Sieviešu horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – nāksies meklēt jaunus enerģijas avotus!

Vēzis

Vēža zvaigznāja pārstāves negaida visvienkāršākā nedēļa. Venēras aspektu dēļ 18., 22. un 23. februārī viņas var justies vājas un apātiskas. Par laimi, astrologi ziņo, ka notikumu kaleidoskops gan darbā, gan personiskajā dzīvē šonedēļ palēnināsies, un dzīve pakāpeniski ieies klusā gaitā. Grūtības, ar kurām Vēzis saskarsies šonedēļ, ir nepieciešamas personīgai izaugsmei. Pēc to pārvarēšanas šīs zīmes sievietes spēs veidot savu dzīvi tā, lai panāktu panākumus.

LASI ARĪ: 10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

Lauva

Šonedēļ Lauvām būs jāstrādā resursu taupīšanas režīmā. Astrologi iesaka palēnināt darbību un aplūkot situāciju – pirmdienas, ceturtdienas un piektdienas laikā, Saules aktivitātes ietekmē būs izmaiņas, kas var būt jaunas dzīves sākums. Tā kā emociju ietekmē var tikt pieņemti nepareizi lēmumi, Lauvas var apdraudēt viņu pilnvaras, radot priekšnoteikumus strīdam, saasinot attiecības ar bērniem, ģimeni vai partneri.

Jaunava

Jaunavas gaida četras Merkura aktivitātes dienas – pirmdiena, otrdiena, trešdiena un ceturtdiena. Patrons ir Zivju zīmē, kas nozīmē, ka šīs nedēļas emocijas kļūs par neaizsargātu vietu Jaunavām. Visas jūtas pastiprinās, palielinās jutīgums un konflikti. Darbs palīdzēs iztaisnot situāciju, novērst obsesīvās domas un nemieru. Parastās lietas ir ne tikai radīs mieru, bet arī būs labvēlīgas.

Svari

Venēras aktivitātes laikā Mežāžu zīmē, Svariem ir jāiesaistās, lai nostiprinātu savu pozīciju darbā un  plānotu nākotni. Šajā gadījumā astrologi iesaka koncentrēties uz pārbaudītām metodēm un atteikties no improvizācijas. Ir ieteicams izslēgt finanšu eksperimentus, naudas piedzīvojumus, jaunus riskantus ieguldījumus. Turklāt ir ieteicams, ja iespējams, atturēties no jauniem aizdevumiem, jo ​​īpaši pirmdien, piektdien un sestdien, kad patrona ietekmi bloķēs Saturns, Jupiters un Plutons.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Skorpions

Šonedēļ Skorpionu sievietēm ir ieteicams darīt visu mierīgi un mērāmi. Pretējā gadījumā karjeras riskam ir vēl smagāks ceļš ar nesaprotamām perspektīvām. Apsveriet ienākošos priekšlikumus un jebkuru informāciju, vēlams, izmantojot skepticisma prizmu. Lai iegūtu jaunas iespējas un būtu lieliska nedēļa, ir svarīgi, lai būtu īstajā vietā īstajā laikā pirmdien un otrdien. 

Strēlnieks

Sievietes, kas dzimušas Strēlnieka aizgādnībā, šonedēļ varēs uzvarēt savas bailes un kompleksus, bet tikai ar mīļoto palīdzību. Komandas darbs un sirsnība ir jebkuras šīs zīmes pārstāves panākumu atslēga. Astrologi iesaka izmantot veiksmīgu sakritību. Vispirms tas ir nepieciešams, lai pienācīgi pabeigtu ziemu un satiktu pavasari bez stresa. Labākas pārmaiņas ir jāgaida piektdien.

Mežāzis

Mežāža zīmē, planētu klasteris norāda, ka šīs zīmes pārstāves radīs spēku, pārliecību un šarmu. Ņemot vērā iepriekš minēto, panākumu iespējas jebkurā dzīves jomā ievērojami palielināsies. Tomēr astrologi iesaka Mežāžiem netērēt enerģiju sīkumiem un skeptiski apšaubīt priekšlikumus, kas sola bagātību un panākumus. Visticamāk, tā būs mānīšana.

LASI ARĪ: Kāds būs 2019. gads austrumu horoskopa zīmēm – dažs atradīs vietiņu saulītē!

Ūdensvīrs

Uzmanība, atturība un disciplīna nav Ūdensvīra sieviešu spēcīgākie aspekti, bet nedēļā no 18. līdz 24. februārim šīs pašas īpašības palīdzēs sasniegt vēlamo. Neatkarīgi no tā, cik spēcīgi Neptūns ietekmē uz piedzīvojumiem, situācija ir pareizi jānovērtē un jāaprēķina riski. Turklāt, ņemot vērā planētu pārmērīgo enerģijas aktivitāti, Ūdensvīrs var domāt par izmaiņām.

Zivis

Neskatoties uz to, ka neviena planēta nav apzīmēta ar atpakaļejošu kustību, Zivīm joprojām ir garīgi jāatgriežas pagātnē un jālabo dažas kļūdas. Sarežģītos brīžos ir ieteicams uzklausīt jūsu intuīciju un rīkoties atbilstoši tās norādījumiem. Tajā pašā laikā jūs varat uzsākt vērienīgāko plānu īstenošanu. Galvenais ir neatteikties no apstākļiem, lai sapnis kļūtu par realitāti.

avots: dailyhoro

Leave a Comment