Vecāki sākuši lietot aplikāciju, kas palīdz izsekot savus bērnus

CampusPortal ir programma, ko daudzas skolas jau ir sākušas attīstīt. Tā iever interneta adresi, kur gan vecākiem, gan bērniem ir savi profili, kas ļauj sekot līdzi sekmēm un apmeklējumiem. Šī programma ir izdevīga studentie, kuri vēlas sekot līdzi savai izaugsmei. 

Tomēr dažiem cilvēkiem šī programma sagādā problēmas – vecāki var lejupielādēt aplikāciju, kura sūta viņiem tūlītējas ziņas par stundu apmeklējumiem un atzīmēm. Kāda mamma Andžija Akere, kura kādu brīdi lietoja šo aplikāciju, redzot, ka kādu dienu viņas dēls četrās mācību stundās pēc kārtas nebija atzīmēts. Akere uzreiz krita panikā un nodomāja, ka viņas dēls basto skolu. Tomēr, konsultējoties ar skolu, viņa saprata, ka ir mainīts stundu grafiks, kuru portāla sistēma nav atjaunojusi. 

Par aplikāciju un programmu izskan dažādi viedokļi – daži uzskata, ka tik liela līšana bērna privātajās darīšanās nav vajadzīga. Bet, tā kā šāda programma pastāv, tad bērniem vairs nebūs jāsaņemas paziņot vecākiem par iegūto divnieku, jo vecāki jau par to būs informēti. 

Avots: www.womansday.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Ko tu, jā, tieši TU, darītu, ja jau šonedēļas izlozē vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Ienāc, reģistrējies un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment