Sieviešu horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim – veiksmīgs, bet saspringts laiks!

Vēzis

Vēža konstelācijas pārstāves gaida nedēļa, kas pilna ar aizrautību, romantiku un maigumu – atjaunotā Mēness melodiju un ritmiem. Otrdien, 9. oktobrī, būs Jauns Mēness, un Vēžu enerģija tiks atjaunota kopā ar Mēnesi. Kaisli papildinās jau augošā Mēness ietekme Skorpiona zīmē. Spēcīgo sajūtu periods ilgs trīs dienas: no 10. līdz 12. oktobrim. Šajā laikā sievietes var atgriezt iepriekšējo draudzību un  mirušo mīlestību. Šajās dienās jūs varat ceļot, satikties, pavadīt laiku, apmeklēt kultūras un izklaides pasākumus. Periods ir labs, lai socializētos ar ģimeni. Vienīgais, par ko astrologi brīdina, ir tas, ka vienmēr un visur ir svarīgi būt pašam, nedodot iekšēju brīvību iekšējiem brīviem apkārtējiem.

Lasi arī: Kāpēc emocijas nevar kalpot par stabilu pamatu attiecībām?

Lauva

Jaunās darba nedēļas laikā sieviešu Lauvas būs pilnas ar enerģiju un entuziasmu. Par to liecina Saules aktivizēšanās. Pozitīvā patrona ietekme uzlādēs viņas ar labu garastāvokli, ticību vislabākajam un optimismam. Esot uz šāda viļņa, viņām būs viegli mainīt dzīvi un mainīt sevi, sarunāties ar cilvēkiem, īpaši ar priekšniekiem, praktiski par jeb ko, veidot jaunas attiecības. Zvaigznes pašas parāda Lauvām, ka ir pienācis laiks sākt jaunu dzīvi, un šī nedēļa ir labākais laiks, lai sāktu. Turklāt katra jauna sapulce no piektdienas līdz svētdienai var būt noteicoša, radot kaut ko nozīmīgu dzīvē. Tāpēc astrologi iesaka Lauvas satikt cilvēkus, veidot kontaktus un nezaudēt draugus – tie joprojām būs noderīgi.

Jaunava

Jaunavai nedēļa tiks iztērēta psiholoģiskās apmierinātības meklējumos, jo sapņu pasaule nevar iegūt īstu formu. Iekšējās bailes papildinās Mēness atjaunināšanās 9. oktobrī un tā pāreja uz Skorpionu 10. oktobrī. Jaunavas var ne pa jokam nobīties un aiziet ar visu galvu darbā, tikai, lai piepildītu sapni, cik drīz vien iespējams.un atbrīvoties no materiālajām problēmām. Astrologi iesaka pareizi izmantot resursus: izstrādāt skaidru plānu un noteikt reālus profesionālos uzdevumus. Šonedēļ Jaunavas sievietēm vajadzētu būt organizācijas un pašpārvaldes standartiem. Tā rezultātā nedēļas nogalē jūs varat redzēt pirmo veiksmi. Laika posms no 9. līdz 13. oktobrim būs veiksmīgs visos plānos. Jaunava varēs ieguldīt savā nākotnē, jums vienkārši ir jāiet pa zelta vidus ceļu: alkatība un komercializācija neieviesīs neko labu.

Lasi arī: 11 stabilas pazīmes, ka tava otrā pusīte ir greizsirdīga

Svari

Sieviešu garastāvoklis, kas dzimuša zem Svaru zīmes, visu nedēļu mainīsies ar zibens ātrumu – no prieka un optimisma līdz depresijai un sajūtai, ka viss ir slikti. Tas ir saistīts ar Venēras reverso kustību, ejot cauri Skorpiona smagajam etapam. Astrologi neiesaka pārveidot emocijas un vadīt tās, izmantojot jebkuru paņēmienu, lai uzlabotu garastāvokli. Nedēļas vidū sagaidāma Venēras konfrontācija, sieviešu enerģijas patrons, ar Marsu, vīrišķības patronu. Ceturtdien, jums ir jācenšas nerisināt nopietnas problēmas un neplānot neko svarīgu. Šajā dienā nav izslēgts nopietnas iejaukšanās dzīvē: Svariem būs sāpīgs iznākums no viegluma stāvokļa un strauja izkļūšana skarbajā realitātes pasaulē. Un tikai mēģinājumi virzīt destruktīvo enerģiju pareizajā virzienā tuvākajā nākotnē palīdzēs saņemt daudz pozitīvākas dāvanas.

Skorpions

Skorpionu sieviešu attieksme būs pozitīvāka, un Venēras uzturēšanās viņu zīmē iedegsies katru dienu. Astrologi iesaka ne pārāk pavedināt par viņas pozīcijas bezkrāsainību: uz priekšu Skorpionus gaida nopietna cīņu ar ļaunumu, vājībām un pēkšņām straujajām emocijām. Šīs nedēļas notikumi būs pilni ar neskaitāmām problēmām, nepatikšanām, pieprasījumiem un konfliktiem. Parasti šo signālu pārstāvēs negatīvas ietekmes, un spriedze un pastāvīgu iejaukšanos lietās radīs Venēras un Marsa aspekts. Ceturtdien ir sagaidāma divu pretējo enerģijas planētu savienošana, taču šādas simbiozes tendences turpināsies līdz svētdienai. Ar savu uzvedību un viļņveidīgo garastāvokli Skorpions riskē sev radīt problēmas no nekā.Šajā sakarā astrologi iesaka nodoties vientulībai un nodarboties ar patīkamām lietām, kas radīs harmoniju dvēselē.

Lasi arī: 6 kompromisi, kas garantē laimīgas un stipras attiecības

Strēlnieks

Gaidāmā nedēļa pavērs durvis uz jauniem sieviešu sapņiem un iespējām. Septiņas dienas reversā Neptūna ietekmē nerada nopietnas briesmas. Tomēr gadījumos var būt neparedzēti šķēršļi, grūtības un dažas problēmas. Lai tos pārvarētu, astrologi iesaka būt pacietīgiem un apveltītiem ar gribasspēku – būs nepieciešami abi. Otrdien un sestdien parādīsies spilgti Neptūna aspekti, vispirms ar Merkuru, pēc tam ar Sauli. Pastāv konflikti gan darbā, gan mājās. Sievietes riskē pazust emocijās un uzsākt verbālo cīņu ar visu viņu apkārtni. Dusmas un aizvainojums var izlauzties, tāpēc 9. un 13. oktobrī vislabāk ir izmantot meditāciju, kuras mērķis ir novērst dusmas.

Mežāzis

Marsa agresīvajā ietekmē, nedēļa būs piepildīta ar briesmām un kārdinājumiem. Turklāt  9. oktobrī Jaunais Mēness sieviešu dzīvi pārvērtīs kājām gaisā. Otrdien, ir iespējams tikties ar ideālu vīrieti un viņa pilnīgu pretējo. Bet “pretējais” būs tik burvīgs, ka tas var piesaistīt vientuļo Mežāžu uzmanību, tādēļ ir liela varbūtība, ka sākas toksiskas attiecības, bezcerīga romance un pat vilšanās mīlestībā un vīriešos. Bet materiālā ziņā ir gaidāma pilnīga stabilitāte, un ir pilnīgi iespējams, ka šis apstāklis ​​palīdzēs sievietēm Mežāžiem mazliet atpūsties. Šonedēļ pieņemtie lēmumi var atvērt ceļu uz labiem piedāvājumiem un veiksmi nākotnē.

Lasi arī: Kabatas nauda bērnam: kad un cik daudz dot

Ūdensvīrs

Skorpionā novājinātā Venēra būs aktīva Ūdensvīru sieviešu planēta. Planētas ietekme būs strauji negatīva, kas var piespiest Ūdensvīru ienirt sevī, iesaistoties atklātā pašīznīcībā. No otras puses, iekšējais spiediens var spiest izmaiņas un atjauninājumus dzīvē.. Ceturtdienas patronu, Veneras un Marsa aspekts ļaus Ūdensvīram kļūt neparedzamam un drosmīgam, mainīt un mīlēt. 11. oktobrī visi ceļi būs atvērti, grūtības ir tikai izvēlei, kur vispirms doties. Iespaidīgi dzīves notikumi apstrīd daudzas problēmas, palīdzēs atbrīvoties no materiālā un garīgā plāna nepatikšanām. Ūdensvīra dzīvē beidzot nāk cerība uz labāko, kas viņas gaida. Pēc ceturtdienas, saskaņā ar horoskopu, ir ieteicams sākt aktīvus pasākumus, kuros galveno vietu ieņem personīgās vēlmes.

Zivis

Nākama nedēļa, kas būs sastāvēs no sadzīves, bažām, uzmākšanās, pārmetumiem, garlaicīga darba un saspīlētām attiecībām. Retrograda Venēras ietekme, Zivis padara pārdomātas. Dažām nostaļģiskām atmiņām var būt jauna skaņa. Tāpēc astrologi iesaka pavadīt dažas dienas, analizējot viņu dzīvi, pagātnes kļūdas un attiecības. Sākot kaut ko jaunu tagad, Zivis ir bīstams – jūs vienkārši nevarat izturēt emocionālo uzbrukumu un Venēras postošo ietekmi. Vislabāk ir novērst visus pārpratumus tūlīt, neatstājot atlikšanu līdz rītdienai. Pretējā gadījumā tas var beigties ar lieliem zaudējumiem. Šis laika posms dos Zivīm milzīgas iespējas pašattīstībai. Lai negribēti nekļūtu par negatīvo jūtu ķīlnieku, astrologi iesaka biežāk apmeklēt izstādes, galerijas, teātrus un muzejus, piepildiet savu enerģiju ar patīkamām emocijām.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment