Vai spējat “kāpt citiem uz galvas”: šis tests atklās visu patiesību

Ne katrs cilvēks savu mērķu sasniegšanas dēļ var sākt cīņu un sāncensību, lielākoties cilvēki izvēlas neiet uz tiešiem konfliktiem. Lai gan ir arī tādi, kuri izvēlas kara, nevis diplomātijas ceļu.

Veiciet psiholoģisko testu un noskaidrojiet, pie kāda personības tipa piederat. Tāpēc nevilcinoties aplūkojiet zemāk redzamo attēlu un izvēlieties sev tīkamāko lietussargu – noskaidrojiet, vai esat uz sadarbību orientēts cilvēks, vai arī konkurēsiet ar citiem par savām interesēm.

Un tagad aplūkojiet, ko nozīmē jūsu izvēl!

Lietussargs Nr. 1

Konkurētspējīgs ir vārds, kas jūs vislabāk raksturo. Jūs esat uzņēmīgs cilvēks, kurš labi jūtas sarežģītos apstākļos. Jūs uz dzīvi raugāties kā uz spēli un spēlējat, lai uzvarētu. Jūsu mērķtiecība ir apbrīnas vērta, taču atcerieties: ne katrā situācijā ir vajadzīgs sacensību gars. Dažreiz sadarbība var novest pie lielām uzvarām.

Lietussargs Nr. 2

Jūs esat atsaucīgs cilvēks, kas augstu vērtē attiecības un komandas darbu. Jūs uzskatāt, ka labākie rezultāti tiek sasniegti, strādājot kopā un daloties panākumos ar citiem. Jūsu spēja risināt sarunas un sadarboties ir vērtīga prasme, jo īpaši mūsdienu savstarpēji saistītajā pasaulē. Tomēr neaizmirstiet, ka arī neliela veselīga konkurence var būt noderīga un virzīt jūs uz lielākiem sasniegumiem.

Lasi vēl: Nedēļas finanšu prognoze: kura no zodiaka zīmēm gūs peļņu no 15. līdz 21. aprīlim

Lietussargs Nr. 3

Jums piemīt unikāla konkurētspējas un sadarbības īpašību kombinācija. Jūs zināt, kad pastāvēt par savām vēlmēm un kad atkāpties un sadarboties ar citiem kopējā labuma vārdā. Šis līdzsvars ir reta un vērtīga īpašība, kas ļauj jums viegli pielāgoties dažādām situācijām. Tomēr atcerieties palikt uzticīgs sev un nezaudēt no redzesloka savus mērķus un centienus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

 

Leave a Comment