Toksiskākie puiši pēc zodiaka zīmes: neticēsiet, kas ir viņu vidū

Kamēr dažu zodiaka zīmju pārstāvji – puiši ir empātiski un gādīgi, citi ir savtīgi un manipulatīvi, kuri neļaus meitenei spert pat soli bez viņu kontroles.

Par to, kuru zodiaka zīmju vīrieši ir toksiski partneri, lasiet tālāk.

Auns

Auns ir dominējošs un nevaldāms puisis, kurš izjūt nepieciešamību vienmēr kontrolēt situāciju – arī attiecībās. Viņš mēdz izliet savu neapmierinātību un dusmas uz partneri, īpaši tad, kad viņam neveicas profesionālajā dzīvē, nevairās kliegt uz savu otro pusīti. Tomēr Auns sagaida, ka viņam drīz tiks piedots.

Papildus tam Auna iedomība var būt nomācoša. Kad jūs mēģināsiet paust savas emocijas vai viņa nespēju apmierināt jūsu emocionālās vajadzības, Auns apsūdzēs jūs par “prasīgumu” un “kontrolēšanu”. Galu galā Auna zodiaka zīmes puisis savu ego var novērtēt vairāk nekā mīļotās sirdi, tāpēc viņš pārtaisīs notikumus tā, lai tie atbilstu viņa priekšstatiem un būtu viņam labvēlīgi.

Vēzis

Neļaujiet Vēža jūtīgumam jūs maldināt, šī ir viena no emocionāli manipulatīvākajām zodiaka zīmēm. Vēži neaizmirst par vainas spiedienu, klusu ignorēšanu, garastāvokļa maiņām vai pasīvi agresīvu uzvedību, lai iegūtu to, ko vēlas.

Pāri visam Vēža zodiaka zīmes puiši labi izprot cilvēkus un spēj paredzēt apkārtējo reakciju, tāpēc viņi to izmantos savā labā. Viņi arī izmanto šo taktiku, lai kontrolētu katru attiecību aspektu, sākot no tā, ar ko viņu partnere socializējas, līdz tam, ko viņa dara un ko valkā. Lai gan Vēži patiesībā var būt dziļi nedroši un baidīties zaudēt savu mīļoto, šīs bailes izpaužas viltīgos un neveselīgos veidos.

Lasi vēl: Garšīgs ēdiens vakariņām: recepte, kā pagatavot sulīgas kotletes cepeškrāsnī

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir ļoti grūti nodibināt emocionālu saikni, un pat tad, kad viņš ielaiž jūs savā dvēselē, vienmēr ir sajūta, ka viņš kaut ko slēpj. Ūdensvīra zodiaka zīmes puisis vienmēr izvēlēsies, kuras savas puses parādīt un ar ko dalīties, jo viņš uzskata, ka ir lietas, kuras labāk paturēt sev, dažkārt pat kaitējot partnerim. Turklāt Ūdensvīriem ir nepieciešama telpa un laiks vienatnē, lai atpūstos un strādātu, kas parasti ir labi – taču viņiem tas ir nepieciešams pārmērīgi, bez paskaidrojumiem vai atvainošanās.

Vienu brīdi viņš tevi dievina un liek tev justies kā īpašākajam cilvēkam pasaulē, bet nākamajā viņš atkāpjas un liek tev justies nenozīmīgam. Ja jūs mēģināt paust savu neapmierinātību, viņš izturas gandrīz nepacietīgi pret partneres emocijām, devalvējot viņas pārdzīvojumus.

 

Leave a Comment