Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Sieviete Lauva

Daiļā dzimuma lauvām šonedēļ, visticamāk, būs jauni ienaidnieki gan mātītes, gan tēviņi. Šī iemesla dēļ viņiem labāk ir izmantot aizsardzības metodes no ļaundariem. Lauvas paspārnē dzimušās sievietes šonedēļ spēs pārvarēt savas bailes un kompleksus, taču tikai tad, ja ieskauj sevi ar labiem cilvēkiem. Šis nav labākais laiks komandas darbam un sirsnībai attiecībās ar svešiniekiem. Zvaigžņu speciālisti iesaka nesteigties un nevienam nešķērsot ceļu. Tā ir jebkura šīs zīmes pārstāvja panākumu atslēga.

Sieviete Jaunava

Pārmaiņas uz labo pusi vēl nevajadzētu gaidīt, īpaši ņemot vērā, ka skaisto Jaunavu palīgs Merkūrija sejā pēc iespējas vājināsies. Daudz negatīvisma var krist uz skaistajām Jaunavām, pieci efektīvi paņēmieni palīdzēs viņām tikt galā ar to . Šonedēļ šīs Zīmes sievietēm vēlams visu darīt mierīgi un bez satraukuma. Pretējā gadījumā karjera riskē iet ērkšķīgāku ceļu, un izredzes izgaisīs. Ieteicams ļoti rūpīgi apsvērt jebkādu ienākošo informāciju, lai izvairītos no maldināšanas. Tas palīdzēs jums pavadīt lielisku nedēļu.

Sieviete Svari

Daiļā dzimuma Svari, visticamāk, nespēs būt īstajā vietā un īstajā laikā, tāpēc uz brīnumu nevajadzētu gaidīt. Auna zīmes Venēras vājuma periodā šīm sievietēm nevajadzētu nostiprināt savas pozīcijas darbā, bet gan atpūsties. Pēc zvaigžņu speciālistu domām, Svari ir skaistāko cilvēku saraksta augšgalā, taču viņi nespēs izmantot savu skaistumu, jo Merkurs sāks likt riteņos spieķus, atbalstot Venēras negatīvismu. Tagad noteikti nav vērts improvizēt un riskēt. Lielus pirkumus vēlams izslēgt nedēļas otrajā pusē.

Sieviete Skorpions

Sievietēm Skorpioniem ir jāatrod pozitīvs sevī, lai pārvarētu šķēršļus . Šī nedēļa būs ļoti grūta un neparedzama, neskatoties uz retrogrādu planētu neesamību. Pārmērīgā Skorpionu emocionalitāte ar viņiem izspēlēs nežēlīgu joku, padarot viņus neaizsargātus un atņemtus no apkārtējo atbalsta. Visas jūtas saasināsies, pieaugs aizvainojums, konflikti. Darbs, iecienīts hobijs palīdzēs izlabot situāciju, novērst uzmanību no obsesīvām domām un nemiera. Rutīnas uzdevumi ne tikai palīdzēs koncentrēties uz svarīgo, bet arī palīdzēs nomierināt garīgās ciešanas.

Sieviete Strēlnieks

Strēlnieki, visticamāk, piedzīvos pārmaiņas savā dzīvē. Šīs sievietes jutīs, ka pasaule ap viņiem sāk mainīties. Uz to var norādīt arī svarīgas pazīmes. Vājinātais Merkurs ir iemesls, kāpēc skaistie Strēlnieki tiek mudināti taupīt naudu un enerģiju. Vislabākā stratēģija viņiem šonedēļ ir nokāpt no skatuves un veltīt laiku mājsaimniecības darbiem, garīgām praksēm un apkārtējās telpas pārveidošanai. Labākais līdzeklis pret apātiju, slinkumu, negatīvismu būs vientulība un vaļasprieki.

Sieviete Mežāzis

Daiļā dzimuma Mežāžiem ir liela iespēja redzēt nepatīkamus sapņus un murgus. Tādējādi viņu pašu zemapziņa mēģinās viņus sasniegt . Mežāža sieviešu uzdevums ir pretoties kārdinājumam izdarīt ko riskantu. Jāuzmanās, lai neciestu no kāda cita viltus vai nodevības. Sievietes Dvīņi sagaida smaga nedēļa karjeras un izglītības ziņā. Atmiņa pasliktināsies, un pēc tam pazudīs uzmanība. Tomēr Mežāžu spēja pārliecināt citus cilvēkus nekur nedodas.

Lasi arī: Kā sagaidīt pavasari, lai tas izdotos labi: padomi katra zvaigznāja pārstāvim

Sieviete Ūdensvīrs

Skaistie Ūdensvīri, zvaigžņu eksperti iesaka atturēties no impulsīviem impulsiem. Vēlmju ritināšana palīdzēs šīm sievietēm piepildīt vēlmes jebkurā no jomām , taču jums nevajadzētu gaidīt ātru palīdzību no šīs realitātes veidošanas tehnikas. Šīs Zīmes pārstāvjiem nebūs tā vieglākā nedēļa, jo vājās Venēras dēļ sabrukums nekur nepazudīs. Par laimi, zvaigžņu eksperti ziņo, ka Ūdensvīra dzīve pamazām ieies mierīgā kanālā. Grūtības, ar kurām viņi saskarsies, kļūs par pamatu personīgajai izaugsmei nākotnē.

Sieviete Zivis

Gandrīz visa nedēļa paies mēģinājumā pārvarēt negatīvās emocijas. Merkurs centīsies parādīt Zivīm sievietēm pazīstamus cilvēkus nepatīkamā gaismā. Neticiet intuīcijai un nepārbaudītiem faktiem par draugiem un mīļoto vīrieti. Lai neiekristu depresijā, ir vērts palielināt tādu pārtikas produktu lietošanas biežumu, kas palīdz ar to cīnīties. Daiļā dzimuma zivīm elastīgi jāreaģē uz pārmaiņām, lai saglabātu pozitīvu dinamiku mīlas sfērā. Šis ir laiks, kad nevajag kaut ko teikt, nedomājot.

Sākot ar 2. martu, eksperti stingri iesaka visām sievietēm cīnīties ar skaudību, jo tas visvairāk atņems viņām veiksmi. Vāja Merkura dēļ šī sajūta kļūs ārkārtīgi destruktīva, gluži kā alkatība.

COMMENTS

Leave a Comment