Uzturs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi: kā saglabāt skaistumu un jaunību

Lauva

Lauvai viņu skaistumam ir vissvarīgākā loma. Tāpēc viņiem ir jāpievieno ķirbju sēklas (viena ēdamkarote dienā) pret pūtītēm, āboli skaistiem zobiem, pupiņas veseliem matiem. Jums arī jāēd vairāk pārtikas ar C vitamīnu, lai palēninātu novecošanās procesu.

Jaunava

Jaunavas ir cilvēki, kuriem ir stingri aizliegts pārēsties un vispār neveselīgs ēdiens. Viņiem ir piemērots veģetārisms, taču, ja nevēlaties sevi mocīt ar šādām diētām, smago cūkgaļu vai liellopu gaļu varat aizstāt ar vistu vai pat zivi. Jaunavas ir ideāli dārzeņi, augļi, garšaugi. Viņiem arī jāierobežo daudz ogļhidrātu saturošu pārtikas produktu uzņemšana.

Svari

Svariem ir ārkārtīgi nevēlami ēst daudz pikantu un sāļu. Svariem svarīgākais ir dzērieni. Uzturam vajadzētu pievienot zaļo tēju, smūtijus no ogām un zaļumiem, dabīgas sulas. Īpaši svarīgi tas ir rudens periodā, kad apātija pārņem daudzus Svarus pirms ziemas iestāšanās.

Skorpions

Skorpioni ir cilvēki, kuri bieži uzkrāj aizvainojumus. Šī iemesla dēļ zvaigžņu eksperti stingri iesaka viņiem bieži ēst pārtiku, kas stiprina enerģiju: burkānus, citrusaugļus, sīpolus un ķiplokus. Zvaigžņu ekspertistingri iesaka Skorpioniem ļaunprātīgi neizmantot stipros dzērienus. Viņiem tie ir ļoti kaitīgi.

Strēlnieks

Strēlnieki ir vieni no aktīvākajiem zvaigžņu cilvēkiem. Šī iemesla dēļ viņiem pēc iespējas vairāk vajadzētu ēst pārtiku, kas bagāta ar vitamīniem C, B, A. Eksperti arī stingri iesaka pārtraukt kafijas un enerģijas dzērienu lietošanu. Jūs varat tos aizstāt ar āboliem, zaļo tēju.

Lasi arī: Kurš no zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ne tikai atriebjas, bet arī pilnībā iznīcina savu pāridarītāju

Lasi arī: Kupidona bultas trāpīs mērķī: vai tu esi starp tiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri jūlijā iemīlēsies līdz ausīm

Mežāzis

Mežāži ir cilvēki, kas smagi strādā. Viņiem vislielākā nozīme ir uzmanības koncentrācijai un smadzeņu darbam. Lai uzlabotu šos rādītājus. Viņiem savā uzturā vajadzētu pievienot tumšo šokolādi, treknas zivis, brokoļus, olas, mellenes, linu sēklas. Darba vietā labāk nepārēsties, bet ēst reti un ēst vienā reizē, lai nepaķertos pēc ēdiena tieši darba procesā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir nepieciešama spēcīga atmiņa, jo viņi bieži tiek galā ar lielu informācijas apjomu. Tāpat šie cilvēki pēc dabas ir aizmāršīgi, tāpēc uzturā jāpievieno rieksti, sēklas, brokoļi, lēcas. Ūdensvīriem arī jādzer vairāk, jo ar ūdeni pareizs uzturs ātri nes augļus.

Zivis

Zivīm ir diezgan nepastāvīga enerģija. Viņu biolauks nepārtraukti mainās, tāpēc zvaigžņu eksperti viņiem iesaka ēst vairāk pareizas, nevis smagas pārtikas. Gaļu var aizstāt ar zivīm, cukuru ar augļiem, un ļoti sālītu pārtiku vajadzētu ēst retāk.

Lai kāda būtu jūsu Zvaigžņu zīme, zvaigžņu eksperti iesaka pēc iespējas ātrāk izņemt no ledusskapja trīs enerģētiski kaitīgākos produktus . Psihologi saka: “Mēs esam tas, par ko domājam.” To pašu var teikt par pārtiku: “Mēs esam tas, ko mēs ēdam.” Ēdiet pareizi un neizmantojiet to, kas jums kaitē.

Leave a Comment