Vai drīkst dzert kafiju ar pienu?

2.Melnā kafija palielina enerģiju un uzlabo garīgo sniegumu, jo nav piena vai krējuma, kas mīkstinātu efektu. Tāpēc, ja jums patīk vakaros dzert kafiju, jūs riskējat ar bezmiegu.

Šo problēmu var novērst, pievienojot kafijai nelielu piena porciju (apmēram 50 g). Tādā veidā jūs varat baudīt savu iecienītāko dzērienu un nodrošināt mierīgu, veselīgu miegu. Tiem, kuriem jau ir problēmas ar miegu naktīs, ārsti iesaka pēc saulrieta pilnībā izvairīties no kafijas dzeršanas.

3.Tiem, kas cieš no paaugstināta skābuma, melnā kafija nav ieteicama, jo tā paaugstina jau tā augsto pH līmeni.

Kafija ar pienu ir maigāka. Tāpat, ja jūs ciešat no paaugstināta skābuma, atcerieties dzert daudz šķidruma un pievienojiet savam uzturam pārtiku, kas satur daudz ūdens.

4.Spāņu zinātnieki secinājuši, ka piena un kafijas kopīga dzeršana ir kaitīga. Pēc pētnieku domām, kafija ar pienu var veicināt barības vada vēža attīstību.

Pēc zinātnieku apkopotajiem datiem, kafijas dzērāji četras reizes biežāk slimo ar šo slimību. Slimības cēloņa pamatojums šajā kontekstā izskatās nedaudz dīvains: augstas temperatūras šķidrums traumē barības vadu, izraisot šūnu deģenerāciju.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim, zemes stihijas pārstāvjiem: dinamiskas pārmaiņas, dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, uguns stihijas pārstāvjiem: lielas pārmaiņas sagaida uguns stihijas pārstāvjus!

Tomēr, ja pievienosiet kafijai pienu, tas pazeminās kopējo dzēriena temperatūru un jūsu kuņģis būs ārpus briesmām. Tāpēc dzeriet kafijas dzērienus veselībai, bet ne pārāk karstus.

5.Melnajai kafijai ir viena nepatīkama blakusparādība – tā traucē noteiktu elementu, jo īpaši kalcija, uzsūkšanos. Tase kafijas ar pienu palīdzēs kompensēt kalcija zudumu.

Tāpēc, dārgie lasītāji, jums nevajadzētu atteikties no sava iecienītā dzēriena, taču izdzert vairākas tases dienā arī nav pārāk labi, it īpaši, ja vēlaties zaudēt pāris papildu mārciņas.

Kafija palīdz aknām atgūties, pasargā tās no toksīniem un paildzina šī svarīgā orgāna jaunību! Bet tikai tad, ja tā ir kafija ar sviestu.