Vecums, kad vientuļai sievietei visvairāk nepieciešams līdzās vīrietis  

Šis ir vecums, kad viņai nepieciešama fiziska palīdzība

“Manai vientuļajai tantei vīrietis bija vajadzīgs tikai tad, kad viņa sāka fiziski novājināties. Tajā laikā viņa bija pēc ceļgala op***ijas un sāka izjust nepieciešamību pēc vīrieša palīdzības. Lai nestu viņas somas. Nopļaut zālāju vasarnīcā. Atvērt burkas.

Un viņa arī sāka baidīties palikt mājās naktīs, satraukusies staigāt pa ielām, nu, vispār kaut kā baidījās dzīvi dzīvot. Tāpēc papildus palīdzībai viņa gaidīja vīrieti, kas viņu pasargātu. Nu, kā saka, “kas meklē – tas vienmēr atradīs” un “mīlestībai pakļaujas visi vecumi”.

Tā mana tante 57 gadu vecumā atrada savu laimi. Lai gan viņa līdz pēdējam bija nolēmusi palikt viena. Būdama atraitne 40 gadu vecumā pēc ilgstošas rūpes par vīru, viņa pat neiedomājās par jaunām attiecībām. Taču izrādījās, ka vecumdienās tās joprojām ir nepieciešamas.” Aleksandra, 35 gadi.

Šajā vecumā viņa atguvās pēc sāpīgas šķiršanās.

“Manas mammas draudzene pēc smagas šķiršanās 30 gadu vecumā teica, ka nekad vairs neprecēsies. Izrādās, ka viņa meloja. Jo 60 gadu vecumā viņa mūs iepazīstināja ar savu kopdzīves vīrieti. Tēvocis Viktors izrādījās lielisks cilvēks. Pensionārs, izglītots, inteliģents, atraitnis. Mūsu tante  sāka ar viņu doties makšķerēt. Viņi kopā vāc sēnes. Viņi iet uz teātri.

Izrādās, ka ar vecumu radās vajadzība pēc vīrieša blakus. Mūsu tante izkusa zem viņa rūpju spiediena, un radās vajadzība atkal saņemt mīlestību, dot maigumu. Es par viņu ļoti priecājos. Viņas acis mirdz.” Tatjana, 38 gadi.

Tas ir vecums, kad viņa vēlas, lai visam būtu laiks.

“Mana pensionētā krustmāte beidzot uzdrošinājās baudīt dzīvi un atzina sev, ka vairs negrib būt viena. Nepagāja pat gads, un viņa atrada domubiedru grupu, ar kuru kopā sāka nūjošanu un ceļojumus pie svētajiem avotiem.

 

Tur viņa iepazinās ar savu trešo vīru. Un piecus mēnešus vēlāk viņi patiešām apprecējās. Viņi teica, ka nevēlas zaudēt ne dienas viens bez otra. Tagad viņi kopā izmēģina dažādus hobijus, apmeklē meistarklases, izmēģina dažādas virtuves un tērē savu pensiju visdažādākajām foršām lietām.

Nesen viņi iegādājās divus elektriskos velosipēdus un devās uz Kurzemi, lai brauktu pa piekrasti. Viņa saka, ka savā sestajā desmitgadē vēlas paspēt visu”. Paulīna, 35 gadi.

Tā nu izrādās, ka vientuļajām sievietēm visbiežāk ir nepieciešams vīrietis blakus tuvāk 60 gadu vecumam. Taču nobriedis vecums mīlestībai un veselīgām attiecībām nebūt nav šķērslis. Svarīgi ir tikai apzināties, kam tieši tās ir domātas.

Leave a Comment