Sieviešu zvaigžņu zīmju pārstāves kā dzīvnieki

Lācis

Vispretrunīgākais un gudrākais dzīvnieks ir lācis. Viņiem ir viss: maigums un rūpes, un niknums un spēks. Nav brīnums, ka lācis darbojas kā meža patronese. Vērša zvaigznāja paspārnē dzimušās dāmas ir īstas dzīves karalienes un saimnieces. Viņiem piemīt visas īpašības, kas nepieciešamas  ģimenes labklājības un stipras ģimenes iegūšanai. Šādas spēcīgas un spēcīgas sievietes nebaidās no vientulības un zina, kā veidot attiecības. Tiesa, tad tu nevari izkļūt no lāča apskāvieniem: viņi tevi ietīs mīlestībā un maigumā, bet nepaklausības gadījumā saplosīs gabalos.

Kāpu kaķis

Savvaļas kaķis, kas staigā viens pats, atgādina burvīgu Dvīni. Maz ticams, ka pilsētā satiksit kāpu kaķi. Viņas mājvieta ir pamestas un neapdzīvotas vietas. Mīlestību pret šādu vientulību pieņēma Dvīņu pārstāves. Nē, dzīvē viņi vienmēr ir uzmanības, intrigu un sarunu centrā, taču viņu iekšējā pasaule ir neizbraucams biezoknis, kurā neklīs pat izmisīgākie piedzīvojumu un dārgumu meklētāji. Kamēr Dvīņi sievietes jūtas lieliski, atrodoties sapņu un gaisa piļu pasaulē un slēpjot savu mīklu zem simts pilīm.

Lauvene

Nē, jaukās jaunās dāmas, kas pārstāv Lauvas zvaigznāju, neesat jūs. Starp skaistajām zvaigžņu apļa pārstāvēm dzīvnieku karalienes sejā ir sievietes Vēži. Viss tāpēc, ka viņiem ir vajadzīgs karalis un valdnieks. Vispār īsts lauva, kas dzīvnieku pasaulē ir šausmīgi slinks un nepielāgots radījums. Lauvenes dara visu viņu labā: medī, vēro bērnus un baro savu izvēlēto. Visīstākās vēža sievietes. Šādai dāmai vīrietis ir vajadzīgs kā aizsargs, atbalsts un atbalsts, pārējo viņa paveiks pati. Bet neaizmirstiet par šī plēsēja mīlestību. Iekrist viņas acīs nozīmē tikt iznīcinātam draugu un radinieku bara ar nežēlīgu lauvu galvā.

Mājas kaķis

Neskatoties uz visu savu graciozitāti, svarīgumu un nozīmīgumu, Lioness sievietes līdzinās mājas, sirsnīgiem un jaukiem kaķiem. Ikvienam patīk kaķi, kā arī šīs Zīmes pārstāves. Lauvene ir dieviete, viņa jau ir pieradusi pie šīs lomas un ir pieradusi, ka viņu nemitīgi pielūdz. Tāpat kā kaķis, viņa ir neatkarīga un asinskāra. Tā būs ilga un sāpīga jūsu sirds ņirgāšanās, ja neatradīsiet tai īpašu pieeju. Jums vienkārši jāsagādā tai pienācīgi pagodinājumi: mīlestība un rūpes.

Viņa-vilks

Jaunava ir vientuļš vilks. Nē, tas nenozīmē, ka šīs zīmes pārstāves ir vientuļi, viņi ir tikai izvēlīgi un  neticami gudri . Vilks ir pazīstams ar savu inteliģenci, viltību un piesardzību. Vilkacis gandrīz vienmēr atrodas vilku bara priekšgalā – tieši uz viņu gulstas smags atbildības nasta par vispārējo labklājību. Īsta Jaunava! Apkārt šādām sievietēm vienmēr ir milzīgs skaits cilvēku, kuri pieprasa viņu gudros padomus un palīdzību. Viņi, bez šaubām, teiks atvadīšanās vārdus, bet savās sirdīs pielaidīs tikai “tuvējos pēc asinīm”.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Panda

Tas tevi pārsteigs, bet pandas ir īsti plēsēji. Tikai sev viņi izvēlējās cilvēcību un veģetārismu. Katrā šī jaukā lāča žestā ir jūtams lēnums, mierīgums un maigums. Pat melnbaltā krāsa atgādina divu viens otru papildinošu principu simbolu – iņ un jaņ. Šie nomierinātie dzīvnieki ir līdzīgi Svaru zīmes pārstāvēm, kuras mīl harmoniju, tiecas pēc vienlīdzības, vienotības un līdzsvara. Tādas sievietes lieki neuzbrūk. Iespējams, tāpēc tos tik ļoti mīl burtiski visi apkārtējie.

Tīģeris

Briesmīgais un noslēpumainais tīģeriene, kas pārstāv kaķu ģimeni, ir īsta medniece. Turklāt vairumā gadījumu tīģeris uzbrūk cilvēkiem. Šādai uzvedībai nav izskaidrojumu, jo tīģeriene var brīvi darīt, ko vēlas. Skorpiona sievietes viņai šajā jautājumā pilnībā piekrīt. Šīm dāmām neviens izbrauciens neiztiek bez upuriem un trofejām jaunu sirsniņu izskatā. Kā stāsta jaunās dāmas, kas pārstāv Skorpiona zvaigznāju, tas iznāk neviļus. Visticamāk, viņu ierocis ir nāvējošs skaistums un noslēpumainības plīvurs, kas  vīriešus pievelk kā kodes – uguns.

Zobenvalis

“Zobenvalis” izklausās maigi un mīļi, bet “slepkava, kas ir šis dzīvnieks”, kaut kā biedē. Apbrīnojami skaists zīdītājs visā savā uzvedībā atgādina Strēlnieka sievietes. Viņi, tāpat kā inteliģents un miermīlīgs dzīvnieks, brīvi dreifē pasaulē. Neuzbrūk un nenosodi. Viņiem ir vienalga, kas tu esi un ko tu dari, galvenais neierobežot viņu brīvību, citādi maksāsi dārgi. Apbrīnojams fakts, bet zobenvaļi vēsturē nekad nav uzbrukuši cilvēkam viņu brīvajās dzīvotnēs. Un tas viss tāpēc, ka viņi ir cēli un nekad neaizvainos vājos.

Sniedzot maigu izskatu un nevainīgi plīvojošas skropstas, sievietes uzņemas visu labāko. Tā tas ir bijis vienmēr. Nu ja koķetērija nelīdz, tad var likt lietā draudus, dusmu lēkmes un pat dūres. Jebkurā gadījumā jaukas dāmas zina, kā iegūt to, ko vēlas , un nekad nenogriežas no sava ceļa. Tāpēc viņi ir īstie plēsēji un laimīgas dzīves mednieki. Mēs vēlam jums lielisku noskaņojumu, panākumus,

Leave a Comment