Šķiršanās no savas karmiskās otrās pusītes

Nākamā mīlestības mācība

Pēc tam, kad esat pieradis dzīvot bez otrās puses, jūs sāksiet domāt, “kas būs tālāk?”. Cik citādi mācība iemācīja dzīvi un mīlestību pēc tam, kad tā bija atņemta?

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2019. gadam – ārēji mierīgs, ar iekšējām pārmaiņām!

Būtībā attiecības ar otro pusi ir tīra mīlestība un pašnoteikšanās. Tas ir, jūs sasniedzat augstāko izpratni par pasauli. Jūs to pieņemat tā, kā tas ir, un jūsu dvēsele ir atklāta jums jaunā veidā. Tātad, kas var notikt pēc tam?

Atbilde ir vienkārša – mesijas mīlestība. Tas ir spēja pilnībā mīlēt citu personu.

Protams, tas nenozīmē, ka jūs atradīsiet kādu, kuru jūs vēlaties mīlēt kaislīgi, vai kādu, kas var pieņemt jūsu intensīvo spiedienu. Bet jaunas jūtas neliks ilgi gaidīt. Jūs beidzot sāksiet atveseļoties pēc laulības šķiršanas, un dziļa mīlestība pret citu cilvēku kļūs par realitāti. Jūs to varēsiet dot ikvienam tajā brīdī, kad tas būs vajadzīgs.

Un tas ir galvenais brīdis, kas nāk pēc laulības šķiršanas. Saprotiet, ka otrās puses gadījumā viss notika haotiski, emocionāli un faktiski bezcerīgi. Bet tagad jūs varēsiet izlemt par dzīves partnera izvēli un izdarīt pareizos secinājumus, neievērojot nevajadzīgas emocijas. Šī pieredze jūs mainīs uz visiem laikiem, un tāpat kā daudzās dzīves mācībās, tas ne vienmēr ir patīkami.

Kāpēc tas notiek?

Ja kāda persona atrod savu dvēseles draugu, ar kuru viņš veido patiesas attiecības, tad kāpēc viņi tik bieži šķiras?

Pievērsieties filozofijai un ticībai. Saskaņā ar gadsimtiem ilgu uzkrātām zināšanām, otrā puse ir dualizēšanās iemiesojums. Piemēram, Jiņ un Jaņ. Katrai šai daļai ir savs raksturs. Un viņi tiek piesaistīti, pateicoties tām īpašībām, kuras trūkst otram. Tādējādi pāris tiek līdzsvarots.

Lasi arī: Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Dažreiz duālisma izpausmes ir pārāk intensīvas. Daudzos gadījumos to papildina iepriekšējā dzīvē nopelnītā karma. Daudzi cilvēki nespēj tikt galā ar noteiktām sava rakstura iezīmēm, kas agrāk vai vēlāk rada pašiznīcināšanos. Tas ir iemesls, lai šķirtos.

Tagad iedomājieties, ka abi cilvēki, kuri teorētiski papildina viens otru, faktiski pārstāv divējādības nesabalansētu izpausmi. Tie ir divi nestabili ekstremāli apstākļi, kas nepārtraukti izstaro savas emocijas un ilgtermiņā nevar atrast kopīgu valodu.

Kā padarīt dzīvi vieglāku otrai pusei?

Vispirms ļaujiet mums noteikt, vai esat attiecību pārstāvis, kas aprakstīts iepriekš. Tas ir, vai jūs patiešām esat viena vesela daļa?
Ja ir kāda problēma, kas uzreiz ietekmē jūs abus un jūs nevarat atbalstīt viens otru, šī ir pirmā zīme.

Otrā pazīme ir ļoti pretēji notikumi jūsu dzīvē kopā. Piemēram, jūs veiksmīgi vadāt savu biznesu, un jūsu partneris pastāvīgi saskaras ar neveiksmēm. Vai arī jūs saslimstat, kad viņš atgūstas no Sli**bas. Ir miljoniem šādu piemēru, bet viss jau ir skaidrs. Vienkārši atcerieties un analizējiet savu dzīvi kopā.

Lasi arī: 10 lietas, kas iznīcina jūsu mājas enerģiju un piesaista neveiksmi

Lai padarītu savu dzīvi vieglāku, jums ir jāsinhronizējas, lai sasniegtu tos pašus mērķus. Jums jāstrādā, lai līdzsvarotu galvenos jūsu dzīves faktorus. Tas ietver finanšu labklājību, veiksmi, apņemšanos, koncentrējoties uz kopīgiem mērķiem un panākumiem. Pēc tam jūs sāksiet pamanīt uzlabojumus.

Šis ir sava veida rituāls, kas liek atcerēties nepieciešamību sinhronizēties ar savu partneri. Tikai šādā veidā jūs varat līdzsvarot burbuļojošo enerģiju starp jums. Turklāt iemācies piedot un atlaist.

Jā, jūs varat mēģināt bloķēt dusmas. Bet kā jūs aizverat savu dvēseli? Tas tikai izraisīs papildu sāpes un nopietni kavēs sinhronizāciju. Tāpēc visefektīvākais veids vienmēr ir spēja piedot.

Galu galā šādas grūtības ir tikai vēl viens dzīves segments, kas joprojām iet. Jūs nevarēsiet ienīst sev uz visiem laikiem, un jūs nevarēsiet saglabāt sev piedošanas vārdus.

Protams, tas kaitēs. Bet viss iepriekš minētais vienā vai otrā veidā izpaužas attiecībās ar pašreizējo otro pusi. Jūs varat atvieglot ciešanas pēc šķiršanās vai pielāgot savu dzīvi ar to – izvēle ir atkarīga no tā, kurā posmā jūs atrodaties. Atcerieties galveno – tu esi pelnījis mīlestību, šo mazo laimi, tāpat kā savu otro pusi.

Avots: esotericblog

Leave a Comment