Sieviešu horoskops 2019. gada martam -neļaujiet pagātnei novirzīt jūs no mērķiem!

Vēzis

Vēžiem pavasara sākums ir pakļauts riskam un iekšējām lietām. Speciālisti iesaka ievērot piesardzību un uzmanību, neplānojot sabiedriskus plānus un neuzticot savas lietas citiem: marta sākumā labāk ir paļauties tikai uz uzticamiem un pārbaudītiem cilvēkiem. Laika posms no 26. marta līdz 31. martam būs bagāts ar notikumiem, kad Venēra pārcelsies uz Zivs zvaigznāju. Tas būs visizdevīgākais laiks, kas radīs spontānas tikšanās, negaidītus zvanus, lielāku pretējā dzimuma uzmanību un panākumus uzņēmējdarbībā. Visums jums pateiks, kā rīkoties – ja  pamanīsiet tā norādījumus un aprēķināsiet riskus.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Lauva

Lauvas zīmes pārstāvēm, pamatojoties uz astrologu novērojumiem, martā ir ieteicams uzklausīt sestās sajūtas balsi. Lai nezaudētu, ir vērts attīstīt savu intuīciju un iemācīties uzticēties savām jūtām. Šajā mēnesī pieņemtie lēmumi noteikti ietekmēs nākotni, tāpēc ir ieteicams atstāt impulsivitāti un steigu citam gadījumam. Ja tā darbojas, tad līdz 21. martam nav nepieciešams kaut ko pilnīgi svarīgu plānot: veiksme un atklājumi šajā periodā būs nejauši. Jums būs jāpieņem pat vienkāršāko ainavu negaidītais pagrieziens. Mēneša beigās veiksme Lauvām smaidīs, jo ​​Saule ieies Auna zvaigznājā.

Jaunava

Pirmais pavasara mēnesis sola jaunus panākumus romantisku attiecību jomā un visām Jaunavām. Jau 5.martā Merkurs patiešām pārtrauks savu kustību, un, tā kā šī planēta ir uzņēmējdarbības dzīves un naudas patrons, Jaunavas ļoti jutīs zināmu lejupslīdi šajā jomā. Šī situācija turpināsies līdz 28. martam, pēc tam biznesa dzīve atgriezīsies normālā stāvoklī. Ir iespējams izdzīvot šo ambivalento laiku un  nezaudēt pašapziņu, sazinoties ar mīļajiem. Neskatoties uz sarežģījumiem ar naudu un karjeru, Jaunavas var būt laimīgas sirds jautājumos un partnerattiecībās.

Svari

Mīļākie darbi, radošā darbība, relaksācija un patīkamas mazas lietas piesaistīs sievietes Svarus pie sevis. Bet martā astrologi neiesaka pilnībā iegremdēties savas dzīves pārdomāšanā, pretējā gadījumā valdība un kontrole pār notikumiem dosies uz Venēru, kas dzīvo Ūdensvīrā. Paļauties uz planētas patrona labvēlību, vēl nav tā vērts, kur labāk ir pieņemt neatkarīgus lēmumus un virzīties uz mērķiem. Ir vērts turpināt ziemā uzsāktos projektus, un pēc tam martā būs iespējams maksimāli izmantot tos. Pēc Venēras pārejas uz Zivju zīmi (26. marts) būs laiks, kas ir labs, lai veiktu kardinālas izmaiņas dzīvē. Būs jaunas daudzsološas iespējas, kas dos labumu Svariem.

LASI ARĪ: Natālijas Pravdinas Fen Šui prognoze 2019. gada martam – būs iespēja izdarīt izvēli!

Skorpions

Ir zināms, ka cilvēks, kas vēlas uzkāpt uz augšu, meklē kāpnes. Šomēnes Skorpionu sievietes varēs daudz, taču, lai gūtu panākumus dzīvē, jums būs jāaplūko lietas no cita viedokļa un, visticamāk, jāmaina stratēģija. Urāna pāreja uz Vērša konstelāciju, uzsāks vērtību maiņas un pārvērtēšanas mehānismus. Stāvoklis „starp diviem ugunsgrēkiem” būs grūts, bet ne garš. Jau mēneša vidū Skorpioni varēs pielāgoties un pārņemt vadības grožus.

Strēlnieks

Strēlnieka pārstāves martā būs ļoti labvēlīgā stāvoklī. Ja atlikušās zīmes būs spiestas pakļauties noteikumiem, ko apdraud problēmas, Strēlnieks varēs atļauties vairāk un dažos gadījumos visu, ko viņas vēlas. Tomēr veiksmīga apstākļu kombinācija nāks ne agrāk kā 21. martā un ilgs tikai 10 dienas. Ja līdz šim laikam sievietes-Strēlnieki nespēs panākt būtiskas izmaiņas vēlamajā jomā, tad viss mainīsies, ar Saules pāreju Auna zīmē. Labāk ir pavadīt pēdējās 10 dienas,  meklējot jaunus izteiksmes veidus: pat mazākās izmaiņas un panākumi šajā laikā var būt pirmais solis ceļā uz jaunu dzīvi.

Mežāzis

Martā Mežāžu sievietes sagaida ļoti atšķirīgi pārsteigumi, jo viss mēnesis solās būt ļoti pretrunīgs un neparasts. Pēkšņa Urāna enerģijas maiņa marta sākumā draud ar neparedzētām ziņām, jauniem atklājumiem un svarīgiem mirkļiem. Notikumu dinamiskā attīstība ilgs līdz mēneša vidum. Prioritāte ir nepieciešamība aprēķināt riskus un pārbaudīt katru soli. Nemainiet šo ieteikumu marta beigās. Tas palīdzēs saglabāt līdzsvaru ievērojamās jomās un efektīvi īstenot harmoniju dzīvē.

LASI ARĪ: Istabas ziedi Zodiaka zīmei: izvēlieties augu-talismanu

Ūdensvīrs

Marts Ūdensvīra pārstāvēm ir labs mēnesis, ja jūs pareizi saprotat iespēju robežas. Šomēnes sievietēm no šīs zīmes ir tiesības paļauties uz to, ko viņas ir tiesīgas saņemt pēc statusa, bet visas pārējās prēmijas būs veiksmes rezultāts, kas var apmeklēt un izvairīties no tām atkarībā no pretdarbības. Astrologi neiesaka ūdensvīriem liekuļot, jo īpaši savā priekšā. Iekšējās pasaules harmonija un  apziņas higiēna tagad ir labākie palīgi. Venēra paliks Ūdensvīra zvaigznājā līdz 26.martam, kas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvēm būs labs laiks rīkoties un īstenot savus mērķus. Ir svarīgi, lai neietu pārāk tālu, rīkotos pareizi, bez riskiem un spiediena.

Zivis

Zivīm 2019. gada marts var sākties ar iedomību un nelielām iekšējām problēmām. Taču nevajadzētu dramatizēt: pats mēnesis būs saspringts, un daudzas problēmas būs steidzami jārisina, līdz marta vidum daudzas sagraujošas dzīves sfēras var ievērojami uzlabot. Turklāt vairāku planētu klātbūtne Zivju zvaigznājā, uz kuru 26. martā tiks pievienota Venēra, šī zīmes pārstāvēm sola atvērt jaunus ceļus. Tāpēc pavasari ir vērts satikt, demonstrējot Visuma neatkarību, interesi un aktivitāti. Tad visi plāni un darbības iegūs pozitīvu samaksu un gūs panākumus.

avots: dailyhoro

Leave a Comment