Kā uzzināt nākotni pēc dzimšanas datuma un vārda

Cilvēka vārds un dzimšanas datums var daudz pastāstīt par cilvēka nākotni. Izmantojot vienkāršus numeroloģiskus aprēķinus, jūs varat noskaidrot, kas atrodas aiz notikumu horizonta.

Daudzos veidos nākotne ir atkarīga no mums, tāpēc mēģiniet atbrīvoties no  negatīvām vīrusu programmām , kas jums traucē. Domājiet pozitīvi un ieskaujiet sevi ar cilvēkiem, no kuriem varat mācīties un iedvesmot.

Numeroloģiskais aprēķins

Aprēķins sastāv no diviem posmiem – biežuma (soļa) aprēķināšanas un likteņa skaita. Periodiskums tiek aprēķināts pēc vārda, un likteņa skaits tiek aprēķināts pēc dzimšanas datuma.

1. Piemēram, ņemsim vārdu Aleksejs. Frekvences aprēķins tiek veikts saskaņā ar īpašu tabulu. Katrs vārda burts atbilst ciparam.

Burts “A” atbilst ciparam 1, burts “L” atbilst ciparam 9 utt. Saskaitiet tos visus: 1+9+7+7+7+7+6+7=51. Mums jāiegūst skaitlis no 1 līdz 9, tāpēc atkārtojam procedūru ar jaunu skaitli: 5+1=6. Biežums šajā gadījumā ir . Tas nozīmē, ka ik pēc sešiem gadiem cilvēka dzīvē ar šādu dzimšanas datumu var notikt liktenīgi notikumi – 6 gadu vecumā, 12, 18 utt. Katrā nozīmīgajā dzīves gadā nepieciešama pastiprināta vērība un piesardzība, aktivitāte vai, gluži pretēji, relaksācija.

Bieži vien šādi notikumi ir neatgriezeniski un nav atkarīgi no tā, ko tieši cilvēks dara vai ir darījis pagātnē. Dažreiz viņi no tā ir tieši atkarīgi. Ik pēc pieciem šāda cilvēka dzīves gadiem var būt ļoti atšķirīgs no iepriekšējiem. Tiem, kuru solis ir vienāds ar Vienību, izmaiņas var notikt katru gadu.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Citai personai izmaiņu biežums var būt ne vairāk kā 9 gadi. Šajā gadījumā dzīvi var nosacīti sadalīt segmentos no 0 līdz 9 gadiem, no 9 līdz 18, no 18 līdz 27 utt. Šāda cilvēka dzīves ceļš ir stabilāks, taču dažreiz tas nozīmē, ka ir nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai gaidītu pozitīvas pārmaiņas. Likteņa skaitlis palīdzēs atrast laimes atslēgu.

2. Par piemēru likteņa skaita aprēķināšanai ņemsim dzimšanas datumu 3.11.1986. Saskaitiet visus skaitļus kopā: 3+1+1+1+9+8+6=28. Saskaitām, līdz iegūstam skaitli no 1 līdz 9. 2+8=10. 1+0=1.

Likteņa skaitļu atšifrēšana

Viens. Tiem, kas dzimuši Vienības paspārnē, dzīvē būs jāapgūst daudz interesanta. Katrā svarīgajā viņu dzīves periodā parādās daudz jaunas informācijas, jaunas paziņas, emocijas. Šie cilvēki viegli apgūst un asimilē informāciju, tāpēc viņi var bez problēmām dzīvot dinamiskā pasaulē. Ja tagad ir kāda svarīga perioda sākums vai tā vidus, tad gaidiet mieru. Jo tuvāk pagrieziena punkta beigām, jo ​​spilgtākas būs emocijas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment