Tautas zīmes: 10 lietas, kas mājā ienes laimi

Laime mājās ir atkarīga ne tikai no saimnieka pozitīvās attieksmes. Ir lietas, kas piesaista veiksmi un labklājību.

Mēs esam pazīstami ar to lietu sarakstu, kas nes nelaimi un nabadzību. Noskaidrosim, kādas zīmes atgriezīs labklājību un veiksmi.

1. Pakavs. Saskaņā ar tautas uzskatu, tas nes veiksmi un veselību. Tiek uzskatīts, ka veiksme vienmēr ir uz zirga, un zirgam ir nepieciešams pakavs. Viņa parādīs veiksmi ceļu uz jūsu mājām. Ir ļoti svarīgi pareizi novietot pakavu. Veiksmīgi izvēloties tās atrašanās vietu, mājā valdīs laime un labklājība, kā arī izvairīsies no bēdām un slimībām.

Lai aktivizētu amuletu, ir jāiepazīstina ar pakaviņu visā mājā, jāparāda telpu atrašanās vieta un jālūdz aizsardzība un labsajūta. Neaizmirstiet pastāstīt pakavam, kā tas palīdz.

2. Ķiploki. Visticamākais nesaskaņu cēlonis mājā ir ļaunie gari. Daudzi ir saskārušies ar to, ka mājas darbi neveicas – trauki izslīd no rokām, rodas strīdi, vai pasliktinās garastāvoklis. Saskaņā ar zīmēm ķiplokus izmanto ļauno garu nomierināšanai, kā arī no ļaunas acs un bojājumiem. Ar tā papildinājumu jūs varat izveidot spēcīgu amuletu, kas pasargās jūsu māju no negatīvās enerģijas.

Vispārējai mājas tīrīšanai ķiplokus pakar nomaļā vietā zem griestiem, lūdzot aizsardzību no ļaunas acs un ļaunajiem gariem. Ķiploku ēšana uzlabo imunitāti un novērš ļaundaru negatīvās sekas.

Lasi arī: Kā izvairīties no rudens depresijas: padomi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Tavs labvēlīgais mēnesis atbilstoši tavai Zvaigžņu zīmei, lai gūtu jaunus panākumus un finansiālo bagātību

3. Medus Tiem, kas vēlas, lai māja būtu pilna kauss, jums vajadzētu uzkrāt medu. Medus ir lieliska mīlestības burvestība personai, kas jums patīk. Pacienājot ar kādu saldu gardumu, saimniece izrāda sevi pretimnākoša, un ciemiņš atceras māju kā mājīgu un viesmīlīgu.

Tas kalpo kā gardums braunijai. Kā cilvēki mēdza teikt: “Medus mājā nozīmē labklājību mājā . ” Svaigu medu lej uz skaista šķīvja ar zīmējumu, sakot braunijai mīļus vārdus: “Izgaršo medu, Mājas gariņ, un pasargā mūsu māju no nelaimēm, nes mums laimi un labklājību. Un lai tā ir tik salda kā medus . “

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment