīt vienreizēju maksājumu, ko var iztērēt pēc jūsu prieka.

Sliktās ziņas – Venēra Zivis nesīs ne tikai pozitīvu enerģiju un aktivitāti, bet arī mājas darbus un attiecību problēmas. Personīgās problēmas galvenokārt ietekmē attiecības ar bērniem un vecāku paaudzi. Šī iemesla dēļ šīs zīmes pārstāves var izdarīt sasteigtus lēmumus, kas radīs papildu problēmas ģimenē. Jūs varat parādīt savu kaujas garu un pasliktināt attiecības ar mīļoto cilvēku, un jūs varat parādīt nedaudz lielāku toleranci un būt izdevīgā stāvoklī.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada aprīlim – brīnišķīgs laiks!

Skorpions

Lielāko daļu mēneša Skorpionu sievietēm būs jāpaļaujas tikai uz sevi un savām stiprajām pusēm. Lai lietas sāktu izkustēties no vietas, astrologi iesaka jaukajām dāmām palielināt savu enerģiju un atbrīvoties no sliktām domām. Marsa sabiedrotais ir apzīmēts ar Dvīņu zīmi, kas var izraisīt vairākas problēmas un nepatikšanas, īpaši personiskajā jomā.

Saskaņā ar sieviešu horoskopu, aprīlis nav labākais garīgās attīstības periods. Ir pienācis laiks domāt par materiālo un profesionālo attīstību. Šajās jomās, Skorpionu, kura gaida panākumus, paliek tikai laimes atbalsts.

Strēlnieks

Strēlniekiem labvēlīgu enerģiju šomēnes sniegs Saule, kas iet cauri karaļa grādu. Tas nozīmē, ka no 1. aprīļa līdz 20. aprīlim veiksmes faktors būs klāt šī zīmes pārstāvju dzīvē. Astrologi neiesaka būt kautrīgām, bet būt aktīvām, lai piesaistītu pretējā dzimuma uzmanību.

Šīs zīmes sievietes varēs sasniegt visu, ja viņas pašas tic un īstenos personīgos mērķus. Aprīlis, saskaņā ar astrologiem, nav mēnesis, kad jūs varat noteikt ģimenes un uzņēmējdarbības pienākumus, liedzot sev brīvu izvēli. Saules ietekme dod priekšroku neatkarībai: ir pienācis laiks izplest spārnus un koncentrēties uz to, ko grib dvēsele.

Mežāzis

Mežāžus ietekmēs Saturna ietekme, kas šomēnes ir enerģiski nestabila, jo tā nonāca retro fāzē. Šī iemesla dēļ šīs zīmes pārstāvēm ir ieteicams izvairīties no konflikta situācijām un kļūdām. Tas ļaus ietaupīt veiksmi, izkļūt no parastās un izmērītās dzīves.

Pēdējos mēnešos Saturns atbalstīja Mežāzi ar savu ietekmi, palīdzēja viņām gūt panākumus viņu radošajā darbā, karjerā un personiskajā dzīvē. Aprīlī šī zīmes pārstāvēm būs jārīkojas bez šīs spēcīgās planētas palīdzības un kontroles, tāpēc dažreiz tās var apmeklēt negatīvas emocijas un šaubas. Lai novērstu biežas garastāvokļa svārstības un negatīvas emocijas, sievietēm ieteicams veikt īpaša meditatīvu praksi.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops 2019. gada aprīlim – būs jāpielāgojas pārmaiņām!

Ūdensvīrs

Sievietēm, kas dzimušas saskaņā ar Ūdensvīra zvaigznāju, mēnesis būs diezgan haotisks, bet interesants. Viņu antagonists – Saule – tiek stiprināts, paliekot Auna zīmē, un sabiedrotais Saturns virzās atpakaļgaitā. Šīs astroloģiskās tendences liecina, ka daudzām izmaiņām dzīvē var būt negatīva krāsa, bet uzmanība un piesardzība palīdzēs saglabāt vadošās pozīcijas. Īpaša piesardzība jāparāda sievietēm, kuru darbs ir saistīts ar precīziem aprēķiniem.

Pirms 20. aprīļa nav gaidāms letāls pagrieziens. Par laimi, pēc 20. aprīļa, negatīvās tendences pazemināsies, kas ļaus Ūdensvīram izvēlēties savu attīstības ceļu. Galvenais –  ieviest vienmērīgas pārmaiņas, ņemot vērā gūto pieredzi un zināšanas.

Zivis

Aprīlis Zivīm paies patīkamās lietās un bažās. Venēra, viņu patrons, atrodas ļoti izdevīgā stāvoklī, tāpēc ir nepieciešams izmantot jebkuru iespēju, lai kļūtu laimīgāka. Tomēr jebkura iniciatīva ir apsveicama tikai līdz 20. aprīlim. Pēc tā, patrona planēta atstāj Zivju zīmi, dodoties uz ugunīgo Aunu. Mēneša pēdējās nedēļas notikumi var būt pilnīgi ārpus kontroles. No 20. aprīļa līdz 30. aprīlim Zivīm jāpaliek mierīgām un ar aukstu galvu, pretējā gadījumā tās var radīt papildu problēmas.

Mēnesi, izņemot pēdējās 10 dienas, ir vērts veltīt sevi garīgai un radošai izaugsmei, tīklošanai un paziņām. No 20. aprīļa ir labāk vērsties pret veco draugu saglabāšanu un kontaktu uzlabošanu, nevis jaunu meklējumiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment