Vismaz pamēģini! 13 lietas, kas izmainīs tavu dzīvi uz labo pusi

1. Vismaz pamēģini neēst pirms gulētiešanas un aizmigt viegli izsalkušai. Pēc vienas vai divām nedēļām sāksi redzēt vieglus, gaišus sapņus un katru rītu mosties labā noskaņojumā un pilna iedvesmas jauniem varoņdarbiem. Un brokastīm.

2. Vismaz pamēģini nepievienot ēdienam divas piedevas – sāli un piparus. Drīz sapratīsi, ka paēst iespējams ar divas trīs reizes mazāku porcijas apjomu. Pēc vienas divām nedēļām pazudīs jebkāda tūska, bet pēc mēneša jūtami notievēsi (tas attiecas tikai uz tiem, kam ir liekais svars).

3. Vismaz pamēģini nedzert limonādi un citus gāzētus dzērienus, kas nopērkami veikalā, un uzzināsi, cik labi garšo vienkāršs, tīrs ūdens.

4. Vismaz pamēģini divas nedēļas atturēties no tējas un kafijas un aptversi, ka itin viss tevi iepriecina, tu viegli aizmiedz un labi guli. Pazudusi spriedze un drūmas rieviņas sejā un visa vieglā (vai smagā) nervozitāte kaut kur aizvējojusi vai vismaz divas reizes samazinājusies.

5. Vismaz pamēģini, atvadoties no cilvēka, pārstāt atkārtot “nu, labi, davai tad” un redzēsi, cik viegli un patīkami atvadīties.

6. Vismaz pamēģini nedēļu staigāt un sēdēt ar taisnu muguru, un redzēsi, ka uzlabojas atmiņa un visu sāksi saprast daudz ātrāk.

7. Vismaz pamēģini cilvēkam, kurš tev nepatīk, domās katru reizi, kad par viņu atceries, dāvināt skaistu, dārgu vai īpašu dāvanu. Iztēlojies, kā viņš vai viņa priecājas, un redzēsi, ka abi sāksiet izturēties viens pret otru daudz labāk.

8. Vismaz pamēģini divas stundas pirms došanās pie miera izslēgt televizoru un datoru un sāksi ievērot savas patiesās vēlmes un radošos impulsus.

9. Vismaz pamēģini divas nedēļas pa tālruni runāt tikai par lietu un redzēsi, ka diennaktī ir 36 stundas.

10. Vismaz pamēģini katru reizi, kad gribēsies paņemt cigareti vai konfekti, pastiepties pēc ābola/mandarīna/apelsīna/banāna vai izdzert glāzi ūdens. Pēc divām nedēļām jutīsies divreiz stiprāka, izturīgāka un spēcīgāka.

11. Vismaz pamēģini katru reizi, kad gribēsi izdarīt kaut ko tādu, kas tevi interesē (lai arī pirmo reizi, lai arī eksotisku, tev neraksturīgu, bet saistošu), darīt to uzreiz, nevis veltīt laiku pārdomāt. Redzēsi, ka spēj daudz vairāk nekā domā.

12. Vismaz pamēģini pasmaidīt katru reizi, kad gribēsies uzsmaidīt pretimnācējam, kaut uz pāris sekundēm, un aizmirst par to, ko “viņš varētu padomāt.” Pēc mēneša katrs cilvēks šķitīs pazīstams un saprotams.

13. Vismaz pamēģini pagulēt zālē, starp kokiem, tālu no mašīnām, cilvēku pūļiem un izdzirdēsi sevī ilgi gaidīto klusumu.

Avots: ala111

Leave a Comment