Tautas zīmes: 10 lietas, kas mājā ienes laimi

4. Āboli. Saskaņā ar leģendu, turēt mājā ābolus nozīmē, ka visa ir daudz. Ar savu svaigumu tie nodrošinās jums labu garastāvokli un neļaus skumt. Pozitīvā enerģija, ar kuru viņi tika piepildīti vasarā, iekļūs mājā un attīrīs to visos enerģijas līmeņos .

Skaistā bļodā liek gludu, kuplu ābolu bez tārpu caurumiem, uz kāta uzsien bantīti no atlasa lentes un saki: “ Cieši savelku mezglu, ievilinu mājā laimi. Virtuvē guļ ābols – tas saglabās kārtību un apmierinātību. ”

5. Ikona. Ikonas visos laikos ir bijuši spēcīgākie ticīgo amuleti un palīgi. Viņiem lūdz padomu un aizsardzību, lūdz veselību. Ikonas spēj atvairīt jebkuru ļauno garu, kas iejaucas jūsu mājās.

Ikonas savās mājās ir jāievieto saprātīgi. Cieņpilna un rūpīga attieksme pret svētajām sejām neapšaubāmi ienesīs mieru un klusumu ikvienam, kas dzīvo mājā, un attīrīs tā enerģiju.

6. Piespraudes. Visizplatītākais līdzeklis pret ļauno aci ir adata. Laimi mājā nes ne tikai bagātība, bet arī iedzīvotāju veselība. Sliktas domas bieži ienāk jūsu mājās kā nelūgti viesi, un dažreiz var būt ļoti grūti no tām atbrīvoties.

Lai spraudīti aktivizētu kā aizsargājošu amuletu, tā jāuzsilda uz uguns, jānoskalo tekošā ūdenī un uz nakti jāpārklāj ar sāls un piparu maisījumu. Nākamajā rītā palūdziet piespraudes, lai pasargātu no nešķīstām domām, un piespraudiet to virs ārdurvīm, lai tās nebūtu redzamas.

7. Zvans. Melodisks zvana zvans var atjaunot noskaņojumu mājā, atvairīt visus ļaunos garus un pretoties ļauno spēku iebrukumam. Cilvēki uzskatīja, ka zvanu labāk izvēlēties no sudraba vai dzelzs. Tam vajadzētu būt skaidrai, nekaitinošai zvana skaņai.

Lai aktivizētu amuletu, vienkārši pakariet to vietā, kur tas bieži zvanīs. Klausieties viņa zvanu. Ja melodija mainās, kļūst žēlojoša vai apstājas pavisam, ir pienācis laiks mainīt aizstāvi, jo viņš ir absorbējis pārāk daudz negatīvās enerģijas.

8. Ziepes. Tīrības un veselības simbols ir parasto ziepju gabals. Ar viņu ir saistītas daudzas zīmes, lai gan tikai daži cilvēki par tām zina. Žāvēts ziepju gabals skaistā kastītē, kas pārsiets ar lenti, palīdzēs pārvērst jūsu vannas istabu par attīrīšanās un tīras enerģijas templi.

Ziepes aizsardzībai var aktivizēt šādi: aizdedziet baltu sveci, paņemiet 2 gabaliņus ziepju bez ķīmiskām piedevām, nomazgājiet ar tām rokas līdz elkoņiem un sakiet: “Tāpat kā ūdens ar putām nomazgā netīrumus, tā ziepes pasargā māju. No slimībām, no ļaunas acs, no negatīvisma, no skandāliem. Novietojiet vienu gabalu vannas istabā, otru – tualetē.

Lasi arī: Kā izvairīties no rudens depresijas: padomi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Tavs labvēlīgais mēnesis atbilstoši tavai Zvaigžņu zīmei, lai gūtu jaunus panākumus un finansiālo bagātību

9. Sveces. No vaska atlietas sveces ir spēcīgs amulets, kas ienes mājās labklājību visās jomās. Neviena māja nebūtu pilnīga bez sveces, gaismas un gudrības simbola. Baznīcas sveces vislabāk pilda šo funkciju.

Paliekot vienatnē, aizdedziet sveci un izstaigājiet visu māju, nepalaižot garām nevienu stūri. Veiciet mājas tīrīšanas rituālu, lūdziet aizsardzību un gaismu savās mājās un dvēselēs. Ikonas priekšā novietojiet sveces galu vai atrodiet vietu mājas austrumu pusē, kur varat novietot talismanu.

10. Spogulis. Kā talismans vislabāk darbojas apaļš spogulis koka rāmī. Mājā, kurā valda harmonija un savstarpēja sapratne, tā uzsūc pozitīvo enerģiju un atdod to simtkārtīgi. Neejiet pie amuleta spoguļa sliktā garastāvoklī. Nestrīdieties viņa priekšā un nerunājiet par sliktu valodu.

Sievietei ir vēlams aktivizēt spoguli aizsardzībai. Samitriniet tīru drānu ar iecienītākajām smaržām un noslaukiet virsmu ar apļveida kustībām. Naktīs novietojiet skaistu dziļu šķīvi spoguļa priekšā. Piepildiet to ar simboliskiem priekšmetiem (monēta labklājībai, ķemme skaistumam, ģimenes fotogrāfija labklājībai) un lūdziet aizsardzību.

Laime mājās ir atkarīga ne tikai no amuletiem un spēka objektiem, bet arī no jūsu vēlmes saglabāt komfortu un harmoniju. Ne tikai māja ir jāattīra  no negatīvās enerģijas. Tava attieksme pret sevi un citiem arī ietekmē laimes un labestības atmosfēru.

Leave a Comment