Ukrainas prezidents Zelenskis ar īpašu vēstījumu uzrunā visas pasaules iedzīvotājus! ”Daži nespēj valdīt pat asaras”

Saskaņā ar Zelenska martā izdoto dekrētu, Ukrainā katru dienu tiek ievērots klusuma brīdis Krievijas iebrukumā nogalināto piemiņai.

Klusuma minūte sākas plkst.9 pēc Kijivas un Latvijas laika, raksta nra.lv.

Lasi vēl: Vai Latvijā pavisam drīz pazudīs vienu un divu centu monētas?

“Tikai uz minūti dalieties šajās sāpēs ar mums (..). Pastāstiet visiem par šo traģēdiju. Pasaule nedrīkst aizmirst to, kas pašreiz notiek Ukrainā,” teikts aicinājumā.

Krievija 24.februārī sāka neizprovocētu un neattaisnojumu iebrukumu Ukrainā un šajā asiņainajā karā uzbrūk civilajiem mērķiem un nogalina civiliedzīvotājus, pastrādājot kara noziegumus, kas šokējuši visu pasauli.

COMMENTS

  • […] Ukrainas prezidents Zelenskis ar īpašu vēstījumu uzrunā visas pasaules iedzīvotājus! ”D… […]

  • <cite class="fn">pagāns Skolnieciņš</cite>

    Šogad Lieldienas ir iekritušas 17. un 18 aprīlī. Lieldienas ir svētīgs laiks, kad pavasara un rītausmas Dieviete Ostara sniedz mums savu svētību, tomēr šogad Lieldienu prieku ir aptumšojis karš Ukrainā. Karš Ukrainā rit teju vai divus mēnešus, kopš Krievijas Federācija 24. februāra rītā iebruka Ukrainas Republikas teritorijā. Tas ir traģiski. Lūgsim Dievieti Oskaru par mieru Ukrainā! Lūgsim Dievieti Ostaru par mieru pasaulē! Lieldienas ir Dievietes Ostaras laiks. Šajā laikā Dievietes Ostaras spēks ir sasniedzis savu pilnību. Un Dievietes Ostaras svētība ir nākusi par pasauli.
    Ar Dievietes Ostaras svētību, pagāns Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #GoddessOstara #GoddessofSpring #GoddessofDawn #Eostre #Oestre #EasterHare #EasterBunny #EasterEggs #Easter #Ostern #Easter #DievieteOstara #pavasaraDieviete #rītausmasDieviete #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienasOlas #Lieldienas #17.04.2022. #18.04.2022. #StandWithUkraine #KaršUkrainā #24.02.2022.

  • <cite class="fn">pagāns Skolnieciņš</cite>

    Lieldienas ir īstais laiks, lai lūgtu Dievieti Ostaru sniegt mums savu svētību un aizgādību. Pavasara un rītausmas Dieviete Ostara ar prieku uzklausīs mūs un dāvās mums savu labvēlību. Vajag tikai lūgt Dievieti Ostaru savās mājās. Un iedegt svecīti par godu Dievietei Ostarai pie dzīru galda.
    Lūgšana Dievietei Ostarai: «Welcome, welcome, warm fresh earth!
    Today we celebrate rebirth!
    Blowing wind, rising sun,
    Bringing the spring to everyone!
    Rabbits hopping, chicks in the nest,
    Spring is the season we love the best!
    Celebrate the green of the earth with me –
    Happy Ostara, and blessed be!».
    Ar Dievietes Ostaras svētību, pagāns Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #GoddessOstara #GoddessofSpring #GoddessofDawn #Eostre #Oestre #EasterHare #EasterBunny #EasterEggs #Easter #Ostern #Easter #DievieteOstara #pavasaraDieviete #rītausmasDieviete #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienasOlas #Lieldienas #17.04.2022. #18.04.2022.

Leave a Comment