Vīramāte pie mums nāk tikai baltās zeķēs, lai kontrolētu tīrību, bet es atradu veidu, kā ar to tikt galā

Dzīves pieredze mums jau sen ir iemācījusi vienkāršus noteikumus par bezmaksas sieru peļu slazdā un to, ka skopais maksā divreiz. 

Šīs patiesības ir īpaši aktuālas, izvēloties sadzīves tehniku. Piemēram, ja vēlaties iegādāties labu putekļu sūcēju mājai, kas pildīs savas funkcijas un kalpos ilgu laiku bez bojājumiem, labāk uzreiz norēķināties par dārgu pazīstama zīmola preci.

Bet vai tas ir nepieciešams?

Parasti, ja ierīce maksā vairāk, tā ir apveltīta ar specifisku funkcionalitāti, kas var nebūt vajadzīga.

Šodien pastāstīsim, kā izvēlēties labu putekļu sūcēju savai mājai, nepārmaksājot? Lūk, ko iesaka eksperti.

Nopirkt labu putekļsūcēju savai mājai un nepārmaksāt: vai tas ir iespējams?

Mājas putekļsūcēja izvēles kritēriji

Jauda un sūkšanas jauda

Mūsdienās populāri ir atvērti stāvu plāni bez starpsienām. Pat parastu vienistabas dzīvokli var pārvērst par greznu studiju, ja noņemat starpsienas starp virtuvi un istabu. Balkona iestiklošanai un siltināšanai, apvienojot to ar dzīvojamo telpu.

Bet kopējā platība no tā nepalielinās. Un nereti iedzīvotāji vispār iztiek bez paklājiem un dažādiem mājas tekstilizstrādājumiem.

Ja dzīvojat tieši tik funkcionālā dzīvoklī bez paklājiem, nav nepieciešams iegādāties putekļu sūcēju ar jaudīgu 2 kW vai lielāku elektromotoru. Ātrai ķīmiskajai tīrīšanai pietiek ar kompaktu “elektrisko slotu” vai putekļu sūcēju ar jaudu 150–350 vati.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment