Finanšu horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – nāksies iespringt par naudu!

Ir svarīgi paļauties ne tikai uz sevi, bet arī uz zvaigznēm un patronu planētām, strādājot ar naudu. Astroloģija ziņo, ka dažas Zodiaka zīmes varēs atrisināt naudas problēmas šonedēļ un palielināt ienākumus. Lai būtu starp tiem, izmantojiet finanšu horoskopa padomus.

Nākamās septiņas dienas sola būt saspringtas, bet aktīvākie zodiaka apļa pārstāvji varēs tikt galā ar lietām pirms nedēļas beigām. Ja mēģināsiet, drīz vien dažas Zodiaka zīmes varēs palielināt savus ienākumus un  sasniegt panākumus savā darbā. Iespējami neparedzēti izdevumi, tāpēc astrologi iesaka iepriekš plānot budžetu. Risinot finanšu jautājumus, eksperti iesaka paļauties uz iknedēļas horoskopa palīdzību.

Auns

Nav veiksmīgākā nedēļa Auna zīmes pārstāvjiem. 29., 30. aprīlī un 1. maijā Mēness antagonists tiks pastiprināts Zivīs, kas var ietekmēt Auna emocionālo stāvokli. Šajā laikā ir svarīgi uzturēt emocionālo stabilitāti un nepakļauties skaudīgo darba provokācijām. Pretējā gadījumā konflikts var ietekmēt Auns reputāciju. Nedēļas nogalē nakts gaismeklis paries uz Vērša zvaigznāju. Sestdien un svētdien astrologi neiesaka apmeklēt veikalus un izklaides vietas, pretējā gadījumā jūs nevarēsiet izvairīties no neparedzētiem izdevumiem.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – izvairieties no riska!

Vērsis

Nākamajās septiņās dienās Vēršus sagaida finansiāli panākumi. Pateicoties mēness pozitīvajai ietekmei, nedēļas sākumā šī zvaigznāja pārstāvji var izpausties darbā, kas būs nelielas naudas atlīdzības iemesls. Nedēļas beigās varat domāt par papildu veidiem, kā pelnīt naudu. Lai palielinātu ienākumus, jūs varat ieguldīt vērtspapīros vai izmēģināt veiksmi loterijā.

Dvīņi

Nedēļas sākumā Dvīņiem ir labāk veltīt laiku atpūtai un spēka stiprināšanai, jo tuvākajās dienās viņiem būs jāiekļūst uzņēmējdarbībā. 1. maijā Merkurs būs ar Marsu un Saturnu. Šajā dienā nav ieteicams veikt dārgas iegādes, slēgt darījumus par nekustamā īpašuma pirkšanu un pārdošanu un ieguldīt naudu: risks var radīt finansiālus zaudējumus. Finanšu jautājumu risināšanā labāk paļauties uz intuīciju. Nedēļas beigās gaidāma negaidīta peļņa vai atlīdzība.

Vēzis

Vēžiem būs iespēja uzlabot dzīves kvalitāti mēneša sākumā. Bet vispirms jums ir nepieciešams atbrīvoties no parādiem: atgriezt parādus, maksāt komunālo pakalpojumu rēķinus. Nākamā nedēļa ir labs laiks pārmaiņām. Astrologi iesaka Vēzim iegādāties vēlamo pirkumu, atjaunot garderobi un, ja nepieciešams, domāt par darba vietu maiņu. Tomēr ir nepieciešams uzsākt jaunus darbus lēnām un pirms tam izstrādāt plānu turpmākajām darbībām. Šonedēļ Vēžiem būs jāpieņem vairāki svarīgi lēmumi, un tādēļ viņiem ir jāpalielina pašapziņa.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – mainīsies attieksme pret dzīvi!

Lauva

Nedēļas vidū Lauvai būs jāuzņemas jauni pienākumi. Iespējams, tas ir saistīts ar veicināšanu, taču pastāv risks, ka šīs konstelācijas pārstāvji vienkārši darīs negodīgu kolēģu darbu. Tomēr jebkurā situācijā Lauvas varēs gūt labumu. Ir svarīgi pierādīt, ka priekšniekam ir svarīgums un neaizvietojamība. Finanšu plānā izmaiņas nav paredzamas, bet jau tagad astrologi iesaka Lauvas domāt par atvaļinājumu un pirkuma kuponiem.

Jaunava

Šīm zvaigznāja pārstāvjiem sākas baltā līnija. Mēness ietekme palīdzēs Jaunavām mierīgi atrisināt darba lietas un sākt jaunus centienus. Saturns kļūs par neaizstājamu palīgu budžeta plānošanā, tāpēc Jaunava varēs pienācīgi pārvaldīt savus uzkrājumus un ieguldīt naudu, lai drīz palielinātu ienākumus. Astrologi uzskata, ka šonedēļ Jaunavai ir jāmaina situācija mājā, lai piesaistītu bagātību un labklājību. Šajā sakarā jūs varat iegādāties jaunas mēbeles, mājas dekorācijas vai radikāli mainīt mājas dizainu.

Svari

Saturna ietekme pozitīvi ietekmēs Svaru enerģiju. 1. maijā patrons būs ar Marsu un Merkuru – tas ir labākais laiks, lai atrisinātu svarīgus jautājumus un meklētu jaunu darbu. Nav jābaidās no pārmaiņām, jo ​​zvaigznes palīdzēs Svariem izdarīt pareizo lēmumu uz labāku dzīvi. Finanšu problēmas beidzot izzudīs fonā. Horoskops ziņo, ka nedēļas laikā Svari saņems izdevīgu piedāvājumu, pateicoties kuram viņi varēs palielināt ienākumus un  atbrīvoties no parādiem.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – labākais laiks attiecībām!

Skorpions

Šī zvaigznāja pārstāvjiem jābūt uzmanīgiem, pretējā gadījumā tie var zaudēt savus ietaupījumus. Tikšanās ar vīru, kurš cenšas pievilināt Skorpionus ar ātru naudu, ir iespējams, bet tas ir tikai mānīšana. Arī astrologi neiesaka aizdot naudu, jo drīz Skorpioniem pašiem var būt nepieciešama finansiāla palīdzība. Tomēr Skorpionam ir iespēja izvairīties no naudas trūkuma, un tāpēc jums tagad ir jādomā par ienākumu palielināšanu. Jūs varat atrast nepilna laika darbu, spēlēt biržā.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlniekiem būs jāmaina attieksme pret naudu. Pat ja viņi iepriekš nebūtu saskārušies ar finansiālām grūtībām, šajā laikā viņiem bija laiks ietaupīt, lai netiktu izšķērdēti viņu ietaupījumi. Antagonisti Mēness un Saturns centīsies novērst Strēlnieku, kas var ietekmēt viņu budžetu. Šonedēļ Strēlnieka galvenais uzdevums ir pretoties īslaicīgajām vēlmēm par labu ilgtermiņa. Lai to izdarītu, jums reti jāapmeklē dārgi veikali, kā arī jāatsakās no dārgām izklaidēm.

Mežāzis

Izejošajā mēnesī Mežāzis smagi strādāja, bet tagad ir pienācis laiks atpūsties un doties ceļojumā. Astrologi uzskata, ka mēneša sākums ir labākais laiks, lai plānotu atvaļinājumu, jo šajā laikā Mežāzis varēs iegādāties kuponus par konkurētspējīgām cenām un, iespējams, pavasarī, lai apmeklētu vēlamo valsti. Tomēr, pirms dodaties atvaļinājumā, jums beidzot jāpabeidz darbs un jāsamaksā rēķini.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada maijam – gaidāmi sarežģīti brīži!

Ūdensvīrs

Šīs konstelācijas pārstāvji var ciest no viņu naivuma un uztraukuma. Nav nepieciešams paļauties uz vieglu naudu, jo tā ir tikai krāpšana. Saturns palīdzēs risināt finanšu un biznesa jautājumus. Pateicoties patrona pozitīvajai ietekmei, Ūdensvīrs varēs viegli tikt galā ar uzdevumiem un nopelnīt algas pieaugumu.

Zivis

Mēness ietekme palīdzēs Zivīm atrast harmoniju. Tāpēc nākamajās septiņās dienās šīs konstelācijas pārstāvji varēs atlikt finanšu jautājumus uz vēlāk un mierīgi plānot nākotni. Jums nevajadzētu pateikt citiem par saviem nodomiem: citu cilvēku skaudība neļaus jums realizēt jūsu iecerētos mērķus. Nedēļas beigās astrologi iesaka Zivis tērēt naudu ar priekšrocībām: pirkt grāmatas, apmaksāt apmācību kursus vai doties uz skaistumkopšanas salonu un krasi mainīt tēlu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment