«Viņam tevi nevajag, viņam vienkārši ir garlaicīgi» Kā atpazīt šādu vīrieti?

Būt attiecībās, protams, ir jauki, bet ne tad, ja tavs mīļotais ir kopā ar tevi aiz garlaicības. Tad visa ideālā pasaule sabrūk.

Ja vīrietis uzvedas dīvaini, ir laiks sākt pievērst tam uzmanību. Attiecībās ir jābūt kaislei, rūpēm, mīlestībai. Ja tas viss ir samākslots, to pamanīt ir pat diezgan vienkārši.

Noteikti esi dzirdējis par šādu situāciju – puisis pameta meiteni, taču vēlāk atgriezās atpakaļ. Kādēļ tā notika? Viņam vienkārši kļuva garlaicīgi, un tas arī ir viss.

Tieši šādu situāciju dēļ mēs vēlamies tevi brīdināt ar 8 lietām, kas liecina par to, ka savam vīrietim nemaz neesi vajadzīga. Tas nebeigsies labi!

Viņš tev raksta tikai vēlu vakarā

Viņš iet mājās, vēls vakars pēc pasēdēšanas ar skaistu blondīni, taču viņa neko vairāk nevēlējās. Kam gan viņš rakstīs tad? Tev. Protams, patīkami, ka domā par tevi, bet padomā, ko tu palaid garām un kas paliek tev nepateikts?

Viņš vairāk runā nekā dara

Vinš tev stāsta, ka tevis dēļ ir gatavs uz visu, pat nopirkt automašīnu vai dārgu mobilo telefonu. Taču tie paliek tikai vārdi… Pat dāvanas svētkos paliek tikai vārdi.

Viņam nav laika satikties ar taviem draugiem

Viņš ir pārāk aizņemts darbā, bet, pārnākot no darba, paziņo, ka ir pārāk noguris, lai dotos kaut kur. Trakākais, kas var būt – ka vīrietis tev paziņo, ka līdz ar to arī tu nedrīksti nekur doties un tev jāpaliek ar viņu mājās.

Lasi vēl: Kas tevī ir slikts, balstoties uz Zodiaka zīmi? Šo vienkārši nāksies atzīt!

Viņš uztur sakarus ar bijušajām draudzenēm

Vai viņš sarakstās vai pat sazvanās ar kādu no bijušajām meitenēm? Tas ir liels sarkanais karogs! Tā nav vienkārša apjautāšanās, kā iet pa dzīvi – tas noteikti ir kas vairāk. Iespējams, tu to vari nesaprast, bet tas ir signāls, ka viņam tu neesi nemaz tik ļoti vajadzīga!

Viņš saka, ka skumst pēc tevis, bet tu par to šaubies

Ja tu šaubies par viņa vārdiem, tas nozīmē, ka viņš tev nav vajadzīgs. Ja tu viņam neuzticies, tas var būt rādītājs tam, ka šīs attiecības nekam neder – zemapziņa dod signālus!

Viņš par tevi atceras tikai tad, kad kāds ieminas par tevi

Ja viņš var ar tevi nesazināties un nesarunāties vairākas dienas vai pat nedēļas, tad tas nozīmē, ka viņš par tevi nedomā nemaz.

Viņš vienmēr vaino tevi, ja nesanāk satikties

Ja viņš ir spējīgs visu vainu novelt uz tevi, vai tad tas ir vīrietis? Viņš nav tevis cienīgs, ja ir gatavs tevi pazemot!

Viņš vairāk runā par pagātni nekā nākotni

Viņš mēdz atcerēties jau bijušus notikumus? Tas ir slikti! Tevis cienīgam vīrietim būtu jākaļ nākotnes plāni kopā ar tevi, nevis jāgremdējas pagātnes atmiņās.

Avots: soulpost.ru

Leave a Comment