Ziedu horoskops pēc dzimšanas datuma

Hortenzija: no 11. aprīļa līdz 20. aprīlim

Hortenzijas cilvēki bieži ir vientuļi un apsēsti ar savu iekšējo pasauli. Viņi ātri atrod veidus, kā uzlabot savu finansiālo stāvokli, mīl izklaidi un trokšņainus uzņēmumus, taču paliek auksti. Viņiem vairāk jāuzticas apkārtnei, pretējā gadījumā vientulība galu galā pāraugs atsvešinātībā.

Dālija: no 21. aprīļa līdz 30. aprīlim

Šajā periodā dzimušie lieliski pielāgojas jebkuriem apstākļiem. Viņi ir saprātīgi un talantīgi, taču ir pieraduši slēpt savas spējas, lai izvairītos no nepatikšanām. Šīs zīmes pārstāvji ir kritiski pret sevi un citiem, cenšoties atrast labāko veidu, kā sevi realizēt. Viņiem var traucēt sprādzienbīstams raksturs un agresija .

Maijpuķīte: 1. maijs – 10. maijs

Pieticīgās maijpuķītes reti mācās no savām kļūdām, bieži vien naivas un lētticīgas. Viņi reti izrāda iniciatīvu, ir iespaidojami un aizdomīgi, kā arī kaprīzi, kas kavē viņu karjeras izaugsmi un  dvēseles palīga meklējumus. Šajā periodā dzimušie ir ļoti atkarīgi no Mēness fāzēm, tāpēc viņiem raksturīgas biežas garastāvokļa maiņas un emocionalitāte.

Portulaka: 11. – 21. maijs

Šīs zīmes pārstāvji prasa uzmanību, un saprasties ar viņiem nav viegli. Viņi pastāvīgi atrodas uz robežas un riskē, taču ir gatavi iespējamām nepatikšanām. Portulaks mēdz tuvoties apkārtnei, tāpēc bieži vien nonāk sliktas kompānijas ietekmē. Viņiem ir svarīgi ieskaut sevi ar mērķtiecīgiem cilvēkiem un  izskaust skaudību, kas neļauj baudīt dzīvi.

Kumelīte: 22. – 31. maijs

Kumelītes spēlē dubultspēli, atklāti un atklāti. Patiesībā šīs zīmes cilvēkiem vienmēr ir skaidrs rīcības plāns, viņi veikli manipulē ar cilvēkiem, sasniedzot savus mērķus. Kumelīšu cilvēki ir brīvību mīloši, tāpēc neļaus nevienam sevi kontrolēt. Viņi nevēlas kaitēt citiem, bet spēj atstāt novārtā svešinieku labklājību, ja viņu mērķi krustojas.

Zvaniņi: no 1. jūnija līdz 11. jūnijam

Šīs zīmes cilvēki ir pieraduši pie izmērītas dzīves un viņiem nepatīk pēkšņas pārmaiņas. Viņi ir lieliski plānotāji, metodiski iet uz mērķi, neaizraujas ar pārmērībām. Pārmērīga darba slodze un nepieciešamība kaut ko mainīt savā dzīvē var izraisīt depresiju un pat paniku. Šīs zīmes cilvēki nav pieraduši būt slinki, tāpēc jau no mazotnes spēj nodrošināt sevi ar visu nepieciešamo.

Margrietiņa: no 12. līdz 21. jūnijam

Margrietiņas pēc dabas ir atturīgas un neizrāda spēcīgas emocijas. Viņi nav spējīgi uz nodevību, tāpēc viņiem var uzticēt visslepenākos noslēpumus. Šīs zīmes pārstāvji ir veiksmīgi savā darbā un viegli pārvalda savas emocijas , nepakļaujoties panikai sarežģītās situācijās. Viņi ir pieraduši pie stresa, kas palīdz viņiem atklāt jaunas spējas, pašaizliedzīgi strādāt un nodoties tam, ko viņi mīl.

Tulpe: 22. jūnijs – 1. jūlijs

Šajā periodā dzimušie ir burvīgi, taču tiem ir daudz trūkumu. Tulpes ir spējīgas uz neapdomīgām darbībām, taču pēc būtības tām veicas un ātri gūst panākumus. Viņi ir talantīgi un spēj baudīt dzīvi, darot to, kas viņiem patīk. Daudzi vaļasprieki un vaļasprieki padara viņus par interesantiem sarunu biedriem, skolotājiem un mentoriem.

Ūdensroze: 2. jūlijs – 12. jūlijs

Ūdensrozes paspārnē dzimst cilvēki, kuri spēj pielāgoties jebkurai dzīves situācijai. Viņi visur atradīs savu vietu, ātri gūs panākumus un nekavēsies pie pagātnes nepatikšanām. Šīs zīmes cilvēki ir optimisti un spēj palīdzēt un savstarpēja palīdzība.

Violeta: 13. jūlijs – 23. jūlijs

Violetas ir piesardzīgas un apdomīgas. Viņi ir draudzīgi un uzticīgi mīļajiem, nav spējīgi uz nelietību un intrigām. Šīs zīmes pārstāvjus ir gandrīz neiespējami maldināt. Violetām ir grūti iepazīties ar jauniem cilvēkiem, jo ​​viņas ir pieradušas uzticēties tikai sev un saviem tuviniekiem. Viņiem ir grūti bez uzticama pleca, tāpēc viņiem ir svarīgi iemācīties uzticēties videi.

Mežrozīte: 24. jūlijs – 2. augusts

Šīs zīmes pārstāvji rada iespaidu, ka ir agresīvi un noslēgti, taču tādā veidā viņi aizsargā savu personīgo telpu. Viņi ir laipni un atsaucīgi, taču ir atkarīgi no citu viedokļiem, kas liedz  gūt panākumus un realizēt savas idejas.

Saulespuķe: no 3. augusta līdz 12. augustam

Saulespuķes paspārnē piedzimst mērķtiecīgi cilvēki, kuri nav pakļauti pārmērīgai emocionalitātei un neslimo ar “zvaigžņu slimību”, pat ja gūst galvu reibinošus panākumus. Šīs zīmes cilvēkiem patīk uzmanība, viņi spēj novērst konfliktus un nākt palīgā ne tikai draugiem, bet arī svešiniekiem.

Lasi arī: Bērnu zvaigžņu talanti: kā noteikt bērna spējas pēc dzimšanas datuma

Roze: no 13. augusta līdz 23. augustam

Rozes ir veltīgas un savtīgas, pieradušas savas intereses izvirzīt augstāk par visu. Viņi var pārspīlēt savus nopelnus, spēj maldināt, tiekties pēc personīgiem mērķiem un bieži vien ir vientuļi sava sarežģītā rakstura dēļ. Tomēr, ja viņi pārvar šīs negatīvās īpašības, viņi kļūst par laimīgiem un veiksmīgiem cilvēkiem.

Gaiļpieši: no 24. augusta līdz 2. septembrim

Šie cilvēki ir prasīgi pret vidi, taču iecietīgi pret saviem trūkumiem. Delphinium spēj parūpēties par sevi, taču bieži cieš no neuzmanības, kas bieži vien noved pie nepatikšanām. Neskatoties uz to, šīs zīmes cilvēki spēj apiet lamatas, intuitīvi sajūtot briesmas.

Neļķe: 3. septembris – 11. septembris

Šīs zīmes cilvēki ir dzimuši patiesības meklētāji. Viņi ir ļoti gudri, taču nereti mēdz pasaulē redzēt tikai melnbaltu, nepamanot pustoņus. Viņi nebaidās stāties pretī apkārtējai videi, taču viņiem ir grūtības pieņemt kritiku. Viņi ir ārkārtīgi spītīgi un par katru cenu cenšas uzspiest citiem savu viedokli.

Ziemasteres: 12. septembris – 22. septembris

Spilgtas asteres šķiet vieglprātīgas, bet aiz šķietamās neuzmanības slēpjas asais prāts. Viņi ir pieraduši pie darba, mīl kārtību un harmoniju it visā. Bieži vien asteres izrāda nevajadzīgas rūpes un kļūst uzmācīgas, kas kaitina citus.

Virši: 23. septembris – 3. oktobris

Šīs zīmes cilvēki ir pieraduši visu kontrolēt, viegli sasniedz savus mērķus, pateicoties savām plašajām zināšanām un erudīcijai. Šajā periodā dzimušie asi reaģē uz neveiksmēm, uztverot tās kā personisku traģēdiju. Viņi ir draudzīgi un gatavi palīdzēt, bet kā draugus izvēlas neatkarīgus cilvēkus, kuri var atbalstīt un palīdzēt grūtos brīžos.

Kamēlijas: no 4. līdz 13. oktobrim

Šī zieda aizgādībā dzimst drosmīgi cilvēki. Viņi nav pieraduši dalīties savās domās, tāpēc bieži tiek uzskatīti par intravertiem. Kamēlijas ir pieradušas strādāt, taču tās bieži pieļauj kļūdas un tērē laiku, lai labotu neprecizitātes.

Ceriņi: 14. oktobris – 23. oktobris

Šīs zīmes cilvēki ir enerģiski un zinātkāri. Jau no agras bērnības viņi izvirza mērķus un ātri sasniedz panākumus. Viņiem ir paveicies un pašpārliecināti, bet viņi cieš no vēlmes uzspiest savu viedokli citiem.

Frēzija: no 24. oktobra līdz 2. novembrim

Šajā periodā dzimst spītīgi cilvēki, kuri spēj manipulēt ar cilvēkiem. Šī zieda aizgādībā cilvēki bieži pārvēršas par darbaholiķiem, kuri atstāj novārtā savu personīgo dzīvi. Frēzijas cieš no neuzmanības, izlaižot likteņa pazīmes, tāpēc viņi ilgstoši nevar sasniegt savus mērķus.

Orhideja: 3. novembris – 12. novembris

Orhidejas ir dabiski jutīgas, un tām bieži ir psihiskas spējas. Viņi pievērš uzmanību visam noslēpumainajam, tāpēc viņu profesija bieži vien ir saistīta ar mistiku un visa neidentificētā izpēti. Viņus ir grūti maldināt augsti attīstītās intuīcijas dēļ, tāpēc orhidejas reti kļūst par manipulatoru upuriem.

Peonija: 13. novembris – 22. novembris

Peonijas izceļas ar lielisku veselību un izturību. Bieži viņi izvēlas sporta karjeru, mīl ekstrēmos sporta veidus un fiziskās aktivitātes. Pēc savas būtības šie cilvēki nav pieraduši pie garīga darba, taču viņiem piemīt pievilcība, viņi kļūst par uzticamiem draugiem un partneriem.

Gladiolas: 23. novembris – 2. decembris

Šajā periodā dzimst spītīgi un centīgi cilvēki, kas spēj gūt panākumus jebkurā jomā, ja tas izraisa interesi. Bieži vien viņiem ir nepieciešams mentors, lai palīdzētu viņiem ātri atrast savu patieso mērķi. Bez palīdzības no malas viņi iezīmē laiku, atkārtojot tās pašas kļūdas, cerot, ka ceļš atvērsies pats no sevis. Viņi ir atsaucīgi un laipni, tāpēc kļūst par lieliskiem ģimenes vīriešiem.

Pienene: 3. decembris – 12. decembris

Cilvēki, kas dzimuši šī zieda aizgādībā, ir sabiedriski un neparedzami. Viņi savus pienākumus uztver nopietni, taču reti iet pa ceļu, dodot priekšroku neparastiem risinājumiem. Viņi ir atvērti un romantiski, taču viegli maina partnerus, meklējot ideālu.

Lotoss: no 13. decembra līdz 22. decembrim

Lotoss apvelta cilvēkus ar cēlumu. Viņi ir godīgi un līdzjūtīgi, ievēro stingrus morāles noteikumus. Lotusam var uzticēt visus noslēpumus un lūgt palīdzību jebkurā diennakts laikā. Šīs zīmes cilvēkiem piemīt brīnišķīgs instinkts, kas ļauj racionāli tērēt savu laiku un enerģiju.

Ēdelveiss: no 23. decembra līdz 31. decembrim

Brīvību mīlošais ēdelveiss burtiski lido pa dzīvi, bieži pieļauj kļūdas un rīkojas nekonsekventi. Viņi nav pieraduši sevi ierobežot, viņi tiecas pēc novitātes, aiz tieksmēm slēpjot nenoteiktību un  daudzus kompleksus. Viņiem ir svarīgi no tiem atbrīvoties jau agrā vecumā, pretējā gadījumā ēdelveisam būs grūti tikt komandā un gūt panākumus.

Katrai personai ir unikāls īpašību kopums, kas tiek noteikts dzimšanas brīdī. Tomēr ne visi raksturlielumi var būt precīzi. Lai uzzinātu vairāk par sevi, jāizmanto numeroloģiskais aprēķins .

Leave a Comment