Sieviešu nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 20.- 26. martam

Sieviete Lauva

Iekšējās pasaules harmonija ir skaistākās Lauvas labākais palīgs. Venēra Vērsī uzturēsies līdz 10. aprīlim, kas nozīmē, ka šīs Zīmes pārstāvjiem būs labs laiks, lai sāktu rīkoties un īstenotu savus mērķus. Ir svarīgi neaiziet pārāk tālu, rīkoties pareizi, bez riskiem un pārmērīgas pārliecības. Nedēļas beigās Lauvu var sagaidīt zināmas grūtības saistībā ar Marsa straujo pavājināšanos. Tūlītējas veiksmes rituāli palīdzēs izdzīvot pat visskarbākajās realitātēs. Šīs zīmes sievietēm ir jāsaglabā ticība sev, lai kas arī notiktu.

Sieviete Jaunava

Jaunavām, neskatoties uz Plutona, Venēras nostiprināšanos un antagonista vājināšanos Marsa priekšā, šonedēļ jābūt uzmanīgākām. Būs veiksme un veiksme, taču ir svarīgi uzmanīties no briesmām, kas var paredzēt nepatikšanas. Sievietes no šīs Zemes zīmes būs rullī. Viņu panākumi jebkurā jomā var izraisīt skaudīgu cilvēku parādīšanos. Tāpat Zvaigžņu speciālisti šīm sievietēm iesaka saglabāt līdzsvaru viņām svarīgākajās dzīves jomās. Jums rūpīgi jāaprēķina riski un jābūt uzmanīgākam svarīgu lēmumu pieņemšanas ziņā.

Sieviete Svari

Šajās septiņās dienās Svaru zīmi sievietes sagaida ļoti dažāda rakstura pārsteigumi. Straujas izmaiņas četru planētu enerģētikā vienlaikus draud ar negaidītām ziņām, jauniem atklājumiem un liktenīgiem brīžiem. Notikumu dinamiskā attīstība turpināsies vēl ilgi, taču šīs septiņas dienas var uzskatīt par kulmināciju. Šīs Zīmes pārstāvji būs ļoti izdevīgā stāvoklī. Tur, kur pārējās Zīmes, draudot neveiksmei, būs spiestas pakļauties noteikumiem, skaistie Svari varēs atļauties darīt to, kas viņiem šobrīd ir izdevīgi. Tas būs iespējams, pateicoties spēcīgai intuīcijai.

Sieviete Skorpions

Skorpionu sievietes gaida veiksmīga apstākļu kombinācija darbā un biznesā, finanšu sektorā. Spēcīgs rituāls, ko sauc par “veiksmes atslēgu”, palīdzēs Skorpioniem pēc iespējas ātrāk sasniegt būtiskas izmaiņas vēlamajā jomā, apejot visus šķēršļus. Šīs septiņas dienas labāk pavadīt, meklējot jaunus veidus, kā izpausties: pat mazākās izmaiņas un panākumi šajā laikā var būt pirmais solis ceļā uz jaunu dzīvi. Šīs sievietes būs ārkārtīgi motivētas, tāpēc ir svarīgi vēlreiz nepazaudēt drosmi.

Sieviete Strēlnieks

Ir zināms, ka tam, kurš vēlas virzīties uz augšu, jāmeklē kāpnes. Šajā periodā citi cilvēki darbosies kā kāpnes Strēlnieka sievietēm. Tie palīdzēs darbā, jaunas motivācijas meklējumos, garastāvokļa celšanā. Lai dzīvē gūtu panākumus, uz lietām būs jāpaskatās no cita leņķa un, visticamāk, jāmaina rīcības stratēģija. Saturns un Plutons iedarbinās globālo pārmaiņu un vērtību pārvērtēšanas mehānismus. Šis būs labs laiks, lai atrastu sevi un atrastu mīlestību. Rituāli vīriešu satikšanai  ir labākie palīgi paātrinātai laimes iegūšanai.

Sieviete Mežāzis

Mīļākais darbs, radošā darbība, relaksācija – tas viss noderēs šīs Zīmes sievietēm. Daiļā dzimuma Mežāži var paļauties uz planētu labvēlību. Venēra palīdzēs šīm dāmām pieņemt labākus patstāvīgus lēmumus un iet uz savu mērķi. Varbūt ir vērts atgriezties pie ziemā aizsāktā biznesa. Kopumā šobrīd ir piemērots laiks kardinālām pārmaiņām dzīvē. Visās jomās parādīsies jaunas ienesīgas perspektīvas. Merkurs, Saturns un Plutons palīdzēs Mežāžiem ieplānot viņu domāšanu labākai dzīvei.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras satiks savu mīlestību līdz 2023. gada beigām

Sieviete Ūdensvīrs

Šīs zīmes sievietes var sagaidīt jaunus panākumus romantisku attiecību, darba, mājas darbos. Šī nedēļa solās būt nozīmīga un liktenīga. Pārliecību par sevi var iegūt, sazinoties ar mīļajiem, kā arī darot savas iecienītākās lietas. Ir tikai viena problēma – enerģētiski bīstami cilvēki vidē. Skaistajiem Ūdensvīriem jābūt uzmanīgākiem, jo ​​viņiem uz veiksmes viļņa var rasties jauni ienaidnieki un skaudīgas sievietes. Sarežģītās situācijās biežāk jāieklausās sestajā maņā. Tas viņus nemaldinās.

Sieviete Zivis

Šo septiņu dienu laikā pieņemtie lēmumi noteikti ietekmēs nākotni, tāpēc impulsivitāti un steigu vēlams atstāt citai reizei. Tuvākajai nākotnei droši vari plānot jaunas lietas. Šis ir lielisks laiks, lai pārveidotu savu izskatu, iegādātos jaunas lietas, manikīru, jaunas frizūras un tā tālāk. Zivīm ir jārūpējas par sevi. Ja viņi vēlas mainīt savu dzīvi, tad jums nevajadzētu koncentrēties uz citu cilvēku lietām un panākumiem. Skaudība ne pie kā laba nenovedīs, tāpat kā sevis salīdzināšana ar citām sievietēm.

Eksperti iesaka visām sievietēm būt uzmanīgām, neizvirzot savus plānus sabiedrības spriedumā un neuzticot savas lietas nepiederošām personām. Tas paātrinās vēlmju piepildījumu un kopumā pozitīvi ietekmēs panākumus jebkurā jomā.

COMMENTS

Leave a Comment