Sieviešu horoskops nedēļai no 7. maija līdz 13. maijam – laimīga nedēļa

Dvīņi

Šajā nedēļā Dvīņi būs saspringti, jo viņu sievietes ķermenis un dvēsele būs nesaskaņā. Ir problēmas ar veselību, garastāvokli. Mīlestība, laime un nauda no jums vienmēr izvairīsies, tāpēc mēģiniet negaidīt daudz lielāku stabilitāti šajās septiņās dienās. Jums būs tendence paškritikai. Bet tas ir labi, jo augstprātīgus cilvēkus jūsu vide nevar paciest.

Nepieciešamība sazināties ar jums būs standarta. Merkurs joprojām ir mierīgs, tāpēc jūsu interesi un vēlmes pēc zināšanām būs vienādā līmenī. Nebaidieties, mainīt situāciju ap sevi – dodieties ceļojumā, mainiet tēlu, savu attieksmi pret pasauli. Nebaidieties eksperimentēt saprātīgās robežās. Sieviešu laime nav tik tālu, kā šķiet.

Lasi arī: Zodiaka zīme Vērsis: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Vēzis

Sievietes un meitenes, kas dzimušas šajā Zodiaka zīmē, redzēs savus trūkumus, it kā no ārpuses. Pašanalīze ļaus jums izdarīt darbu pie kļūdām un saprast, kur jūs kļūdījāties. Jūs varēsiet noskaidrot, vai tuvojieties savam cilvēkam. Arī jūs varēsiet novērtēt savas iespējas uzņēmējdarbībā un darbā. Varbūt ir jāpieņem svarīgs lēmums par darbu un finanšu jomu. Starp citu, par finansēm – šonedēļ nav ieteicams tērēt daudz naudas, nevajadzīgas lietas.

Mēness būs spēcīgs šī perioda vidū, tāpēc nav jābaidās, lai saglabātu centienus uzvarēt, klausieties zemapziņas balsī, parādiet entuziasmu un motivāciju skatīties apkārt. Dzīvotspējas rezerve joprojām būs maza, jo Venēra ir tik vāja, cik vien iespējams. Drīz tā mainīsies, tādēļ nevajadzēs baidīties. Pavadiet vairāk laika brīvā dabā.

Lauva

Lai šajās grūtajās dienās piesaistītu labu veiksmi, mēreni aktīvā Saule jums palīdzēs. Nepārtraukti spēcīgs un stabils Mēness pastāvīgi traucē. Jūsu prāta dziļumos ir milzīgas iespējas, kuras līdz šim nav pilnībā realizētas. Šonedēļ jūs atvērsiet dažas noslēptas zināšanas, no kurām jūsu garastāvoklis pieaugs.

Kopumā labāk ir iegūt zināšanas tagad, bet spēja mācīties ir augsta. Radoša pieeja sarežģītāko problēmu risināšanai sniegs jums nenovērtējamu palīdzību. Atcerieties, ka jūs esat unikāla ar ticību sev, kas bieži vien cieš no dažādām sīkumiem. Šajā nedēļā jūs varat būt labvēlīgā situācijā tikai ar ticību sev. Sargieties no nomākta garastāvokļa.

Jaunava

Jūsu raksturs ir sievietes intuīcija kopā ar vīriešu pārliecību. Neskatoties uz to, ka jūs zināt, kā noturēt sevi rokās, jūsu kaislīgums pieaugs. Tas var ļoti negatīvi ietekmēt mīlestības dzīvi. Attiecības ar cilvēkiem kopumā var būt arī uz sabrukšanas robežas. Lai izvairītos no problēmām, neesiet pārāk daudz prasīgs pret citiem.

Merkurs Mēness un Marss ir jūsu trīs labākie draugi visu laiku. Šīs planētas tagad ir spēcīgas un stabilas, tāpēc pašreizējais periods jums būs ļoti pozitīvs. Kad esat sakārtojusi savas domas un emocijas, jums būs jāpievēršas jūsu ķermenim. Sāciet vingrinājumus, izvēlieties diētu. Jums veiksies, jo būs pietiekami daudz motivācijas.

Lasi arī: Uguns elementi: Strēlnieks, Auns, Lauva

Svari

Saskaņā ar astrologiem, Svariem šonedēļ būs jātiek galā ar visiem neatrisinātajiem jautājumiem. Attiecībā uz vissvarīgākajiem lēmumiem jums nevajadzētu paātrināt tos. Venera vēl nav ieguvusi pietiekami daudz spēka, lai padarītu jūsu dzīvi patīkamu un vieglāku. Tāpēc jums būs jābūt apmierinātai ar nelielo – vidēji aktīvā Merkura ietekmi Auna zīmē. Nedēļa būs grūta, bet ne nerentabla.

Neaizmirstiet, nepērciet kaut ko ļoti dārgu. Jūsu atmiņa, pateicoties Merkuram, būs spēcīga. Izmantojiet šo nedēļu efektīvai apmācībai, lai iegūtu jaunas zināšanas, lai atrastu jaunus biznesa kontaktus. Mīlestībā šis periods nebūs visveiksmīgākais, tādēļ mēģiniet nepakļauties otrās puses provokācijai. Mīlestības saderība ar cilvēkiem būs maksimāla.

Skorpions

Censties iet uz pārmaiņām. Ir pienācis laiks dažādot savu dzīvi ar jaunām emocijām un jauniem cilvēkiem. Jaunas vietas arī pārsteigs pašas, tāpēc mēģiniet nesēdēt četrās sienās un ceļot, lai vienotos par darījumu braucieniem. Atpūta mājā un kopumā brīvā dabā būs ļoti noderīga, jo smadzenes iztērēs enerģiju pieaugošā režīmā.

Iegūstiet visus savus talismanu akmeņus, jo šī nedēļa jums būs ārkārtīgi neparasta un prasīga, tāpēc enerģijas atbalsts nebūs lieks. Tuvojoties nedēļas nogalē, jūs varat iegūt jauku bonusu, ja jūsu darbs patiešām ir efektīvs. Marss ir vainīgs pie visa, jo tagad ir ļoti spēcīgs. Šī sarkanā planēta palīdzēs jums atrast aizrautību, apņēmību, gribas spēku.

Strēlnieks

Neuzklausiet citus cilvēkus, jo viņi nevar jums palīdzēt. Viņiem būs savi plāni, kas neietver atbalstu jums. Neuzskatiet to par nodevību, jo tas būs tikai vienkāršs egoisms. Atrast mīlestību, tāpat kā finansiālu veiksmi, nākamo septiņu dienu laikā jūs, iespējams, neizdosies, jo viss būs vērsts uz labvēlīgu apstākļu radīšanu ilgtermiņā, lai stiprinātu pašreizējās pozīcijas.

Pārāk ambicioziem Strēlniekiem būs jāizjūt vilšanās. Marss, jūsu galvenais palīgs, tagad ir ļoti spēcīgs. Viņš varēs neitralizēt jebkuru negatīvu ap jums. Arī tas palielinās jūsu seksuālo enerģiju, uzlabos jūsu fizisko stāvokli. Mēģiniet palīdzēt tiem, kam vajadzīga jūsu palīdzība. Jūsu labie darbi atgriezīsies pie jums vēlāk.

Lasi arī: Gaisa elements: Ūdensvīrs, Dvīņi, Svari

Mežāzis

12. un 13. maijā jums būs mazliet nepatikšanas mīlas jomā. Pārējo dienu laikā viss būs kārtībā. Skatieties labas zīmes, nevis koncentrējieties uz sliktām zīmēm. Melnā josla var ienākt jūsu dzīvē tikai tad, ja esat pārāk negatīva savā domās. Neatveriet savu dvēseli cilvēkiem, kuriem neuzticaties. Jūsu sievietes veiksme būs paslēpta kaut kur starp rindiņām, tāpēc paļaujieties uz jūsu intuīciju.

Esiet draudzīga, laipna, bet neaizmirstiet par piesardzību. Kamēr Mēness ir spēcīgs, jūs nebūsiet pilnīgi droša. No otras puses, kamēr viss ir stabils un, kamēr Marss ir spēcīgs, jums nebūs problēmu ar prāta spēku. Jūs esat gatavas darbiem, pat ja jums šķiet, ka lielo sasniegumu laiks vēl nav pienācis. Agresija un nežēlība, tagad jumps nepiestāv – vispirms to atcerieties. Parādiet visiem savu sievišķo laipnību un diplomātiju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram būs jāiziet virkne neveiksmju, kas radušās strauji pieņemto lēmumu dēļ. Centieties pārliecināties, ka jūs labi izguļaties septiņu dienu laikā, jo viens no veiksmes regulatoriem būs fiziskais stāvoklis. Nelietojiet ļaunprātīgi alkoholu un pārāk daudz nesēdiet mājās. Dodieties svaigā gaisā, ja ir tāda iespēja. Jūsu ķermeņa visproblemātiskākā daļa no 7. maija līdz 13. maijam – mugurkauls.

Šonedēļ notiks daudz nelaimes, daudz neparedzēta liktenī. Jūsu garīgā neatkarība palīdzēs sasniegt sapni. Ja jūs klausīsieties citu cilvēku padomus, bet nepaļausieties uz lēmumu pieņemšanu, balstoties uz savu pieredzi, jūs to nožēlosiet. Neatkarība ir jūsu galvenā priekšrocība tagad. Centies uz to ar visām dvēseles šķiedrām.

Zivis

Zivis būs slēgtas dāmas. Stereotipa domāšana negatīvi ietekmēs mīlestības un finansiālās laimes piesaisti. Jūsu domas spēks ir ļoti liels nākamajā periodā, tāpēc nebaidieties domāt tikai par labo. Nešaubieties, ja jūs nevēlaties nonākt nepatikšanās.

Apzinātā apkārtējā pasaule mainīsies, taču šīs izmaiņas būs pārredzamas, jo visi kosmosa objekti būs neticami stabili. Tas nav nekas neparasts planētām un Saulei, bet arī Mēnesim, kas palīdzēs jums atrast savu veiksmi, atrast mīlestību uz dzīvību. Atbalsts no tā puses sniegs jums pašpārliecinātību. Tas ir tieši tas, kas daudzām jūsu Zodiaka zīmes pārstāvēm nebija pietiekami. Rūpējieties par savu nemierīgumu – ir pienācis laiks aplūkot pasauli citādi.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment