Sieviešu horoskops nedēļai no 11. līdz 17. jūnijam – labvēlīgs periods

Dvīņi

Sievietēm Dvīņiem šī nedēļa ir laba, ko jūs darīsiet publiski. Būt vienatnē, ieskaitot darbu, kļūs par negatīvisma avotu. Tātad, ja ir iespēja, šonedēļ, it īpaši pirmajās trīs dienās, labāk ir dalīties ar ideju, sarunu un komandas darbu. Apmācības kursi un grupu nodarbības arī dos labumu, sniegs iedvesmu un pašapziņu.

Neskatoties uz pozitīvām astrologu prognozēm, nākamā nedēļa radīs problēmas. Tie ietver aktīvas darbības, kas palielinās jūsu stresu un uzbudināmību. Tavs patrona Merkurs, kurš 12.jūnijā pārcelsies uz Vēža konstelāciju, liks justies sāpīgi emocionāli un aizvainoties pat tad, ja neviens nevēlas tevi aizskart. Ir ieteicams patstāvīgi palielināt savu enerģiju, lai garīgās prakses ikdienā sniegtu jums labu garastāvokli.

Lasi arī: 8 lietas, ko vīrietis noklusē

Vēzis

Nedēļas sākums tiek vienkārši izveidots, lai beidzot realizētu visus finanšu plānus. Visums norāda: jums būs paveicies, ja uzņemsies iniciatīvu un atbildību par savu materiālo dzīvi. Tomēr nestabilā Merkura ietekme, nokļūstot jūsu zīmē, jūs varat kļūt par vieglu upuri maldināšanai un krāpšanai. Esiet uzmanīgs, jo īpaši no 12. līdz 15. jūnijam.

Merkura aizgādībā jūs sajutīsiet pašapziņu, un radošās iniciatīvas saņems atbalstu. Neskatoties uz to, ka Merkurs ir jūsu antagonists, viņa pāreja uz jūsu zīmi būs jums ļoti pozitīva. Izvēlies neparastus un radošākus risinājumus – jūs nezaudēsiet. Ja ir iespēja izkustēties atvaļinājumā – atpūta būs vienkārši ideāla.

Lauva

Sievietes Lauvas šonedēļ meklēs emocionālo atbrīvošanu un atradīs to kustībā, priekos, dzīves iniciatīvā un kontrolē. Vadībā kaujinieciskais Marss, lai jūs varētu sākt brīnišķīgu laiku, labāku dzīvi, veidot jaunas attiecības. Bet, lai koncentrētos uz grūto darbu, tas prasa pārdomāt uzmanību pētījumiem par dažu svarīgu informāciju, kas sarunā būs grūti.

Astrologi saka, ka nākamā nedēļa ir nelabvēlīga garīgajai izaugsmei, izglītībai, attiecību attīstībai. Tomēr, ja jums joprojām ir nepieciešama emocionālā un garīgā slodze – mēģiniet izvēlēties sev kaut ko mazāk sarežģītu un vienmuļu – jo lielāks informācijas apjoms, jo grūtāk būs koncentrēties.

Jaunava

Jaunavas pārstāves ietekmē reversais Saturns Mežāzī, tas parādīs jaunas iespējas, kas būs saistītas ar materiālo dzīvi. Zvaigznes iesaka sākt aktīvi strādāt un iecelt svarīgas sarunas šai nedēļai. Jūs saņemsiet spēcīgu atbalstu no patrona, kā arī ietekmīgu cilvēku izpratni, kas palīdzēs sasniegt mērķi.

Šajās septiņās dienās jums būs iespēja iegūt labu naudu. Jo īpaši, laimīgās sievietes Jaunavas, kas strādā jurisprudences jomā, ir saistītas ar pedagoģisko un vadības darbību. Galvenais ir iekļūt detaļās, pamanīt mazās lietas un pat veikt nenozīmīgu saziņu.

Lasi arī: Ko darīt, ja bērnam sāp vēders

Svari

Šķiet, ka Venēra Vēžos atbrīvo jau lielo Svaru pārstāvju radošo un emocionālo enerģiju, bet visu mainīs Marsa ietekme. Neglīts tiek aizstāts ar spēku, jutīgums – kaprīzēm, uzmanība – vienaldzību. Lai samazinātu antagonista planētas negatīvo ietekmi, jums vajadzētu iemācīties kontrolēt savas emocijas un klausīties nevis jūsu intuīciju, bet gan loģiku un dzīves pieredzi.

Šajā nedēļā komforts un uzturēšanās ciešā tuvumā jums ir daudz labāka par sociālo dzīvi, izmērītu dzīves veidu – dīkstāvi, veci draugi – jauni. Marsa aizgādībā palielināsies konfliktu iespējamība, jo īpaši konflikti radīsies ar bērniem un priekšniekiem. Bet vīrieši šonedēļ var padarīt jūs ļoti laimīgu, dāvāt dāsnu dāvanu, iedvesmojieties sarežģītā brīdī. Tomēr, ja svešinieks izsaka jums, ko ļoti negaidītu, bet pievilcīgu priekšlikumu – astrologi iesaka to atcelt – šādā kombinācijā neveiksmju risks ir ļoti augsts.

Skorpions

Skorpionu sieviete uzvarēs jebkurus apstākļus, pat varētu iedzīvināt neparastu pārveidošanu, un pašas par sevi, bez jebkādas palīdzības. Marss, pastiprināts Ūdensvīrā, dos jums daudz reižu vairāk pārliecības un neatkarības, tāpēc jārīkojas drosmīgi un izlēmīgi, bet neizejiet ārpus likuma un ētikas – tagad tas ir ļoti svarīgi.

Sievietes, kas vienā vai otrā veidā ir saistītas ar darbu internetā, psiholoģija, mācīšanā, varēs realizēt sevi un sasniegt savus mērķus laikposmā no 11. līdz 17. jūnijam. Un tās, kuras strādā nekustamā īpašuma, tirdzniecības un būvniecības jomā, varēs iegūt ļoti labu naudu. Tātad, mijiedarboties, strādājot, sazinoties, iepazīstoties – šonedēļ jūs varat sasniegt lielus panākumus visās dzīves jomās.

Strēlnieks

Nedēļu raksturo Neptūna ietekme uz Zivīm, tāpēc jūsu emocionālās spējas palielināsies. Saskaņā ar astrologu prognozēm, lielāka emocionalitāte būs jūsu rokās, padarot jūs par kompānijas dvēseli. Nebaidieties piedalīties komandā, sarunāties, radot pirmo iespaidu tikšanās laikā – tas viss būs veiksmīgs.

Bet šim labvēlīgā attēla vispārīgajam izklāstam ir tumša puse – tā ir emocionālā sajūta, kas var novest pie izmaiņām jūsu principos un perspektīvā. Vienkārši sakot, nākamajā nedēļā būs nepieciešami diezgan grūti dzīves krīzes priekšnoteikumi. Ja jūs nevēlaties nopietnas izmaiņas jūsu dzīvē, jūs varat mēģināt samazināt Neptūna ietekmi tradicionālā veidā – praktizēt garīgās prakses. Pretējā gadījumā apkārt tev būs haoss un dīvaini notikumi, kas pārveido realitāti.

Lasi arī: Kā pavadīt atvaļinājumu, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Mežāzis

Mežāžu sievietēm nāca labākā stunda. Saturna ietekme šonedēļ ir diezgan pozitīva. Tas norāda, ka gaidāt panākumus personīgajā un materiālajā dzīvē. Laikā no 11. jūnija līdz 17. jūnijam jūs varat nopietni virzīties pa karjeras kāpnēm vai uzsākt savu uzņēmējdarbību. Tas jo īpaši attiecas uz sievietēm, kuras strādā valsts darbā vai kurām ir pieejama liela naudas summa.

Jūnijā, pār jūsu bumbu valda reversais Saturns – attiecīgi, tagad plūst laiks dvēseles meklēšanai, dzīves radīšanai un pieaugošo piesardzībai. Prioritāte ir drošība: risks, ka patrona apgrieztā kustība ir bīstama. Saturna aktivitāte palīdzēs jums noskaidrot galvenos mērķus un sasniegt tos. Galvenais, lai plānu sagatavotu iepriekš. Jums ir jāiet priekšā dzīves notikumiem vairākos virzienos. Attiecībā uz jūsu personīgo dzīvi, tā jums būs laimīga.

Ūdensvīrs

Marss būs jūsu zīmē, lai jūs varat teikt “sveiki” agresija, darbība un nemiers, un teikt “ardievas” regulārai dzīvei, harmonijai un empātijai. Ja jums ir pāris ienaidnieku vai konkurentu, kuru dzīvi jūs jau ilgu laiku plānojāt iznīcināt, ir pienācis laiks rīkoties. Papildus jokiem šonedēļ sarkanās planētas ietekme atlīdzinās jūs ar skandalozu un provokatīvu uzvedību. Astrologi brīdina: periodā no 11. līdz 17. jūnijam pieaugs konfliktu ar priekšniekiem risks, laulības šķiršana, atlaišana no darba, un tas viss notiek pēc jūsu iniciatīvas.

Interesanti, ka jūs būsiet pilna ar lielām cerībām, entuziasmu un vēlmi slaucīt tālāk, dedzināt tiltus un sagriezt saites, kas ierobežo jūsu brīvību. Speciālisti iesaka saglabāt agresīvu uzvedību vai virzīt to pareizajā virzienā. Nemetiet no pleca, labāk ir meklēt padomu no citiem biežāk.

Zivis

Uzlabotā Marsa ietekme Ūdensvīrā šonedēļ ietekmēs arī Zivju pārstāves. Spēcīga enerģija ļaus jums steigties mainīt savu dzīvi. Astrologi saka, ka jūs vēlaties peldēt slavas straumē, saņemt komplimentus, apbrīnu skatienus. Pret šādām vēlmēm Zivis sievietes, kā likums, ir ļoti vienaldzīgas, bet tikai ne šajās septiņās dienās.

Jums, tik talantīgām un burvīgām sievietēm, parasti ir pietiekami daudz vitalitātes, lai parādītu sevi visādā skaistumā. Un šonedēļ Marss nodrošinās visu, kas jums nepieciešams, lai jūs būtu garantētas ar panākumiem visos jūsu centienos. Tā rezultātā jūnija otrajā pusē galvenais enerģijas un laimes avots būs entuziasma un pašapziņas izjūta.

Avots

 

Leave a Comment