Vīramāte pie mums nāk tikai baltās zeķēs, lai kontrolētu tīrību, bet es atradu veidu, kā ar to tikt galā

Pavisam cita situācija ir mājās, kur dzīvo daudzbērnu ģimene, turklāt ir arī mājdzīvnieki. Sūkt paklājus un atbrīvoties no vilnas iespējams tikai ar sadzīves tehnikas palīdzību ar jaudu 600 vati vai vairāk.

Pievērsiet īpašu uzmanību jaudai un sūkšanas jaudai. Tas ir pēdējais parametrs, kas ietekmē tīrīšanas kvalitāti un ātrumu. Ņemiet vērā, ka putekļsūcēja jauda ir mainīga vērtība. Tīrīšanas procesā tas var mainīties atkarībā no maisa piepildījuma pakāpes.

Putekļsūcēja tips

Vispieejamākās ir ierīces ar maisu ķīmiskai tīrīšanai. To priekšrocības:

1. ir lēti

2. viegli lietojams – vienkārši izkratiet putekļus no maisa

3. uzticams un pārbaudīts dizains.

 

Bet viņi vislabākajā veidā netiek galā ar smalki izkliedētu piesārņojumu. Un dažas vietas ir vairākas reizes jāizsūc.

Putekļsūcēji ar akvafiltru ir uzlabota iespēja. Tie labi notīra paklājus un mitrina gaisu mājā. Trūkumi ietver augstās izmaksas un rūpīgas apkopes nepieciešamību, pretējā gadījumā iekšpusē sāksies pelējums un parādīsies nepatīkamas smakas.

Ciklona filtrs – raksturo augsta un stabila sūkšanas jauda. Mīnusi: augstāka cena un bojājumu iespējamība, ja iekšā nokļūst metāla priekšmeti.

Lasi arī: Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

Mazgāšanas putekļsūcēji ir piemēroti higiēniskai apstrādei, izmantojot mazgāšanas līdzekļus. Viņi vispirms izsmidzina ūdeni un pēc tam ievelk to kopā ar putekļiem un vilnu. Dzīvoklim bez paklājiem tas ir ideāli piemērots, jo ietaupīs no grīdas slaucīšanas. Tiesa, tie maksā vairāk.

Lēti putekļu sūcēji mājām: kur nopirkt

Izlemjot par nepieciešamajiem parametriem, varat izvēlēties optimālo modeli. Putekļu sūcēju cenas ķīmiskajai tīrīšanai sākas no 100 līdz pāris simti eiro.

Ja jums patīk regulāri veikt mitro tīrīšanu, vienlaikus nepārpūloties, varat paņemt sadzīves tehniku ​​par cenu sākot no 300 eiro. Putekļsūcēji ar akvafiltru nopērkami dažādos interneta veikalos, kā arī Buvniecības ABC, Depo, Ksenukai, RD veikals.

Leave a Comment