Vīrs pameta sievu jaunas sekretāres dēļ. Viņas atriebība? ĢENIĀLA

Pēc 37 gadiem pavadītiem laulības dzīvē, Džeiks pameta savu sievu, Edīti, lai būtu kopā ar savu gados daudz jaunāku sekretāri.  Jaunā draudzene, protams, uzsvēra to, ka vēlas dzīvot Džeika un Edītes miljonu vērtajā māja. Tiesas gaitā to izdevās panākt, savai bijušajai sievai dodot 3 dienas, lai izvāktos.

house

1 dienā Edīte visu kārtīgi sapakoja- drēbes, mēbeles, piederumus. 2. dienā viņa piezvanīja strādniekiem, lai palīdz pārvest visas mantas. 3. dienā Edīte apsēdās pēdējo reizi pie sava skaistā pusdienu galda, fonā uzlika klasisko mūziku, ēda garneles un kaviāru, piedzerdama klāt Chardonnay vīnu.

Kad viņa pabeidza maltīti, viņa devās uz katru istabu un sabāza un līstītēs virs aizkariem pusapēstas garneles ar kaviāru. Pēc tam satīrīja virtuvi un devās prom.

cleaning

Kad jaunais pāris ievācās mājā, viss bija skaisti un burvīgi, bet pēc kāda laika māja sāka lēnām ost. Viņi izmēģināja visādus tīrīšanas līdzekļus, bet nekas nelīdzēja. Visur bija sakārti gaisa atsvaidzinātāji. Viņi pat nomainīja dārgos paklājus. Nekas nelīdzēja.

Viņu draugi pārstāja nākt ciemos, santehniķis atteicās strādāt un pat mājkalpotāja uzteica darbu, jo nebija spējīga strādāt tādā smakā. Visbeidzot, viņi nevarēja izturēt smaku un pārvācās. Mēnesi vēlāk, viņi vēl joprojām nebija spējīgi atrast mājas pircēju, kura tagad kārtīgi smirdēja.

Pārim nācās aizņemties ievērojamu summu, lai iegādātos jaunu mājvietu. Tad viņš sazvanījās ar bijušo sievu, kurai viņš žēlojās par to, kādā stāvoklī ir māja. Edīte pieklājīgi noklausījās un teica, ka viņa var samazināt savas šķiršanās prasības, ja viņš atdos viņai māju.

contract

Džeiks zināja, ka Edīte nenojauš par mājas briesmīgo smaku, teica, ka viņš atdos viņai māju, bet līgums ir jāparaksta tajā pašā dienā, lai nerastos iespēja pārdomāt. Edīte bija ar mieru.

Nākamajā dienā Džeiks ar draudzeni skatījās, kā viss tiek izvākts no viņu bijušās mājas. Tika paņemtas pat aizkaru līstītes …

watching

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment