Uzvelkot šo, tu izskatīsies kā turīga un eleganta sieviete: 2024.gada pavasara modes “kliedziens” – “zosu kājiņu” apdruka no Koko Šaneles

Šajā pavasarī vai nu garš, klasisks mētelis, oversize, vai romantiska stila vai pat īss – jebkāds ir modē, akcents ir tikai uz vienu lietu – auduma apdruku. Un, kā jau minēts, pilnīgā TOP apdruka ir tā dēvētās “vistu kāiņas”, ko savulaik modes pasaulē ieviesa un nostiprināja Koko Šanele.

Foto – ekrānuzņēmums/ Pinterest

Ne mazāk modernas ir arī žaketes un jakas ar šādu apdruku – melnas, baltas un arī citos toņos.

Kā pilnīgs jaunums modē ienākušas sportiska stila virsdrēbes ar “zosu kājiņu” apdruku.

Lasi vēl: 5 lietas sievietes garderobē, kas 2024.gadā izgājušas no modes, liek sievietei izskatīties bezgaumīgai un vecākai par saviem gadiem

Vienīgais, kas jāatceras, izvēloties virsdrēbes ar šādu apdruku, ir tas, ka tās nav pieļaujams kombinēt ar daudzkrāsainām, raibām biksēm, svārkiem, džinsiem un apaviem, uz kuriem ir pārlieku daudz ornamentu. Tādējādi jūs izskatīsieties vienkārši bezgaumīgi.

Foto – ekrānuzņēmums/ Pinterest

“Zosu kājiņu” apdruka nepiestāv arī kopā ar džinsu biksēm – džinsa tekstūra uz šāda auduma fona izskatās lēti, tāpēc ieteicams to kombinēt ar cita auduma biksēm vai svārkiem.

Skaidrs, ka, ja vēlaties izskatīties pavisam efektīvi, “zosu kājiņu” apdruka izsmalcināti izskatās uz kašmira auduma apģērba – tieši kā to savulaik modes pasaulē ieviesa Koko Šanele.

Leave a Comment