Traki jaunumi Keitas Midltones dzīvē; Klīst pat baumas par šķiršanos no prinča Viljama

Velsas princeses Vese***as stāvoklis

Līdz janvāra beigām 42 gadus vecā princese pat tika ievietota sli***cā. Viņai tika veikta plānveida  o***cija. Pēc tam sieviete uz 2 nedēļām izstājās no publiskās karaliskās dzīves. Un šķiet, ka viņai patika šī piespiedu atpūta.

Šajā laikā Keita Midltone saprata, cik ļoti viņai pietrūkst vienkārša cilvēka klusuma un anonimitātes. Šī iemesla dēļ viņa tikai nostiprināja savu apņemšanos sadedzināt tiltus un doties saulrietā, lepni klikšķinot uz papēžiem.

Patiešām, Midltone pēdējos gados ir piedzīvojusi diezgan lielas nepatikšanas. 2019. gadā tabloīdi sāka izplatīt baumas par kādu Rouzu Hanberiju, ar kuru princim Viljamam it kā esot bijis romāns. Princese tiek pastāvīgi kritizēta viņas nogurušās sejas un tievības dēļ. Un viņas skandāls ar Meganu Mārklu pārvērtās par pilnīgu murgu. Savos memuāros bijusī Saseksas hercogiene un viņas vīrs Midltoni attēloja kā bezprincipiālu un bezsirdīgu ra**sti. Reiz viņa jautāja par Meganas dēla Ārčija ādas krāsu, kad amerikāniete vēl bija stāvoklī.

Un, lai gan Keitu tolaik iecienījuši viņas subjekti, šie izteikumi nopietni iedragāja viņas reputāciju. Bet tagad sievietei ir grūtāks uzdevums: kompetenti apiet absurdās sazvērestības teorijas par viņas ves**ības stāvokli.

Jā, daļa sabiedrības pieņēma teoriju, ka Velsas princese bija nogurusi no pils un vēlas atkāpties no publicitātes. Taču daudziem karaliskajiem faniem joprojām ir nopietnas šaubas. Lieta tāda, ka pēc operācijas mēs Keitu Midltoni nekad neredzējām publiski.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: centieties izvairīties no slinkuma, tad tiksiet pie laimes!

Kaut kas šeit acīmredzami neder. Turklāt februāra sākumā izplatījās baumas, ka princesei bijusi slikta ope**cija un viņa nonākusi k**ā (pils vēlāk tās atmaskot). Fani ir pārliecināti, ka, ja Katrīna patiešām būtu gribējusi pamest pili, viņa būtu ļāvusi sevi fotografēt.

Foto skandāls ar Keitu Midltoni

Starp citu, 11. martā internetā parādījās interesanta fotogrāfija no paparaci. Tajā redzama Keita un Viljams Range Rover aizmugurējā sēdeklī, kad viņi atstāj Vindzoras pili.

Interneta lietotāji vienbalsīgi paziņoja: šī fotogrāfija ir viltota. Midltone slēpj seju, un ķieģeļi fonā “nesakrīt” (šeit, acīmredzot, princeses fani dod mājienus uz Photoshop). Turklāt sievietes frizūra ir līdzīga tai, ar kādu viņa parādījās pasākumos, kas veltīti Sommas kaujas sākuma simtgadei 2016. gadā.

Dienu iepriekš princese oficiāli atvainojās par fotogrāfiju ar saviem bērniem, ko Kensingtonas pils Mātes dienai publicēja vietnē Instagram. Šo fotoattēlu rediģēja pati Keita Midltone. Tā bija pirmā pēc op***ijas. Bet vērīgie abonenti pamanīja: tur ir pieejams arī Photoshop. Sieviete skaidroja, ka viņai, tāpat kā jebkuram fotogrāfam amatierim, patīk eksperimentēt arī ar digitālo apstrādi.

Pagaidām visi Midltones attaisnojumi viņai nedarbojas. Cita fanu grupa ir pārliecināta, ka princeses vietā jaunākajās fotogrāfijās redzamas viņas dubultnieces vai pat viņas jaunākā māsa Pipa Midltone.

Ceram, ka agri vai vēlu princese sniegs oficiālu komentāru par savu stāvokli. Turam arī īkšķus, lai Keita un Viljams, kuru jaunākās ziņas nav iepriecinošas, tiktu galā ar šo ikdienas vētru.

Leave a Comment