Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Divi . Ja aprēķinu laikā jūs saņēmāt Divi, tas nozīmē, ka jūsu galvenajai kvalitātei jābūt neatkarībai. Nekad nelūdziet palīdzību cilvēkiem, kuriem neuzticaties vai kurus nepazīstat. Uzmanieties no savtīgiem cilvēkiem, jo ​​viņi var jūs nodot un izmantot jūsu idejas. Deuce kontrolē ir lietderīgi strādāt pie ārštata.

Trīs . Trīs nozīmē, ka jums vajadzētu meklēt sevi garīgajā jomā vai citādi palīdzēt cilvēkiem. Troikas paspārnē dzimst ideāli psihologi, juristi, priesteri un skolotāji. Visticamāk, jūs esat gudrs un inteliģents cilvēks, kuram ir par ko pastāstīt pasaulei. Varat izmēģināt sevi kā emuāru autoru.

Četri . Skaitlis 4 tiek iegūts to cilvēku aprēķinos, kuri var gūt panākumus absolūti jebkurā biznesā. Jums ir reālas iespējas kļūt gan par labu politiķi, gan mūziķi. Mēģiniet meklēt to, kas jūs iepriecina un sagādā prieku. Šajā pasaulē nav slēgtu durvju tiem, kas dzimuši četru kontrolē. Vienkārši trūkst motivācijas.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: neļaujieties slinkumam, tad fortuna jums smaidīs!

Lasi arī: Kaimiņš pastāstīja par šo triku kā glābt augus no miltrasas un kaitēkļiem un palielināt ražu. Izmēģināju un tas tiešām palīdz.

Pieci . Ja šo skaitli saņēmāt aprēķinu gaitā, tad ziniet, ka finansiālie panākumi jums slēpjas harmonijā ar ģimeni un mīļajiem. Visticamāk, jums vajadzētu padomāt par ģimenes biznesu. Numerologi arī iesaka visu laiku netērēt biznesam. Iemācieties atpūsties un izklaidēties. Tādā veidā jūs varat palielināt savu produktivitāti.

Seši . Visticamāk, jūs esat radošs cilvēks. Panākumi jums slēpjas tur, kur ir pašizpausme, tieksme pēc mākslas. Izmēģiniet savus spēkus rakstīšanā, mūzikā, aktiermākslā vai skaistuma radīšanā. Iespējams, ka veiksme nenāks uzreiz, taču nekad nav par vēlu sākt. Tevī plūst radītāja asinis, tu esi piepildīts ar augstu vibrāciju enerģiju.

Septiņi . Skaitlis 7 simbolizē veiksmi. Visticamāk, jūs varat realizēt sevi jebkurā jomā. Viss, kas jums var pietrūkt, ir ticība sev. Visums ir jūsu pusē. Galvenais ir neaizmirst, ka, gūstot panākumus, ir jānodarbojas ar labdarību, jāpalīdz radiniekiem un radiniekiem sasniegt to pašu. Nauda un veiksme jums ir veids, kā nest labumu masām.

Astoņi . Skaitlis 8 ir materiāla principa skaitlis. Visticamāk, jūs gūsit panākumus pārdošanā, biznesā. Ja jūti, ka neesi uzņēmīgs. Mēģiniet sākt ar mazumiņu. Ja vēlaties kļūt bagāts, ir svarīgi pret savu biznesu izturēties kā pret spēli, nevis kā pret kaut ko nopietnu.

Deviņi . Ja jūsu veiksmes skaitlis ir deviņi, tad ziniet, ka jūs labi pārvaldāt cilvēkus. Jūsu biolauks ir ideāli noregulēts, lai rosinātu interesi par citu darbu. Jums ir spēcīga harizma, tāpēc varat izmēģināt sevi jebkurā lomā, kas saistīts ar komunikāciju.

COMMENTS

Leave a Comment