Skaitļi un Vese***a. Ār*tniecības augu planetārā nozīme

Šie senatnes zinātnieki izstrādāja sistēmu, saskaņā ar kuru var atvieglot slimību izraisītās ciešanas un mazināt sāpes.

Informācija iegūta no vairākiem ļoti seniem okultisma mācības avotiem, kā arī no pētniekiem, kas visu savu mūžu veltījuši skaitļu ietekmes izzināšanai.

Skaitļa 1 cilvēkiem, tas ir, visiem tiem, kuri dzimuši jebkura mēneša 1., 10., 19. vai 28. datumā, ir nosliece uz dažādām sirds slimībām – tādām kā aritmija, cirkulācijas traucējumi, bet vecumdienās – augsts As**sspiediens. Viņiem raksturīgas arī acu Sli**bas un astigmatisms, tāpēc laiku pa laikam rūpīgi jāpārbauda redze.

Skaitļa 1 cilvēkiem ieteicami šādi augi (zāles) un augļi: rozīnes, kumelītes, safrāns, krustnagliņas, muskatrieksts, skābenes, žeņšeņa sakne, lavanda, lauru lapas, apelsīni, citroni, dateles, ingvers, mieži (miežu maize un miežūdens), žibulīši, ārstniecības gurķenes, mārsils, mirres. Šiem cilvēkiem jāēd vairāk medus. Viņi konstatēs, ka mūža deviņpadsmitajā, divdesmit astotajā, trīsdesmit septītajā un piecdesmit piektajā gadā notiks nozīmīgas pārmaiņas veselībā.

Piesardzības pasākumi pret slimībām un pārpūlēšanos visvairāk ieteicami šādos mēnešos: oktobrī, decembrī.

Skaitļa 2 cilvēkiem, tas ir, visiem tiem, kuri dzimuši jebkura mēneša 2., 11., 20. vai 29. datumā, ir nosliece uz kuņģa un gremošanas orgānu slimībām. Viņiem ieteicami šādi augi (zāles): salāti, kāposti, rāceņi, gurķi, melones, cigoriņi, rapša linsēklas, ūdens ceļmalīte.

Viņi konstatēs, ka mūža divdesmitajā, divdesmit piektajā, divdesmit devītajā, četrdesmit trešajā, četrdesmit septītajā, piecdesmit otrajā un sešdesmit piektajā gadā notiks nozīmīgas pārmaiņas veselībā. Mēneši, kuros visvairāk veicami piesardzības pasākumi pret slimībām un pārpūlēšanos, ir janvāris, februāris un jūlijs.

Skaitļa 3 cilvēki, tas ir, visi tie, kuri dzimuši jebkura mēneša 3., 12., 21. vai 30. datumā, visbiežāk cieš no pārlieka nervu sistēmas sasprindzinājuma, ko parasti izraisa pārpūle un viņu paradums nesaudzēt sevi.

Viņiem ir nosliece uz neirīta lēkmēm, kā arī uz dažādām ādas slimībām.

Skaitļa 3 cilvēkiem uzturā ieteicams lietot šādus augus (zāles): bietes, mellenes, sparģeļus, salviju, ķiršus, bārbeļu ogas, zemenes, ābolus, firziķus, olīvas, rabarberus, ērkšķogas, granātābolus, ananasus, vīnogas, piparmētras, safrānu, muskatriekstus, krustnagliņas, mandeles, vīģes un riekstus.

Mēneši, kuros veicami piesardzības pasākumi pret slimībām un pārpūlēšanos, ir decembris, februāris, jūnijs un septembris. Nozīmīgas pārmaiņas veselībā notiek divpadsmitajā, divdesmit pirmajā, trīsdesmit devītajā, četrdesmit astotajā un piecdesmit septītajā mūža gadā.

Skaitļa 4 cilvēkiem, tas ir, visiem tiem, kuri dzimuši jebkura mēneša 4., 13., 22. vai 31. datumā, ir nosliecē uz mīklainām (neparastām) slimībām, kuru diagnozi noteikt parastā ceļā ir visai grūti. Viņi lielākā vai mazākā mērā ir tendēti uz melanholiju, anēmiju, galvas un muguras sāpēm.

Skaitļa 4 cilvēkiem ieteicams lietot šādus augus (zāles): spinātus, salviju, parasto mespilu, mugureni. Viņiem ļoti palīdz jebkura veida elektroārstēšana, psihoterapija un hipnoze. Jāizvairās no medikamentiem, kā arī no agrā sezonā nomedītu meža putnu un dzīvnieku gaļas un sarkanās gaļas lietošanas uzturā.

Mēneši, kuros jācenšas pasargāties no slimībām un pārpūlēšanās, ir janvāris, februāris, augusts un septembris.

Šo cilvēku Vese***ai nozīmīgs ir trīspadsmitais, divdesmit otrais, trīsdesmit pirmais, četrdesmitais, četrdesmit devītais un piecdesmit astotais mūža gads.

Skaitļa 5 cilvēki, tas ir, visi tie, kuri dzimuši jebkura mēneša 5., 14. vai 23. datumā, mēdz pārpūlēt nervu sistēmu. Viņiem vispār ir nosliece uz pārpūlēšanos, tāpēc viņi dzīvo pastāvīgā nervu sasprindzinājumā. Raksturīgi neirīti, novājināta nervu sistēma un bezmiegs. Labākās zāles ir miegs, atpūta un miers.

Skaitļa 5 cilvēkiem uzturā vajadzētu lietot šādus augus (zāles): burkānus, pastinakus, jūras kāpostus, auzas (auzu putras un maizes veidā), pētersīļus, sēnes, ķimeņu sēklas un visu veidu riekstus, it īpaši valriekstus.

Mēneši, kuros sevišķi jācenšas pasargāties no slimībām, ir jūnijs, septembris un decembris.

Nozīmīgas pārmaiņas viņu Vese***as stāvokli notiek četrpadsmitajā, divdesmit trešajā, četrdesmit pirmajā un piecdesmitajā mūža gadā.

Skaitļa 6 cilvēki, tas ir, visi tie, kuri dzimuši jebkura mēneša 15. vai 24. datumā, ir uzņēmīgi pret kakla, deguna un plaušu augšdaļas slimībām. Parasti viņiem ir stiprs organisms, it īpaši, ja dzīvo laukos, kur ir svaigs gaiss un iespēja nodoties fiziskiem vingrinājumiem. Skaitļa 6 zīmē dzimušās sievietes bieži slimo ar krūšu slimībām. Vecumdienās šiem cilvēkiem parasti ir slimīga sirds, un tas noved pie sliktas As**srites.

Skaitļa 6 cilvēkiem ieteicami šādi augi (zāles): visu veidu pupas, pastinaks, spināti, piparmētras, melones, mandeles, gaišdzeltenās narcises, vijolītes un rožu ziedlapiņas.

No slimībām un pārpūlēšanās īpaši jāizsargājas maijā, oktobrī un novembrī.

Viņi konstatēs, ka nozīmīgas pārmaiņas veselībā notiks piecpadsmitajā, divdesmit ceturtajā, četrdesmit otrajā, piecdesmit pirmajā un sešdesmitajā mūža gadā.

Skaitļa 7 cilvēki, tas ir, visi tie, kuri dzimuši jebkura mēneša 16. vai 25. datumā, ātrāk par visiem citiem kļūst nemierīgi un neiecietīgi. Ja notikumi noris mierīgi, netraucēti, viņi spēj paveikt jebkuru darbu; bet, ja kaut kas šos cilvēkus ir satraucis,- viņi visu saredz tumšās krāsās, jūtas nomākti, kļūs melanholiski.

Viņi ir ļoti jūtīgi pret apkārtējiem cilvēkiem, labprāt uzņemas atbildību par tiem, kuri viņus augstu vērtē un ciena; apzinīgi veic darbu, kas viņus interesē; taču jāņem vērā, ka viņi ir stiprāki garīgi nekā fiziski, turklāt trauslu miesas būvi, taču šis apzinīgums viņiem prasa ļoti lielu piepūli; uzņēmīgi pret
dažādām ādas slimībām, kuras izraisa vai nu ārkārtīgais jutīgums pret to, ka kaut kur berž, vai dažas ar svīšanu saistītas īpatnības.

Skaitļa 7 cilvēkiem uzturā katrā ziņā vajadzētu lietot šādus augus (zāles): salātus, kāpostus, cigoriņus, gurķus, linsēklas, sēnes, skābenes, ābolus, vīnogas un visu augļu sulas. Mēneši, kuros visvairāk jāsargājas no slimībām un pārpūlēšanās, ir janvāris, februāris, jūlijs un augusts.

Visnozīmīgākās pārmaiņas Vese***as stāvoklī gaidāmas septītajā, sešpadsmitajā, divdesmit piektajā, trīsdesmit ceturtajā, četrdesmit trešajā, piecdesmit otrajā un sešdesmit pirmajā mūža gadā.

Skaitļa 8 cilvēki, tas ir, visi tie, kuri dzimuši jebkura mēneša 6., 17. vai 26. datumā, parasti slimo ar aknu, žults un zarnu slimībām. Viņiem ir nosliece uz galvassāpēm un reimatismu. Cik vien iespējams, jāizvairās no dzīvnieku valsts produktiem un pārtikā jālieto augļi, zaļumi un dārzeņi.

Skaitļa 8 cilvēkiem galvenokārt jālieto šādi augi (zāles): spināti, burkāni, salvija, ganu plikstiņš un selerijas.

No slimībām un pārpūlēšanās visvairāk jāizsargājas decembrī, janvārī, februārī un jūlijā. Visnozīmīgākās pārmaiņas Vese***as stāvoklī gaidāmas septiņpadsmitajā, divdesmit septītajā, trīsdesmit piektajā, četrdesmit ceturtajā, piecdesmit trešajā un sešdesmit otrajā mūža gadā.

Skaitļa 9 cilvēkiem, tas ir, visiem tiem, kuri dzimuši jebkura mēneša 9., 18. vai 27. datumā, raksturīga lielāka vai mazāka nosliece uz dažāda veida drudžiem, kā arī uz masalām, vējbakām, šarlaku un tamlīdzīgām slimībām. Viņiem jāizvairās no trekniem ēdieniem, kā arī alkoholiskajiem dzērieniem un vīna.

Šiem cilvēkiem ieteicams lietot galvenokārt tādus augus (zāles) kā sīpoli, ķiploki, puravi, mārrutki, rabarberi, sinepju sēklas, vērmeles, ingvers, pipari, kazāboliņš, rapsis un nātru sula.

No slimībām un pārpūlēšanās īpaši jāizsargājas aprīlī, maijā, oktobrī un novembrī.

Visnozīmīgākās pārmaiņas Vese***as stāvoklī saistītas ar astoņpadsmito, divdesmit septīto, trīsdesmit sesto, četrdesmit piekto un sešdesmit trešo mūža gadu.

Sagatavots pēc grāmatas “Zvaigznes un skaitļi”

Avots:

aLA

Leave a Comment