Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

3. vieta – sieviete Jaunava. Vīra nodevība ir šīs zvaigznāja pārstāvju galvenās bailes. Tāpēc viņas pašas nekad nevarēs iet “pa kreisi” un nepiedos šādu rīcību savam dzīvesbiedram. Jaunavām ir diezgan konservatīvi priekšstati par uzticību, tāpēc viņas pat neļaus flirtēt ar citiem vīriešiem. Bet, neskatoties uz to, ka Jaunava nekad nedod vīram iemeslus greizsirdībai, vīrietim bieži ir jāuztraucas par neatlaidīgiem sāncenšiem. Astrologi atzīmējuši, ka sievietes Jaunavas izceļas ar savu inteliģenci, izteiksmīgo izskatu un pievilcību, tāpēc pat gredzens pirkstā neatbaidīs iemīlējušos mīļākos.

2. vieta – sieviete Vērsis . Precētās Vēršu sievietes vienmēr rūpējas par labvēlīgas atmosfēras uzturēšanu savās mājās. Pat būdamas brīvas dāmas, viņas ir ļoti selektīvas partnera izvēlē un lielākoties ir vērstas uz patiesas mīlestības atrašanu . Ģimenes dzīvē šī zvaigznāja pārstāves vīram var kļūt ne tikai par uzticīgu sievu, bet arī par tuvāko draugu. Parasti šīs Zvaigžņu zīmes sievietei ir spēcīga emocionāla saikne ar savu mīļoto vīrieti, tāpēc viņu neinteresē citi pretējā dzimuma pārstāvji.

1. vieta – sieviete Vēzis . Pat pats vārds “nodevība” Vēža sievietēs izraisa bailes un riebumu. Šī zvaigznāja pārstāves ne tikai nav spējīgi uz nodevību, bet arī nicina tos, kas krāpj savus mīļos. Viņu dzīvesbiedrs var nebūt pretimnākošākais vīrietis, taču mīlošs dzīvesbiedrs labprātāk pacieš viņa negatīvās īpašības, nevis sāks romānu no malas. Turklāt pati Vēzis var būt ļoti greizsirdīga , kas vēlreiz pierāda, cik svarīgi viņai ir saglabāt mīlestības savienību un nepazaudēt savu mīļāko.

Uzticīgākie vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi

6. vieta – vīrietis Mežāzis. Kamēr Mežāzis ir brīvajā peldēšanā, jēdzienam “uzticība” viņam nav lielas nozīmes. Viņš var mainīt partnerus katru nedēļu un pat neatcerēties bijušo draudzeņu vārdus. Bet, ja viņš patiešām mīl sievieti un bildina viņu, tad interese par citām dāmām kļūs par velti. Ģimenes dzīve Mežāža vīriešus var mainīt līdz nepazīšanai. Viņi sāk smagi strādāt un vairāk laika pavada mājās ar savu mīļoto sievu, tāpēc brīvība un  bijušie vaļasprieki pamazām aiziet otrajā plānā. Iespējams, ka Mežāži skatīsies uz citām sievietēm, taču diez vai viņi izlems par kaut ko vairāk.

5. vieta – vīrietis Strēlnieks . Šī zvaigznāja pārstāvji ir uzticīgi un mīloši vīri. Parasti viņi nodibina ģimeni vēlu , un pirms šī brīža viņām izdodas uziet un izbaudīt sieviešu sabiedrību, tāpēc pēc kāzām visi īslaicīgie romāni un citas meitenes paliek savā nemierīgajā pagātnē. Patiesībā Strēlnieka vīriešiem ir neparasta attieksme pret daiļā dzimuma pārstāvēm. Ja sieviete nav viņa sieva, bet viņš pats jau ir precējies, tad Strēlnieks nesaskata neko sliktu apbrīnot citu sieviešu skaistumu kā mākslas darbu. Iespējams, sieva būs sarūgtināta, uzzinot par vīra dīvaino hobiju, taču Strēlnieku vīrieši ir pārliecināti, ka apbrīnot citu dāmu skaistumu nav nodevība.

4. vieta – vīrietis Lauva. No pirmā acu uzmetiena šķiet, ka temperamentīgās Lauvas ir poligāmisti, kuriem krāpšanās ir normāla parādība. Bet patiesībā viņi ir labi un uzticīgi vīri. Šī zvaigznāja pārstāvji savu dzīvesbiedru ciena ne mazāk kā sevi pašu. Tāpēc, ja viņi atradīsies gultā ar citu sievieti, viņi ne tikai nodos savu mīļoto, bet arī pazeminās savu cieņu. Un Lauvas vīriešiem tas ir nepieņemami. Bet galvenais uzticības iemesls ir milzīgā mīlestība pret sievu. Ja Lauva zvēr, ka vienmēr būs uzticīgs savai mīļotajai, tad viņš noteikti turēs savu vārdu.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam no Andželas Pērlas: atbildīgs mēnesis, nezaudējiet modrību!

3. vieta – vrietis Jaunava. Precētās Jaunavas nekad neatļaus sev tuvību ar citu sievieti. Šī zvaigznāja pārstāvji ir ļoti tīri, un pat doma par nejaušu tuvumu viņiem rada riebumu. Turklāt viņi nodevību uztver kā zemu, nepiedodamu rīcību, tāpēc neies pret saviem principiem. Neskatoties uz to, kopti un  pievilcīgi Jaunavas vīrieši  ir populāri pretējā dzimuma vidū un bieži kļūst par tā saukto plēsoņu uzmanības objektu. Bet pat apburošākā sieviete nespēj pagriezt galvu precētam Jaunavas vīram: viņš nebaidīsies viņai skarbi atteikt.

2. vieta – vīrietis Vēzis . Vēzi var pamatoti uzskatīt par vismīlošāko un gādīgāko vīru. Šīs zvaigznājas pārstāvji rūpīgi izvēlas izvēlēto. Pirms piedāvājuma izteikšanas viņi rūpīgi izpēta topošā laulātā raksturu, dzīvesveidu un uzvedību. Viņi nespēj mainīt savu mīļoto un paši šausmīgi baidās no nodevības. Ģimene Vēži vīrieši reti turpina sazināties ar draudzenēm un turklāt neiepazīstas ar citām sievietēm. Viņi cenšas darīt visu, lai viņu mīļotajam nebūtu iemeslu greizsirdībai un satraukumam, un viņi ar šo uzdevumu tiek galā diezgan labi.

1. vieta – vīrietis Vērsis . Vērsi ir priekšzīmīgi ģimenes vīrieši. Viņiem nodevība ir absurda rīcība, kas raksturīga tikai mīlošiem un romantiskiem jauniem vīriešiem, bet ne ģimenes vīriešiem. Tāpēc šī zvaigznāja pārstāves pat neskatās citu sieviešu virzienā. Precētie Vērsi sazinās ar daiļā dzimuma pārstāvēm tieši tāpat kā ar vīriešiem. Viņiem ir grūti atšķirt flirtu no parastas sarunas un maz ticams, ka viņiem ir aizdomas par citas personas līdzjūtību. Turklāt Vēršu vīrieši dod priekšroku klusai mājas laika pavadīšanai. Savas mājas sienās viņi jūtas daudz laimīgāki nekā trokšņainā kompānijā, kuru ieskauj sievietes.

Ikviens var izveidot ģimeni, bet ne visiem pāriem izdodas saglabāt mīlestības savienību. Ja viņi mēģina atņemt jūsu mīļoto no ģimenes,  spēcīga sazvērestība no laulības pārkāpšanas palīdzēs izvairīties no šķiršanās un atjaunot laimi.

COMMENTS

Leave a Comment