Sieviešu noslēpumi: kā izvēlēties rokassomu, lai piesaistītu veiksmi mīlestībā un citās jomās

Melns  vai balts . Šīs divas krāsas savā enerģijā ir tieši pretējas. Melns aksesuārs palīdzēs dāmai, kura daudz strādā un kurai nepieciešama maksimāla uzmanība un nosvērtība. Balta rokassomiņa ir ideāli piemērota sabiedriskai daiļā dzimuma pārstāvei. Viņa piesaistīs veiksmi mīlestībā un palīdzēs jums palikt uzmanības centrā.

Sarkans . Soma šajā krāsā ir lieliski piemērota koķetām dāmām, kuras alkst pēc vīriešu uzmanības. Sarkanais ir agresīvāks nekā balts. Šo rokassomu ir vērts iegādāties tiem, kas mīl flirtēt, bet nedomā veidot nopietnas attiecības. Šo piederumu var paņemt līdzi uz randiņiem vai svarīgām sanāksmēm.

Zaļš . Šis tonis ir ideāli piemērots meitenēm un sievietēm, kuras pastāvīgi atrodas kustībā, vienmēr ir ar kaut ko aizņemtas un ir pakļautas nogurumam un stresam. Zaļā krāsa palīdz atjaunot enerģiju jebkuros apstākļos un saglabāt izturību.

Zils . Aksesuārs zilos toņos ir ideāli piemērots dāmai, kas nodarbojas ar intelektuālo jomu. Zilā krāsa lieliski ietekmē garīgo darbību un palīdz ātrāk pieņemt sarežģītus lēmumus.

Oranžs . Šis tonis piešķirs lietai īpašu enerģiju, kas ļaus dāmai gūt panākumus radošajā virzienā. Vieglāk būs iesaistīties radošās aktivitātēs, biežāk viesosies neparastas domas un idejas.

Dzeltens. Šī krāsa ir labākā izvēle tiem, kuri dzīvē reti piedzīvo pozitīvas emocijas. Dzeltenās nokrāsas ļauj ikdienas lietās rast optimistiskāku nozīmi. Dzeltena rokassomiņa jāiegādājas tiem, kuri bieži sevi novēro depresīvā noskaņojumā un nedrošībā.

Lasi arī: Cik reizes dienā vajag apskauties, lai stiprinātu bioenerģiju

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos augus nevajag turēt mājās, pretējā gadījumā nepatikšanas, neveiksmes un naudas trūkums būs jūsu patstāvīgie viesi

Pelēks . Daudzi cilvēki domā, ka pelēks ir neitrāls, bet tā nav. Tas ir lielisks negatīvisma filtrs. Šīs krāsas rokassomiņa tās īpašniekam palīdzēs iegūt stabilitāti. Tas noder tajos dzīves periodos, kad viss strauji mainās un nav iespējams paredzēt, kas notiks rīt.

Neaizmirstiet par galvenajiem sieviešu talismanu minerāliem, kurus varat ievietot makā, lai piesaistītu veiksmi. Runa ir par  mēnessakmeni, granātābol, pērlēm. Mēģiniet izvēlēties pareizo piederumu, pievēršot uzmanību tādiem parametriem kā izmērs, krāsa un forma.

Leave a Comment