Taro kāršu prognoze šai nedēļai: dažām zodiaka zīmēm vajadzētu sagaidīt laimi, bet citām jābūt piesardzīgām

Svari

Optimisms un pārliecība ir tavas veiksmes atslēgas šonedēļ. Nenolaidiet rokas un virzieties uz priekšu. Tevi gaida nozīmīgs izrāviens, un ir svarīgi neapstāties viena soļa attālumā no tā.

Turklāt tevi patīkami pārsteigs jaunas paziņas. Klausies, bet mazāk runā, savus noslēpumus paturi pie sevis. Taču tas, ko tev pateiks, izrādīsies ļoti vērtīga informācija.

Skorpions

Šonedēļ tev izdosies nopelnīt bagātību. Lielā nauda tev būs patīkams un ļoti svarīgs pārsteigums. Iztērē to gudri, bet neskopojies uz sevi un saviem sapņiem.

Pozitīvas pārmaiņas palīdzēs tev aizmirst par slikto. Uzaiciniet savu otro pusīti ceļojumā vai sarīkojiet spontānas vakariņas, uz kurām varat uzaicināt savus labākos draugus.

Strēlnieks

Esi atvērts visam jaunajam. Izmēģini visu, kas tevi interesē. Ja tev piedāvā jaunu darbu vai uzaicina apmeklēt citu pilsētu – neatsakies uzreiz, padomā vairākas reizes.

Ved aktīvu dzīvesveidu, ēd labu pārtiku. Tu vari arī pieteikties kursos vai atrast jaunu hobiju.

Mežāzis

Harmonija un apmierinātība – tāda būs šī nedēļa. Tev izdosies radīt priecīgu atmosfēru mājās. Tomēr esi piesardzīgs ar romantiskām attiecībām darbā, biroja romantika ir diezgan riskanta.

Papildus tam veltīsi laiku, lai parūpētos par lietām, kuras esi spītīgi ignorējis. Iespējams, vēlēsies sirsnīgi aprunāties ar kādu, uz kuru tev ir aizvainojums.

Ūdensvīrs

Paliec mierīgs un esi gatavs negaidītiem jaunumiem no tāliem radiniekiem. Tavas vadības prasmes palīdzēs tev tikt galā ar grūtībām. Tu arī spēsi veiksmīgi uzņemties risku, galvenais – visu iepriekš pārdomāt.

Sāc tuvoties saviem sapņiem, nolem darīt kaut ko globālu. Pārmaiņas var skart tavu mājokli, iespējams, tev būs jāuzsāk remonts.

Zivis

Tev priekšā pavērsies jaunas iespējas. Nezaudē apņēmību un esi neatlaidīgs. Tev vajadzētu arī novērsties no rutīnas, izdomāt kaut ko interesantu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Esi piesardzīgs ar lieliem pirkumiem. Atturies no impulsīvas rīcības. Ieklausies ģimenes padomos.

 

 

Leave a Comment