Suvenīri, kurus ir nevēlams iegādāties tūristiem

Gliemežvāki ir mīļākie suvenīri, kas ir īpaši populāri starp jūrmalas atpūtniekiem. Ar šiem suvenīriem ir vēl grūtāk. Pastāv uzskats, ka gliemežvāki mājās, pieder pie sliktu zīmju grupas. Tas attiecas gan uz iegādātajām, gan atrastām. Korpusu sastāvā ir jaudīga negatīva enerģija, kas izsūc dzīvības spēku no visiem apkārtējiem. Apvalki ir kaitīgi Vese***ai, tostarp pasliktina tā stāvokli.

Daudzi cilvēki ir vairāk nekā pārliecināti, ka gliemežvāki ir pozitīvas enerģijas avots. To izskaidro viņu pārsteidzošais skaistums. Tie ir neaizstājami neitralizējot negatīvo enerģiju, attīrot telpu. Ne velti daudzās valstīs gliemežvāki kalpo kā talismanu un amuletu materiāls. Tiesa, tas neattiecas uz apdzīvotiem gliemežvākiem. Starp citu, izdzīt gliemežvāku īpašniekus ir stingri aizliegts.

Iegādājoties dekoratīvās jūras gliemežnīcas, ar vislielāko piesardzību. Pilnīgi un kārtīgi izpētiet iekšpusi. Ja ir sarkana iekšpuse, jūs varat būt pārliecināti, ka iedzīvotājs ir izdzīts no apvalka ar varu. Tas tiek sasniegts, uzsildot to. Šādu apvalku nedrīkst pirkt. Visu pārējo var droši ņemt, tikai pēc atgriešanās mājās obligāti paturiet tos sālsūdenī vairākas stundas. Tas noņem visus negatīvos no tiem.

 

Citi nieciņi

Negatīvā enerģija var nest sevī pat pilnīgi nekaitīgas lietas, kas rotā māju. Parasti šie priekšmeti tiek saņemti kā patīkama dāvana no kolēģu un paziņu brīvdienām. Bieži vien mēs tos pērkam sev, piemēram, rotā ar tiem darbvirsmas vai kumodes, ievietojot akcentus interjerā. Kādas ir šīs lietas? Kādas briesmas tās slēpj?

Tās ir dažādas statujiņas, figūriņas. Lielākā daļa no tām ir pilnīgi nekaitīgas. Bet ir arī tie, kas izstaro nelabvēlīgu enerģiju. Īpaši bīstami ir statuetes un figūriņas ar burvju simboliem: plēsīgie putni un agresīvas interpretācijas dzīvnieki – gatavi lekt, ar atvērtiem žokļiem, redzamiem nagiem. Šādi priekšmeti mājās ienesīs pārpratumus un strīdus.

Lasīt arī: Lietas, ko nevajag glabāt mājās

Tomēr negatīvā simbolika var būt slēpta niekos, kas no pirmā acu uzmetiena par to neliecina. Tādējādi ziloņa figūriņa ar snuķi, kas vērsts uz augšu, ir lielisks dekorācijas elements un veiksmes avots. Šāda figūriņa tiek atzīta par efektīvu amuletu no nelabvēļiem. Cita lieta, ja snuķis ir nolaists. Šāda figūriņa sola nemieru un skumjas.

Suņu vai lauvu figūriņas, kas sēž uz pakaļkājām un ar atvērtu muti, padara viņu īpašnieku dzīvi nelaimīgu. Tas ir sava veida magnēti, kas piesaista ļaunos garus. Rotāt māju nav vēlams ar mirušās pasaules simboliem – miniatūras galvaskausi, skeleti un gotikas stila statujas.

Izvairieties no statujām ar skaidri saskatāmām cilvēku sejām. Jau sen tiek uzskatīts, ka radot objektu, radītājs ievieto savu dvēseles gabalu darbā. Tādējādi kopā ar lelli jūs iegūstat kāda cita enerģiju un saistāt sevi ar citu cilvēku emocijām. Tiek uzskatīts, ka šādas rotaslietas tika pakļautas melnajai maģijai. Tāpēc mūsu senči izveidojot lelles, tās seju atstāja tukšu.

Un, ja reāli cilvēki tika izmantoti par šādu figūriņu prototipu, tad tāda figūriņa glabās informāciju par viņiem. Un tas ir labi, ja šie cilvēki ir laipni. Bet, ja viņiem bija slikts raksturs vai sliktas domas, tad to attēlotās figūriņas, kas atrodas mājā, nelabvēlīgi ietekmēs tās iedzīvotājus.

Kā neitralizēt negatīvo?

Vairumā gadījumu, kas tika apspriesti iepriekš, mēs runājām par brīdinājumiem, ieteikumiem. Ja jums patika šī prece no pirmā acu uzmetiena, ja jūs intuitīvi uzskatāt, ka tas ir jūsu, tad iegādājieties to. Galu galā, faktiski, nav nozīmīgs tik daudz notikums vai parādība, ko objekts simbolizē, cik jūsu attieksme pret to. Kas ir labs vienai personai, tas ne vienmēr ir labs citam.

Lasīt arī: Vienkāršs veids, kā kļūt bagātākam: Jeļenas Golunovas metode

Tikai pirms jūs dāvināt vai ievietojat suvenīru savā mājā, notīriet to no negatīvās enerģijas. Lai to izdarītu, to var vienkārši turēt zem aukstā tekoša ūdens, apkūpināt ar baznīcas sveces uguni vai trīs dienas ievietot jūras sāls burkā.

Neatkarīgi no izvēlētās metodes, pēc tīrīšanas novietojiet priekšmetu uz palodzes vai balkona tā, lai tajā nokļūtu saules gaisma.

Atstājiet to šajā pozīcijā diennakti.

Ja, pēc suvenīru pirkšanas vai saņemšanas kā dāvanu, jūsu dzīvē pēkšņi sākas problēmu un nepatikšanu virkne – atbrīvojieties no šī objekta. Ja viņš pēkšņi sāka izraisīt neizskaidrojamas negatīvās emocijas – izmetiet to bez nožēlas.

Ja tas salūza, ieplaisāja – atvadieties no tā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment